28 Ağustos 2012 Salı

Bir kaç gün;

Çok yoruldum doğrusu..
S. ile okula git C.B.Ü'den ayrıl (ayrıldım)..Onun aksilikler başını bırakmayınca bana sızlanarak;"Ya Gülnihal sen Egeli olacaksın ben burada mı kalacağım off Allah'ım ne şanssız adamım" dediğinde ben "Keh keh" diye gülüyordum..
Sonra Egeye ön kayıt yaptırdık.Annesi sağ olsun beni besledi fena anlamda sağ olsun M.teyze her ne kadar sadece evrak almaya kapı üstü uğrasakta bir güzel tıkıştırdı yemekleri..
Ön kayıt yapıp başvuru tarihlerimizi alıp,C.B.Üde ki hocalarımız "Çok sevindim aferin size doğru yapmışssınız ,siz ne ara çalıştınız ya,ne büyük sürpriz birlikte kazanmanız,arkadaşlarınız kesin size trip yapıyordurlar,bir şey olursa adımızı verin tanırlar.."falan şeklinde konuşunca içimiz biraz daha rahatladı..
Akşam eve vardığımda bir pelte gibiydim buraya yazacaktım bu olay aslında dün olmuştu yazdım ama güzel olmadı aman dedim sonra yazarım..
Dönüş yolunda üniformalıyı tekrar görüp "Oha İzmir sen çok küçüksün.." diye diye eve vardım..İnsanlar değişiyor..Değişmiş..Kendince iyi sanarak..Neyse..Umrumun dibi değil..

Bugün bir anda ben bilmeden bir suikasta gittim.Bir anda kendimi fotoğrafçıda vesikalık çekilirken buldum.Gözüne flaş yemiş kedi gibiydim.Birde azar yedim ,yok gülmüyorsun ,yok sırıt..Sırıttım tam bir rezillik saç baş zaten örgülüydü of..
Oradan gidip 10 günlük yemek yiyip üstüne kazandibi yedim..Eve geldim yemek yap evden çık kokoreç ye oradan dondurmacıya git vanilyalı dondurma al..
Çok yedim anlayacağınız.Şimdi de cak cak sakız çiğniyorum..Yani illaki böyle bir şey yicem içcem çiğneyeceğim şükürler olsun kilo verdim yoksa obez olurdum..

Off S. ile sınıflarımız ayrılmasın.Şimdi ben elaleme kendimi tanıtmak istemiyorum.S. tanışsın ben zaten araya kaynarım..
Şimdi git işte biz muafiyet öğrencisiyiz de bebelere..Bir onlar eksik kalsın..Daha ders çalışacağız da sınava gireceğiz de offf yaa kirpik uçlarım ağrıyor arkadaş..

2 yorum:

  1. iyi miydin canım ya ? =) bu arada Ege tekrardan hayırlı olsun =)

    YanıtlaSil
  2. Sağol canım bir kaç gün kaldı kayıt olmama..Yarın ameliyat oluyorum çok heyecanlıyım anlayacağın :)

    YanıtlaSil