22 Eylül 2011 Perşembe

Anlamlamak

Bazı şeylerin hiç önemi yoktur..Anlamlamak..Anlama bağlamak...Anlam yaratmak..Anlam bulmaya çalışmak...
Hayır bırak anlamsız kalsın ünlemlerim..Bırak özgür kalsın kelimeler..Her şeyi sığdırmasan bir kaç kelimeye..Mesela anlamaya çalışmadan beni..Beni anlamak zor mudur?...
Bende  kendimi bazen anlamıyorum ama çok da anlamsız sayılmaz...En azından çok "Seni anlamak imkansız" falan tarzı lafları barındıracak kadar gizemli falan değilim..Efsunlu bir yapım olmadı ki..Neysem oyum..Açık ve net...Hep buyum..Tamam bir gün deli dolu..Bir gün ağlamaklı olurum ama ...Beni anlamak imkansız değil..Bariz..Off gene kendi kendime bir şeyler yazıyorum falan..Demek o ki bazı insanlar hayatı çok ciddiye alıyorlar..Evet bunu fark ettim ..Size şunu iletmek istiyorum eyy Androidler..Hayatı ne kadar ciddiye alırsanız aldın "Ölcez hepimiz"..

Bu böyle ciddiye alanda pamuklanır,ciddiye almayanda..Buradan çıkarılacak mesaj ciddiye almayın değildir..
Hayat kısa..İyi olun iyiyi sevin..Çok yormadan ,yorulmadan..Neyse falan..Yaşlı triplerine girdim şurada iki dakikada birde ders vereceğim utanmasam..
Mutlu uykular..

2 yorum:

  1. Elbet bir gün toprak olacağız bu bir gerçek. Fakat iyi yaşamaya çalışmalıyız mutlu olmalıyız ve bunlar içinde dünyanın düzenini anlamamız lazım. Bazen sözler yetmez hisleri anlatmaya ama gözler herşeyi anlatır. Durum ne olursa olsun insanlar birbirlerinin davranışlarına anlam yükleyerek hareket ederler. Sanırım bu bizim doğamızda var.

    YanıtlaSil
  2. Bilemiyorum mesela..Bir kuş var ve kuşu tuttun "O kuşu neden tuttun bana altındakini söyle neden?" tarzı bir olay saçma yani insan kuşu tutabilir bir anlam yok anlamsız ..Sadece hareket..Ama mantıklı dediğin insan doğası..

    YanıtlaSil