7 Mart 2012 Çarşamba

Sinirliyim evet !

Snirliyim gerçekten.Bir günü normal bitiremiyorum gerçekten.Annemden sırf bu yüzden saklamak istemiştim bu durumu.Alt tarafı kan verdim kızılay'a resmen canıma okuyor .Belge istiyor devamlı uyuşturucu kullanıyormuşum muamelesi uyguluyor evde ya bağırıp çağırıyor devamlı.Birşey dememek için sabır ediyorum zaten elim ayağım titriyor çok yorgun hissediyorum kendimi o kadar kan bağışlamışım.Hayır biliyor kan bağışcısı olduğumu bu ne ya.Off anne biliyorsun şu günlerimin sıkıntılı olduğunu ve şuan başım dönüyor bir yandan ve bana bu yaptığın revamı ya bari sen yapma anne.."Belge istiyorum" diye yırtınıyor evde bende kanı konteynırda verdim okula gelen gezici kızılay aracında nereden bulayım belge.Canıma okur artık babama neler dicek off yaa ağlamak istiyorum resmen gözlerim kapanıyor annem sayesinde sinirli ve gerginim..
İhtiyaçım olan şeyde şuan ortada yok..
Zaten hemşire damarımı patlatmış.Öyle kötü denk geldiki tam kolumu açmış bandı çıkartıyordum ki annem zart diye içeri girdi kolumdaki patlatılmış damar, iğne deliği ve annem ..Hayal edin..
Tabii anne olduğundan böyle tepki veriyor ama citten abartıyor off..
Bakalım..


4 yorum:

  1. Kimse suçlu değil tabikide..

    YanıtlaSil
  2. ''Sen de anne olunca anlarsın...'' gibi bir klişeyle gelsem?..

    YanıtlaSil
  3. Biliyorum farkındayım sadece çok aşırı bir abartma yaptığından yazdım.Yoksa anneme karşılık verme durumum yok zaten :)

    YanıtlaSil