17 Kasım 2011 Perşembe

Grip oldum

Bugün şuan benden herkes tiksinebilir ama salya sümük geziyorum..Burnum tıkalı ,dudaklarım kırmızı ve şiş,kulaklarım tıkalı ,bademciklerim şiş..Ve günü berbat geçti çok çalıştığım halde organik lab Quzinde tam bir fiyasko yaşadım deney sırasında beş altı kere burnum yüzünden koşarak tuvalete kaçtım ki o latex eldiveni elden çıkartmanın zorluğu "tek eldivenim o ve zarar görmemeli"..Sözlü sınava gelince zaten her şeyi unutmuştum tek düşündüğüm burnumu temizleyebilmek çünkü ilaçlar içtim yok nafile..Allahtan hoca halimi gördü herşeye tüm aksiliklere rağmen bana artı verdi ama şansım yazılıda iyi gitmedi ziraa "oha bu lan ne diyor bunlar" diyerek baktım ağzımda kalem hocaya sınavın ortasın " hiç iyi gitmiyor hoca hiç" diye sızlandım..
Bir ümit günümün son kısmının güzel gitmesi için etrafıma bakındım yok işte yok..Hiç bir yerde yok..
Araca bindim burnum tıkandı ağzımdan nefes alırken"Allah'ım şükürler olsun burnum var bu nasıl çile" dedim be burnumu bir kez daha çok sevdim..
Bayılmışım resmen gözlerimi bir açtım resmen eve yaklaşmışım..Artık araba koltukları çok konforlu gelmeye başladı..
Evdeyim bunları yazarken burnum akıyor ve ağlamak istiyorum..
Sevgili bademciklerim bari siz inseniz olmaz mı..
Kışın tek sevmediğim şey grip olmak ve bademciklerimin şişmesi..
İşte tepkim aynen böyle ..Grip oldum.."Nayır nolamazz..."

6 yorum:

  1. Geçmiş olsun... Bir an önce iyileşirsin umarım.

    YanıtlaSil
  2. Sağol Ahmet,Sağol Hayal Kahvem :)

    YanıtlaSil
  3. Grip belasından kurtulmak istiyorsan facebookta Soğuk Algınlığı Hallerim adlı bir sayfa var. O sayfaya bakmayı öneriyorum sana. Sayfanın linki şöyle:

    http://www.facebook.com/pages/So%C4%9Fuk-Alg%C4%B1nl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-Hallerim/286206524773502

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim :) bakacağım..

    YanıtlaSil
  5. Thylol hot’ın sayfası olduğunu ilk görüşte anlamıştım zaten tıpkı thylol hot gibi anında iyileştirme özelliğine sahip bu sayfadaki paylaşımlar https://www.facebook.com/pages/So%C4%9Fuk-Alg%C4%B1nl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-Hallerim/286206524773502

    YanıtlaSil