23 Mart 2012 Cuma

Uyudum mu?Asla..

Tüm gün yatakta süründüm..Uyudum mu hayır..Peki kafamı kaldırabildim mi hayır..Sanırım hastalığımı depreştirdim.Ah be kızım niye giydin o ceketi geberene kadar terle o montla sen niye özeniyorsun dışarıya bakıp inanıyorsun..
Sınavın ortasında burnumdan akan sular mı demezsin,boğazında cisim varmış gibi motora bağlamış öksürüklü boğaz mı demezsin hepsi bende vardı.Sınavım desem 5 soruda(hepsi üçer şıklı akıllı kadın)  4 soru cevapladım.Ne şekilde artık puanlıyor bilmiyorum ama o kadar bedbaht bir haldeyken elimden geleni yaptım..
Sonra sınavdan çıktım..Bir buçuk saat tek başıma oturdum.Yalnız kalmaktan hiç sıkılmam.Sosyal biriyim ama asosyal olmayı severim.Günlerce sıkılmadan odamda otura biliyorum.Sokakta tek başıma gezme kabiliyetine sahibim.Bundan hiç sıkılmam.Çünkü yalnız kalmayı öğrenmek gerek.Kimseye bel bağlamamalı bunu bilirim..
Asosyal olduğum zamanlar insanlarla konuşmayı sevmem..Tıpkı Rodya (suç ve cezadaki) gibi bende içimle konuşurum.Onun gibi şeyler konuşmasam da nedense çiçekler ve hayvanlar ilgimi çeker..Mesela bugün yarım saat güvercinlerin yürüme hareketlerini sıkılmadan izledim.Üstüne bir saatte karıncaları izledim.Hatta bugün iyi olsaydım uzun uzun karınca hareketlerinden bahsedecektim ama şuan bunları yazarken saçmalıyor olma durumum bile var..
Çünkü biraz ateşim var ve ateşim varken saçmalayabilirim..
Ama çok değil geçer..Niye yazıyorsam hasta olduğumu neyse yazasım var birşeyler..Daha uzun yazacağım günlerde gelecek inşallah..

4 yorum:

  1. Ben de kaptim sifayi valla. Bi de oksurunce ciger aciyor ya o feci...

    YanıtlaSil
  2. Ciğer acımak ne ya elime geliyordu benim bir aralar şu bir kaç gündür iyiyim allah bozmasın..Umarım tez toplarsın geleceğin asabi amcası..

    YanıtlaSil
  3. geçmiss olsunnn valla iiyi gene sinavlara felan katilabilmissin beni hic bi guc evimden cikaramio :D

    YanıtlaSil
  4. Sağol canım ya gerçekten bu değişken havalar adamı maf ediyor :/

    YanıtlaSil