25 Ağustos 2012 Cumartesi

Kürk Mantolu Madonna



” Belki dört saatten beri yürüyordum. Ne diye yoldan ayrılıp buraya saptığımın, niçin geri dönmediğimin farkında değildim. Başımın yanması azalmış, burnumun kökünde hissettiğim karıncalanma geçmişti. Yalnız içimde müthiş bir boşluk hissi vardı. Hayatımın en dolu, en manalı zannettiğim bir devresi birdenbire boşalmış, bütün manasını kaybetmişti. En tatlı emellerinin tahakkukunu gördüğü bir rüyadan acı hakikate uyanan bir insan gibi içim çekiliyordu. Ona hakikaten dargın değildim; asla kızmıyordum. Sadece müteessirdim. “Bunun böyle olmaması lazımdı” diyordum.Demek ki beni bir türlü sevemiyordu. Hakkı vardı. Beni hayatımda hiç, hiç kimse sevmemişti. Zaten kadınlar pek acayip mahluklardı. Bütün hatıralarımı toplayarak bir hüküm vermek istediğim zaman, kadınların hiçbir zaman sahiden sevemeyecekleri neticesine varıyordum. Kadın sevebileceği zaman sevmiyor, ancak tatmin edilmeyen arzulara üzülüyor, kırılan benliğini tamir etmek istiyor, kaybedilen fırsatlara yanıyor ve bunlar ona aşk çehresi altında görünüyordu.”
Sabahattin Ali-Kürk Mantolu Madonna

3 yorum:

  1. Immm... Sabahattin Ali iyi ki yazmış bu kitabı. Müthiş. Ama onu tekrarlamaktan vaz geçip sende yaz ya =) Hem yalan seni hiç kimsenin sevmediği. Ben çok sevdim çünkü. Ama benim ninja'm twitter'dan sonra feys'ide kapatmış. Artık kendisine ulaşamıcak mıyız? Özleriz ki biz... =)

    YanıtlaSil
  2. Bende seni çok seviyorum canım..
    Burayı kapatmam mümkün değil burası benim dert ortağım sizler yoldaşlarımsınız..
    Vakit çalıyor facebook zaten girmiyordum ben işte bir tek resim koymuştum öyle girmiştim böyle iyi..Twitter bana göre bir yer değil ben tumblr ve blogger insanıyım sanırım..Bensiz bırakmam buraları..Ninjasız bir blogger asla düşünülemez :)
    Not:Sende yaz artık özlettin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. peki o zaman bu güzel habeer =) ben yazcam da çok üşeniyorum ya =D başlıcam tam vazgeçiyorum zor geliyo =D bide blogdaki 'Aşık Oldum' adlı yazı okunmaması gereken bir insan tarafından okunda yani anlayacağın deşifre oldum moralim bozuldu =D o yazıda bahsedilen kişi okudu! =D

      Sil