14 Mart 2012 Çarşamba

Evlenme Teklifi

Ömrümde iki kere evlenme teklifi aldım ikisi de birbirinden gariptir.Hayır ciddi anlamda çekiyorum diyorum inanmıyor insanlar bana..Evlenme teklifi edenlerin her ikiside benim sevgilim olmamakla birlikte ilginç şekillerde evlenme teklifinde bulundular.
Bir numara direk olarak "seni istesem bana varırmısın?" şeklinde soru sorup " yok ben almayayım" şeklinde cevaba maruz kaldı ziraa kim böyle bir teklifi kabul eder oda var..Fakat pes etmedi direndi ve ikinci kere "Evlenir misin benimle ?" diyerek düzgün cümleye yakın birşeyler söyledi..Sonuç ortada..
Bugün ömrümün ikinci evlilik muhabbetiyle karşı karşıya kaldım.Hatırlarsanız bir kaç yazı aşağıda yanımda oturan mühendis abi diyordum hani..Kendileri son sınıfta olmakla beraber işte bugün patlattı bombayı..Bir kaç seferdir tesadüf ile konuştuk.Bugün aynen şöyle dedi "Ben senden hoşlanıyorum fakat niyetim gayet ciddi evlenmek falan" anamm noluyor yok artık dur bir ya bir yavaş dur ne yaptın sen iki dk da evlendik falan tabiki sonuç besbelli.Ama vazgeçmem senden baby tarzı takılıyor..Süper dimi var bende bir şey var ben çekiyorum.Rabbim bir gün düzgün diğer insanlar gibi evlenme teklifi alabilecekmiyim ? Çok şeyler esirgiyorsunn benden ...
Ama hala umudum var yıkılmadık ayakdayız..

4 yorum:

  1. Tanrı sevgilinin evlenme teklif ettiği günleri göstersin :)

    YanıtlaSil
  2. Bende bu şans varken o bile garip eder herhalde...

    YanıtlaSil
  3. Gülümsettin beni =)Canım ne diyim bilemedim bunlar cidden garip ama güzellik zor şey valla bütün tuhafları çekiyor işte insan böyle =))

    YanıtlaSil
  4. Gülümsetmesine sevindim :)Annem hep der allah çirkin şansı versin güzellik fayda etmiyor..

    YanıtlaSil