1 Ağustos 2011 Pazartesi

Bir Hayal Tut


Sanırım hayatta insanları en çok hayaller yaralıyor..Ama söylermisiz hayal kurmadan yaşayabilir miydiniz..Sakın biriniz evet demesin bu koca bir yalan biliyorum hemde en kuyruklusundan ..Mesela ben kendi başıma sabit kalıp hiç birşey yapmadığım her an hayal merkezim vızır vızır çalışır..Mesela otobüste dışarı bakerken bir an gözler açık dalıveririm..Fantastik şeyler görmeye başlarım bazen uçtuğumu ,bazen dünyanın çeşitli yerlerinde gezdiğimi,yada kendi cesedimin yakılıp küllerinin savrulduğunu..Bu tip hayallerimin sonunda kafamı sallar elimle kafama vurar "Allahım tövbe tövbe çok saçmaladım" gibi çeşitlik replikler verdiğim çok olur :)
Açıkcası ben hayal kurmadan yapamam ..Zaman zaman hayallerimi gerçekleştiremesemde yinede hayallerimden vazgeçtiğim hiç olmadı..Mesela bir birşey olacağım ve olamadım mı önce olduğumu yapsamda diğerini unutmaz kum üzerinde yatan balıklar gibi usul usul beklerim..Sonunu siz hayal edin...
Bence herkesin bir hayal alemi olmalı..Tabii bu hastalık boyutunda olmadan mesela kendini buna kaptırıp gerçek hayattan sapan insanlar var benim kasıt ettiğim bir kaç dakikalık uyumadan önceki hayaller :)
neyse düşündümde hayallerime bir yenisini daha eklemek istiyorum..:)
*Amerikaya gitmek istiyorum..Hemde 30 yaşıma gelmeden..

Sanırım bu büyük hemde kocaman bir istek gerçekleştirdiğim zaman bunu yazacağım..Hayatım boyunca yegane yapmak istediğim şey tüm dünyadaki Tarihi mekanları ve doğal parkları ,çeşit çeşit ırkları görmek ..Onlarla aynı havayı tenefüs etmek sanırım Amerika bunun için uygun..
Böylece bir hayal aleminin daha sonuna geldik..:) Sanırım annem bunu okusa aklı yerinden fırlar ve ban kızardı tek başına amerikalara gitmekte ne demek :Dama sanırım zamanla alışırdı :)

Evet ben mutluyum bence şimdi sizde oturun eşinizle dostunuzla yada tek başınıza bir hayal kurun içine çiçekler böcekler koyun bir amaç belirleyin hayalden çıksın ,unutmayın biz birşeyler yapsak yapmadan kıçımızı büyütsekte yaş geçiyor..
Hayat Beklemez..

6 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanıyorum bu dediğinize hayal edebildiğimiz pek çok şeyi gerçek kılabiliriz.Eğer gerçekten istiyorsak neden olmasın.?
      Ben bir hayalimi gerçekleştirdim bile.
      Madem tek ömrüm var bunu mutluluk içinde kullanmalıyım..

      Sil
    2. Yukarıda ki şeyi ben mi yazmışım oldum şuan. Kesin bir şeye kızdım oraya patladım bildiğin öğüt vari ve bunu geçtim genel yargılar ile dolu. Affola.

      Sil
    3. Üstelik yazını bile okumamışım. Kendimden nefret etme sebebi :D

      Sil
    4. Acaba ne yazmıştın ben gene sakin :)

      Sil
    5. Hatırlamadığına sevindim açıkçası :D

      Sil