19 Ekim 2011 Çarşamba

DURUN!DURDURUN..


Bunlar kimden yüz buluyor..Bunlar hükümetten yüz buluyor...Her gün askerlerimiz,polislerimiz,analarımız,kardeşlerimiz,çocuklarımız sokakta dağda ölüyorlar..Neden?..
Bu ülkede rahat rahat yaşarken üniversitelerde ,ilk ve orta okullarda aynı şartlarda eğitim alırken..İş sektörlerinde ayrım olmazken kim nereden çıkartmış bu ayrımı...
Sorsanız hep eziliyorlar,kendi ülkelerini istiyorlar..Pardon! Nerede eziliyorsunuz dilinizi konuştunuz yasak mı koyduk..Biz alın terimizle çalışıp ev alırken siz gece kondu yaptınız..Biz maaşımızla 2 çocuk yaparken siz 20 çocuk yaptınız kızlarınız para ile sattınız,okutmadınız..Suç bizde mi...Biz çalışıp didinirken siz işsizlik maaşı aldınız..Bu halde bu ülkenin şerefli insanlarının analarının yüreğini yaktınız..
Biliyorum ki bu kuduruklukları ne benim yazımla neden milyonların yazıklarıyla geçer..Kana susamışlar..Kan almadan durmuyorlar..Bizim vergilerimizle milletvekili maaşı alan bunlarken..Ki vergileri zaten türkler verirken..Evet yediğin kaba tükürmek bu..Bunu köpek bile yapmaz..
Dilerim bir gün savaşsız barış içinde yaşadığımız o günlere döneriz..
Biliyorum hala içlerinde şerefli insan gibi insan bireyler var..
Şehitler ölmez..Tek bir türk kalana kadar bu ülkedeyiz..
UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder