22 Mayıs 2012 Salı

Çek(ip) Gid(es)im

"Çekip gidesim var artık yalan dünyadan
Önüme çıkıp duran sahte yüzlerden
Hiç bir söz bir nefes kesmiyor beni
Nedense bir kaç gündür gidesim geldi."
Durumunda mısınız? Evet buraya buraya sınavlar yaklaşıyor finallerle savaşma vaktimiz geldi gelmek üzere..Bilmiyorum aslında şuraya kaç kez girdim kaç kez yazmak istedim kaç kez yazıp taslakladım saymadım o kadar çok oldu ki o kadar yazmak istedim hep bir şeyler beni tutuyor gibi.
Anlamsız şeyler içinde yüzüyorum.Arada derin anlamlara falan dalıyorum işte.Kısacası bir ikizler burcu gibi oluyorum zaman zaman.Son zamanlarda bazı duygular yüzünden gene bu duygularım ağır basmaya başladı.Bir tür kulaklarını tıka mekanizması mı diye düşünmeden edemiyor insan.Belki de yapmadığım şeylerde yapıyormuşum durumunda kalmam yaptığım her şeyin silinip yok olması beni yoruyor.O kadar tüm hayatıma işlemiş bir durum.Nefes almak gibi artık..
Hem beynen hem ruhen hem kalben hem bilmiyorum çakralarım falan bile tatile çıksın ya modunda oluyorsunuz.Okulda beni çok geriyor okuldaki bazı kişileri görmek.Yada bana kedi bakışları ile ki bu sokakta yağmur altında bırakılmış olan kediler genelde onların bakışlarını görmek ..Okula gitmek istemiyorum.Şeytan tüyüm her yere bulaşıyor ama bir bana uğramıyor..Saçma sapan haller ,ruhsal durumlar falan.Değişmeyen tek şey kalp.Bir kalbim kaldı onuda alma kader durumuna geldim artık.
Kalbime de gözüm gibi bakıyorum ama sakınan göze çöp batar misali sakındıkça gözüme dizime her yerime batıyor alim Allah.Olsun benim en güzel parçam içinde sadece benim sevip koruyacağım bir kısım var ve buna kimse karışamaz değil mi.Hele karışın vallahi yırtarım ağzınızı..
Neyse ne diyordum çekip gidesim var.
Ne çekip gidesim varmış yazının sonuna geldim ve anladım ki evim evim güzel evim.
Çekip gitmeye niyetim yok buralar benden sorulur ..
Evim..
Evimi bırakırmıyım ben be he heyt..

4 yorum:

  1. Bütün bu durumda olanlara bende dahil 'sabır sabır ya sabır' diyerekten... Allahtan sabır diliyoruz!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ölüm haftası yaklaşırken ki son çırpınışlarımız :)

      Sil
    2. Aynen ya benim cuma gününden itibaren sınav üstüne sınav. Korkuyorum O.o
      'KURTARIN BENİ' diye bağırasım var :)

      Sil
    3. Benimde pazartesi başlıyor haydi bre aslanlar saldırın..

      Sil