12 Şubat 2012 Pazar

Çizgi Filmler

Yegenim sayesinde çizgi film manyağı oldum sabah,öğlen,akşam devamlı pepee izliyoruz..Dün oturdum 35 tane pepee indirdim bilgisayara haşerelik yapınca "Buraya gel pepee izleyelim" diyorum hemencik geliyor oturup izliyoruz.. Donuda Pepee'li zaten orada Bebe'yi görünce donunda bebeyi göstererek "Bebe" diyip gülüyor..
Dün aklıma geldi dedim bizim zamanımızda Pepee mi var biz Tom ve Jerry ile büyüdük..Gittim Tom ve Jerry indirdim.Aldım bunu kucağıma başadık izlemeye nasıl gülüyor..Bir eli burnunda bir eli başında..Burun karıştırmayı öğrenmiş.O minicik burnunu karıştırmaya çalışması çok komik.Çocukta haklı burnu tıkalı sümkürmeyi bilmiyor.Ee sonuçta o da bebe yani ne diyelim..
Tek üzüntüm bugün iştahı yok.Yemek yemiyor uyudu demin yatağına götürene kadar kene gibi sarıldı bana..Arada ağlıyor bende uyandı sanıyorum sanırım kabus görüyor..Nasıl uyuyor bebeğim..
Neyse bu arada bildiğiniz bebekler için zararsız içinde cinsel içerik ve savaş,küfür gibi öğeler bulundurmayan çizgi film varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum..

Bu sıralar pepee de en sevdiğim şarkı..

4 yorum:

  1. Susam sokağı.(Dikkat et korkmasın ama benim küçükken kırpıktan ödüm patlardı :) ).
    Winnie the pooh'u da izleyebilir. :)
    Şimdiden iyi seyirler...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim önce izleyip uygunmu bakmalıyım..Bebekler konusunda insan seçici olmalı değilmi ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet izledikleri her şeyden etkilenebiliyorlar... :)

      Sil
  3. Nerelerdesin seeeen?? =)) Küçük mavi şirinleri izlet ona =) Benim küçükken favorimdi =) Hem uslu bir çocuk olursa belki bir gün şirinleri görür =))

    YanıtlaSil