7 Ocak 2012 Cumartesi

Onları koruyun

http://www.benikoruyun.com/ Bagnetini blogumda en altta görmüşsünüzdür..Bu konuda inanılmaz hassasım..Ve şuan ellerim ayaklarım sinirden kasım kasım kasıldı..Lütfen çevresinde minik çocukların cinsel saldırıya; eller yada başka yolla uğradığını duyanlar öncelikle çocuk ailesinin yanında yaşıyor olsa bile bildirsin..
Bu nasıl bir rezillik nasıl bir iğrençlik..Ya durun artık..
5 yaşında minicik bebeği o güzeller güzeli çocuğa nasıl kıydınız..Nasıl yapılır bu..Ya bizim halkımız bu değildi..Yada artık her şey bu kadar medyatikleştiğinden görüyoruz..Ben olayı anlatmak istemiyorum..Lütfen ey halkım bunlara göz yummayın...Anlıyorum ki artık masum yavrular ailelerinin yanında güvende bile değil..Artık bu iğrençliği aileler yapıyor..Ne istediniz ondan..Allah böylelerinin eline düşürmesin o yavruları..Rica ediyorum böyle şeyler duyanlar hemen güvenlik güçlerine bildirsin..Yazdığım sitede ki bilgileri okuyabilirsiniz..Artık çocuk sapıkları her yerde ..Herkesin evladı tehlike de...
Lütfen bu sapıklara meydan bırakmayalım..
Onları koruyalım..
Onlar melek..
Onlar bebek..Bu rezilliğe dur de!Susma!
Bir günahsız daha ağlamasın..

2 yorum:

  1. Insanlarin bazen neler yaptiklarini anlamakta zorluk çekiyorum. Insan olduklarindan bile süphe eder duruma geliyorum. Aslinda sadece ve sadece kendilerine yapiyorlar.. yazik hem de ne yazik!

    YanıtlaSil
  2. Kendilerine yapsalar iyi masum çocuklara hem ruh olarak hem bedenen zarar veriyorlar.

    YanıtlaSil