8 Eylül 2012 Cumartesi

Çalışmalarım-Konuşan yüzler

Biraz egzersiz olsun diye bazı yüz denemeleri yaptım..



Amacım mükemmel olmayan yüzler yaratmaktı.Şekilsiz gözler ya da olmayan gözler..Bazen sadece gözlerle,burun delikleri ve ağız ile.Bazen sadece ağız ile kendii ifade eden insanlar..


Bu yüzden onlara KONUŞAN YÜZLER demeyi tercih ettim..Güzelliğin göreceli olduğu bir egzersiz..Resim yapmayı özlemişim..Daha yeni açılıyorum..


11 yorum:

  1. Yaratırken!! can da verebildin mi??? Hiç bana cevap yetiştirmeye çalışma, o dediğini yapabiecek TEK YARATAN'ı düşün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim yaratmaktan kasıt ettiğim o değildi.Ben Allah değilim ve ona asla şirk koşmam mümkün değil.Yaratmak demek isterken sadece çizdiğimi belirtmek istedim.Kavgacı bir tutum içine girmenize gerek yok.Aynı fikirdeyiz.İyi günler.

      Sil
    2. Ona cevap yetiştirme Gülnihâl. :D Çıldırasıya sus Gülnihâl :D:D

      Sil
    3. Çıldırasıya susmalıyım :)

      Sil
  2. Çok güzel olmuşlar, burayı tv showu sanıp da kendi algılarıyla yaklaşanları da boşver, şeker. Bence bizim için çok yüzü olanlardan yapmalısın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım olabilir tabii kendince dine yormak istiyor ne denebilir ki oradan bir din unsuru çıkartıyor ben orada sanat çalışması içindeyim..Daha çok çizeceğim inşallah :)

      Sil
  3. Böyle egzersizler bende yapıyordum. dur dur yanlış oldu hadi bir yapayım dedim kübik çalışmalara başlayıverdim o gün :D sanırım sevim de :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Soyut şeyleri seviyorum dursun ben çizeyim :)

      Sil
    2. Ben Tanrı olsam yarattıklarıma bakardım sonra intihar ederdim :D

      Off sesli güldüm :D

      Sil