18 Aralık 2011 Pazar

Bitti

Sadece birbirimize sarılsak olmaz mı dedi..Sarılalım sıkı sıkı sadece kalbinin sesini duymak istiyorum dedi..Kollarımı açtım.Boynuma sarıldı..Öylece durduk kaldık..Kokun dedi bir başka güzel..Hangi parfüm.."Parfüm kullanmıyorum" dedim kayıtsızca..Gülümsedi..Bir kat daha sevdim dedi..
Kollarımı çektim..Dur çekme kendini dedi..Korkuyorum..Korkuyordu..Yavaş yavaş ağladı omzumda..Saçlarımı mendil yaptı..Kollarımı çektim.."Gitmem lazım artık" dedim..Gitmesen dedi..Çıktım kapıdan..Sesini duyuyordum ama umursamadım..Yürüdüm gittim bahar mevsimini aratmayan bir sonbahar günüydü yaprakları eze eze geçtim..Bir elimde kağıt bir elimde resim..
Resme baktım gülüyorduk..
Peşimden koşarak geldi..Dur dedi..Allah aşkına dur!..Durdum Allah'ın aşkını sokmuştu araya..Pişmanım dedi gel eyleme.."Al bunu "dedim "Gel buraya"..Usulca yaklaştı kollarımla sarıldım sardım ..Kağıdı parçaladım..Bir kez öptüm yanağından.."Bu kadarı yetmedi sana" dedim..Kahroldu..
"Giderim demiştim gidiyorum "dedim..Gittim..
Biterim demiştim bittim -dedi..Bitti..

5 yorum:

  1. uu uuuu =O
    ya ben çok etkilendim...

    YanıtlaSil
  2. Sağol ipekciğim çok mutlu oldum beğenmene :)

    YanıtlaSil
  3. Tatlım sana bir sürprizim var =) Bloguma gir widget larda biraz aşağıda "Tavsiye Ederim =)" diye bir başlık var. Bak bakalım orada ne var =)))

    YanıtlaSil
  4. Çok mutlu oldum canımmmm :)

    YanıtlaSil