21 Temmuz 2012 Cumartesi

Tercih yapmalısın

Çok geç olmadan anladım ki
Konuşacak kimsem yokmuş
Ayak parmaklarımdan başka..


Kafam çok çelişkili ne yapmalıyım bir yandan düşünüyorum önümde 2 sene kaldı okul bitmek üzere 3.sınıf oldum artık fakat aldığım puan ile güzel bir bölüme burslu olarak girebiliyorum ama onun için 1 sene hazırlık 4 sene daha okumam lazım.Çok korkuyorum cesaret edemiyor gibiyim.Bir yanım çok isterken diğer yanım korkuyor yüzüp yüzüp kuyruğuna geldin ruhu ile ama bak bu bölüm senin için daha iyi işte gelecek vaat ediyor diyor.Fakat şöyle bakarsam 26 yaşına gelmiş olacağım mezun olunca.
Tek ayak parmaklarım bana bunu soruyor ne kadar verdin?..Ben de sadece ona söylüyorum.İçim tedirgin ve karmaşık.Stresliyim,sinirliyim ve her şeyden önce hayatımın en önemli kararlarını tek almalıyım.Çünkü aptal pembe gözlüklerim yok, hayatla kendim savaşıyorum bunu gözümün içine hayat sokuyor.Kılıcımı tuttuğum sağ elim ile hayata nasıl girişeceğim buna karar vermeliyim.
Şimdi ihtimalleri göz önüne serelim ;
Okulu dondurabilirim .Bu yeni alana başlayabilirim hem bu sene ingilizce kursuna gidecektim hazırlıkta onu karşılarım.Aslında imkanım olsa ikisini de okurdum aynı anda neyse ben kadarı fazla biliyorum.
Tamam devam edelim hem ingilizcem süper olur.
Ya da hiç burayı yazmamak tercih yapmamak..
Çok fena of fena .Resmen bunu iyi düşünmeliyim.
İşin kötü yanı yaşlanıyorum arkadaş 21 oldum ve bunu durduramıyorum .Başaran biri varsa bana söylesin bir sene büyümesem o sırada hazırlığı bitirip kimyayı okusam falan.Ne saçmalıyorsam..
Bir odanın içinde yalnız değilim sadece karar vermekte de yalnızım ne kimseden bir şey umuyorum ne de bir şey söylüyorum.Söylesem de kendi dediğimi kendim duyuyorum değil mi?
Babam listeyi yaparken karışmadı tamam dedi ama oda tedirgindir kesin oda düşünüyordur eminim.Beni düşündüğünü çok iyi biliyorum bunu bana hissettiriyor buradan hiç görmeyecek olsa da babama -Baba seni çok seviyorum!Annecim kıskanma seni de..diyerek devam edelim.
Sanırım tercihin son gününe kadar bekleyip sondan bir gün önce tercih yapıp yapmayacağıma karar vereceğim..
Of çok konuştum.Tüm tercihcilerin Allah yardımcısı olsun..


                     Aman amca ne yaptın sen ben kıyasla derken bunu demedim ehehe..

5 yorum:

  1. Canım benim hayırlısı neyse o olsun diyeceğim ama ben bide şunu düşündüm 26 yaş mezun olmak için çok da geç değil. Hiçbir şeye geç kalmış olmazsın. Bide mutlu olmak meselesi var bence çok önemli. Okuduğun bölüm seni mutlu ediyor mu? İşini severek yapacak mısın? Yoksa daha keyif alabileceğin bir alternatif mi var? Karar senin, kolay gelsin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle mi dersin..Ne bileyim çok yaşlanacağım gibi geliyor.Hayırlısı olsun bakalım.Sen ne yapacaksın ?

      Sil
    2. Ben bir sene daha çok çalışıp üniversiteyi 1 yıl erteleyeceğim. Bakalım n'olacak...

      Sil
    3. Hayırlı olsun bende öyle yapmıştım ama sakın boşlama derslerini..Ben bu sene gene kendi alanımı tercih etmeye karar verdim izmir olan üniversitelere geçiş yapmaya çalışacağım..

      Sil
    4. Hadi bakalım hayırlısı o zaman =)

      Sil