31 Aralık 2011 Cumartesi

Biri yeni yıl mı dedi

Yarından itibaren yeni 365 gün 6 saate geçeceğiz..Bunu hep düşündüm acaba bir senenin 365 gün olduğunu nasıl buldu insanlar ..Ben bulamazdım..Saatin 24 saat olduğunu bulabilirdim ama bir yılı bulamazdım ..Düşünüyorum bu yeni yılda başıma neler gelecek..Ve geçen bu 2011 de başıma neler geldi..Özet geçersek aslında 2011 yılım tamamen 2010 la bağlıydı sıkı sıkıya..Önce teyze oldum..Bu hayatımın en dehşet verici mükemmel hissiydi..Sonra sevdim..Sonra terk edildim..Sonra tekrar barıştım ..Yine terk edildim..Üniversiteye devam ettim..Depresyona girdim....Yegenimi ne çok sevdiğimi bir kez daha anladım..Yazınsal alanda gelişmeler kayıt ettim..Doğum günüm iğrenç geçti..Depresyona ara ara girip çıktık..Dün tamamen depresyondan çıktım..İnanılmaz marjinal kararlar verdim..
Şimdi gelelim bu yeni yıldan benim payıma beklentim ne? Aşk istiyorum hem sevmek hem sevilmek istiyorum..Ben sadece beni sevenle yetinecek biri değilim ben deli gibi sevmekde istiyorum sonra bazı akademik hayatımla ilgili olan kararları sıkı sıkı başarmak istiyorum...Mutlu olmak istiyorum..Yegenimin yanına gitmek istiyorum..Onu mıncıklamak istiyorum..
Odamın duvarlarını minik kiraz çiçekleri koyarak boyamak ve dört adet tabloda kamamlanan bir tablo şekli yapmayı istiyorum ..Kafamda çizdim bu yüzden bu haftadan itibaren kaliteli boyalar alıp tablo çalışmalarıma başlayıp artık hayatımın akışını değiştirmeye karar verdim..Bu gece ailemle yemek yiyip mutlu olmak istiyorum..Onları çok seviyorum..
Buradan Gülin,Birsen,Mehmet Cemil,Didem,Cemre,Mert,Ahmet,Gaye içinde mükemmel bir yıl diliyorum(İpekto adlı blog yazırına da dilerim ziraa kendisini benim ruh halime yakın hissediyorum)...Her ne kadar hepsiyle bir arada olamasam da çoğu bu yazıyı okumayacak olsa da ben iyi dileklerimi iletmek isterim..Ayrıca kız kardeşlerim içinde Allah bana ne veriyorsa onlara 2 katı versin istiyorum hep onlarla olmak istiyorum..Ailemle doya doya yaşamak istiyorum..Buradan Allah'a bana böyle güzel aile ve dostlar verdiği için çok teşekkür etmek isterim.."Buradan sadece yazılı olarak teşekkür ettiğimi düşünmeyin" hep ediyorum zaten..
Son olarak bu sene kırmızı bir çanta ve yeşil çanta almak istiyorum ..
Sevgili Noel Baba sen yoksun ama hadi bir el at şu maddi işime :)
Nice senelere sevgili blog sahipleri ve okurlar..

5 yorum:

  1. Yeni yıla umarım seni deleiler gibi seven ve asla bırakmayacak birine deliler gibi aşık olursun. Akademik alanda istediğin başarıları elde edersin. Ailenle ve dostlarınla beraber sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirirsin umarım... Mutlu yeni yıllar...

    YanıtlaSil
  2. Canım benim bende seni kendime çok yakın hissediyorum. Hatta artık çok uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi falan da hissetmeye başladım. =) Umarım çok güzel, mutlu bir yıl geçirirsin. Dilediğin her şeyin gerçekleşmesini umuyorum. =)) Mutlu daha nice yeni yıllar... =))

    YanıtlaSil
  3. Haeshin; Zaten mutlu seneleri önceden dilemiştim ama tekrardan mutlu seneler..
    Tulkas!? Okumana çok sevindim..
    İpekto'm aynen canım bir yakınlık hissi var aynı yörenin insanı olduğumuzdan mıdır bilmem :)

    YanıtlaSil
  4. olası yüksek bir ihtimal =)

    YanıtlaSil