24 Eylül 2012 Pazartesi

Dert yine dert

Hep dert diyorum..Dertlerden nefret ediyorum..Dertler ölsün bence..
Yok yok bu sefer benim derdim diyemem sanırım.
Bir dert var ama ne benim ne değil..
Ortada bir sorun varken benden saklanılmasına dayanamıyorum..
Hele saklayan kişi benim için önemliyse..
Sorun benim olmayabilir ama sevdiğim insanların gülmesi, ağlaması ,sevinci ,kederi hepsine ortağım..Ben yarım yamalak sevmeyi beceren insanlardan değilim.Ya tam seveceksin ya hiç diyenlerdenim..İşte bu yüzden sevdiğim birinin derdi olunca dolayısıyla benimde oluyor.Sevmek aşk olarak değil sadece yanlış olmasın.Arkadaşlık,kardeşlik,aile,sevilecek kişi anlamında..
Sinirleniyorum çünkü paylaşmak istiyorum.Saçını okşayıp kafasını öpmek istiyorum..Evet iyi konuşamam böyle anlarda odunun teki olurum konuşmak olarak ama omzum var benim,kollarım var..
Ama kızgınım..Sormayacağım bir daha meraktan çatlayacağım ama sormayacağım..
Biliyorum gururum beni ele geçiriyor gene ve gururum beni ele geçirince kendime rağmen durmasını bilirim.Ve kederimden ölsem de kalbim delik deşik olsa da asla durmam.Çünkü bende yarım diye bir şey yok.Ya hep ya hiç..

8 yorum:

  1. İşte benim hayat felfesem "ya hep ya hiç" her şeyde aynı senin gibi özellikle de sevmekse sonuna kadar. Bence gururunu bir kenara bırakıp sormalısın, yarın çok geç olmadan Gülnihal..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gururumu hiçe saydığım çok olmuştur Eliane gururdan korkmuyorum.Sadece beni o pis gurura sokulduktan sonra bir daha geri dönemiyorum..

      Sil
    2. O zaman içinden geleni yap, nasıl daha iyi hissedeceksen..

      Sil
    3. Hayırlısı diyelim :)

      Sil
  2. ne çok benziyoruz seninle. aynen öyle ya hep ya hiç...

    nyks

    YanıtlaSil
  3. Biri yine beni mi anlatmış?? =)

    YanıtlaSil