10 Eylül 2012 Pazartesi

SOLOTÜRK

Hayatım boyunca en büyük hayalim uçmaktı.Uçmayı çok istedim ama artık uçmak benim için sadece paraşüt ve benzeri şekilde yapabileceğim bir şey..Küçükken uçurtma uçururken onunla hayal aleminde uçar,uçakları her gördüğümde " Babam onun içinde." diye bağırırdım..Buradan babamın pilot olduğu yanlışını çıkartmayın bu sadece çocuksal bir hayal gücü..Devamlı boya kalemlerimle kanatlar çizer.Evdeki yastıkları ve kitapları koltuk altına koyup uçma girişimlerinde bulunduğum için ailem korkmuş evin balkon demirlerini yüksek set olarak arttırmıştı.
Bu yüzden ben bugün biraz SoloTürk den bahis etmek istedim.Dün zaten gösterisini izlemiş.Bu hafta evimizin üstünde sıkça antrenman yapmıştılar.Benim için TürkYıldızları'nın yeri ayrı SoloTürk'ün ayrı..
Bu yazıyı yazmak için doğrusunu söylemek gerekirse 1,2 saatimi araştırmaya harcadım..Elimden geldiğince tüm resimlere baktım yabancı ve Türkçe okuyabildiğim kaynakları okumaya gayret ettim..Çünkü sadece kendi sevgimi değil kaynaklardan öğrendiğim bilgileri kendi dilimce yorumlamak istedim..Çok meraklı ve araştırmacı bir insan yapım var.Öncelikle bulabilir miyim bilemeden F-16(En sevdiğim savaş uçağı) içinde Türk bayrağı açan pilotu merak ettim.Onu araştırmak istiyordum.Ve uçağın SoloTürk'e ait olduğunu fark ettiğimde işim baya kolaylaşmıştı.Bir kaç makale ve yazın okuyunca hızla pilota bile ulaştım.Nedense her zaman pilotlar gözüme insan üstü gibi canlanır.Aslında onların senden benden bizden bir farkının olmadığını biliyorum ama kendi kilosunun üstünde G yi kaldıran bu vücutlar bence çok dirayetli..Bel kemiklerini zorlayabilecek ödem oluşturabilecek bu basınç altında çalışmaları bir yandan merkez kaç kuvvetinin etkisi bence takdiri hak ediyorlar..
SoloTürk içinde bayrak dalgalandıran savaş pilotumuz ilk SoloTürk pilotu ünvanını alan SoloTürk'ün lideri olan Hava Pilotu Binbaşı Murat KELEŞ (Bence lider kelimesi yanlış değildir ziraa 3 pilottan oluşan ekipte sadece o binbaşı diğer ikisi yüzbaşıdır.)..
Bu resimden yola çıkarak başladım bu serüvene..
Binbaşı Murat KELEŞ bu göreve özel olarak seçilmiş.Seçimde esas olan gönüllülük olsa da elbette sadece ona göre değil.Pilotun güzel ifade ile askeri sicili,uçuş saati,öğretmenlik yapmışlığı(bunu belirtmemiş olsalar da yine de hepsinin öğretmenlik deneyiminin olması bence bir kriter gibi.)..
Buna dayanarak 2500 saat uçuş yapmış pilot öğretmenliği yapmış olan Murat KELEŞ seçilmiş ve ilk eğitim sortisini gerçekleştirmiş F-16 ile..Pilot ekip dediğim gibi üç kişiden oluşuyor.Bu diğer kıdem sırasına göre Hava Pilotu Yüzbaşı Fatih BATMAZ (2000 saatlik uçmuşluğu ile),Hava Pilotu Yüzbaşı Sedat Yalın AHBAB(1500 saat uçuş saati ile).
(Hv.Plt.Yzbş.Fatih BATMAZ,Hv.Plt.Bnbş.Murat KELEŞ,Hv.Plt.Yzbş.Sedat Yalın AHBAB)
(Off kısaltma yaparken uzun yazarkene göre daha zorlandım.)
Şeklinde gelmektedir.
Bu ekip 3 kişi değildir elbette görünen ekibimiz 3 kişi olsa bile toplamda 15 kişi yani harici 12 kişi daha bulunmaktadır.
3 kişilik destek ekibi ve 9 kişilik bakım ekibi vardır.SoloTürk bir destek işidir aynı zamanda..
Türk Hava Kuvvetlerinin Türk halkına 100.yıl şerefine bir armağanıdır SoloTürk!..Gelmiş geçmiş en iyi gösteri ekibi olduklarını şimdiden kanıtlayıp Royal International Air Tattoo(RIAF) (2011 senesi)
kapsamında İngiltere'de hava gösterisinde 29 katılımcı gösteriyi geçerek birincilik kazanmış ve The Best Overall Flying Display seçilmiş ve The King Hussein Memorial Sword ödülünün sahibi olmuşturlar..
O zaman bu üçlü ekiple kazanılmıştı.
2012 sene itibari ile uçuş kadrosu değişmiş olup Hava Pilotu Fatih BATMAZ lider olmuş sonrası Hava Pilotu Sedat Yalın AHBAB ve Hava Pilotu Üsteğmen Yusuf  KURT şekline gelmiştir.
Ödül alımı fotoğrafları..(RIAF)
Hava Pilotu Binbaşı Murat KELEŞ ödülü alırken..
Tüm SoloTürk ekibi ödülü ile poz verirken..
Binbaşı Murat KELEŞ Türk bayrağını çıkartıp o anda telsizden "Benim Canım Size Feda." diyince gazetede yer buldu.O an izleyen 248 binin çoğunluğu ağlayarak o muhteşem gösteri ve ana şahitlik ettiler..
Gazeteden bir kare..
Yeni ekibinden de bir kare.İtiraf etmem gerekirse Murat Keleş'in olmayışı içimi burktu fakat emir komuta zinciri olan askeri düzende tabii ki bunlar doğal şeyler..
(Hv.Plt.Yzbş.Sedat Yalın AHBAB,Hv.Plt.Yzbş. Fatih BATMAZ,Hv.Plt.Üstğmn Yusuf KURT)
Son olarak tabii SoloTürk'ün muhteşem bir tasarımı var bunu söylemeden duramayacağım.Ve dün dışarıdayken bir ailenin t-shirt ve şapkadan oluşan SoloTürk kıyafetleri olduğunu gördüm çok kıskandım..Bende istiyorum yaa demekten kendimi alamadım.Sesimi duyun ey SoloTürkçüler..Şaka bir yana tabii ki beni kimse duymayacak ama olsun..Çok başarılılar en azından benim gibi bir fanları var..Ve onları canı gönülden kutluyorum.Dün onları izlerken yüreğim hop etti..Allah onları korusun ve sevdiklerine ,çocuklarına,ailelerine ve milletine bağışlasın..
Tasarım olarak F-16 nın alt kısmından bakınca altın rengi boyanmış ay yıldız görünürken.Yine altın rengi kartal deseni de hem F-16 üstünde hemde kasklarda göz doldurmakta..
Alttan görünüşü..
Genel duruş..
Her yerde yazdıkları için bende yazayım dedim.Gösteri uçuşu yapsalar bile bu F-16 savaş durumuna her an hazırlıklı ve üstlerinde boya dışında çıkabilen sadece duman aparatı var bu da zaten sadece gösteri sırasında takılıyor ve kesinlikle uçağımızın hiçbir özelliğini bozmuyor..Boyaların zaten hiçbir zararı yok..
Umarım elimden geldiğince doğru bilgiler verebilmişimdirim..
İyi uçuşlar..
Not:Kız kardeşim artık Hostes olduğu için artık bende uçacağım tabii bunu göz ardı edemem :)


  

22 yorum:

  1. Gittin mi çiğliye o zaman sen? Gittiysen orada ki palyaçoları gördün mü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gitmedim ben malesef istedim ama olmadı bizim evin orada Konak meydanda izledim.Sen oradaydın sanırım kıskandım şimdi.Bu benim en güzel araştırma yazım desem inanır mısın?
      Hatta Solotürk yazan anahtarlığım bile var :)

      Sil
    2. Benim de Keleş İmzalı anahtarlığım var :D Ben çiğlide görev aldım o gün Arkadaşım Palyaçoluk yapıyordu açık varmış o gün kalabalıktık ben palyaço idim :) Bizim kartımız vardı her yere girip çıkıyorduk sorun yoktu. İzmir'in kurtuluşunda olanları diyorsun sen. O gösteri olmadan 3 gün önce çalışmaya başladı semalarda şans o ki hepsine denk geldim yolum Alsancağa düştü hep o vakitler şanslıydım.

      Bu arada sağlam bir araştırma yazısı olmuş. Emek verdiğin ve sevdiğin aşikâr :)

      Sil
    3. Çok pis kıskandım Binbaşıyı gördün yani vay be..Palyaçoluk o haziranda zor olmuş olmalı haziran ayıydı değil mi?
      Sen İzmir'de mi oturuyorsun anlat bi ..Bizim evin tepesinden uçtular salto atarak çok hoştu.
      Ne kadar çok yazı okuduğumu bir bilsen..

      Sil
    4. Haziran başıydı yanlış hatılamıyor isem. Evet ben izmirliyim orada oturuyorum nesini anlatayım :D Yakından uçmaları sağır etmişti beni sinir oldum o an.

      8. sınıfta harbi kazanmıştım biliyor musun sanırım bir o an pişman oldum gitmediğime. daha da pişman olmadım.)

      Sil
    5. Ne kadar veriyorlar ki bu kadar mutlu oldun ee 8.sınıftaki bir insan için yüklü bir mebla sanırım :)
      Bende keşke gidebilseydim hep keşke oldu bu bende o zaman herkes Facebook'a bile koydu resimleri ben öksüz üvey evlat gibi kaldım öyle :(

      Sil
    6. 8. Sınıfta Hava Harp Kazandım :D Ama mülakatlarına bile gitmedin ve pişman değilim sadece bir kere pişman oldum o da baktım böyle tey tey uçuyorlar ya o zaman ama o da geçti vs.. :D Off Öldürdün beni çocuk :D

      Sil
    7. Işıklar Hava askeri lisesi diyorsun ha :)
      Ben bir sene Maltepe Askeri Lisesinde durdum biliyor musun :)
      Off anladığım şeye bak çok utanıyorum çok uykusuzluk yüzünden mi öyle anladım ya hayret bir şey off off..
      2 kere Kara Harp kazandım ve hala içim buruktur..

      Sil
    8. Şimdiye üstteğmen idik peah :) Burukluğunu takma gerçekten istesen giderdin. Merak de ona daha mantıklı değil mi? o yolu seçsen daha mı güzel olurdu vs.. diye. Burukluk mu gerçekten:)

      Ben anarşist doğdum sanırım silah ve savaşa tavırlıydım o yüzden gitmedim şahsen :) veeee evet uykusuzluk bende öyle yorumladım çaktırma artık :)

      Sil
    9. Küçüklüğümden beri asker olmak istedim.Askeri Lisede durdum ve alıştım ve daha çok istedim pek çok arkadaşım oldu oradan ve şu an en yakın bir kaç dostum Kuleli mezunudur.Ben harp için hazırlanırken bana çok yalvardılar.O kadar askeriyle içli dışlıydım ki her şeyi biliyordum düşün.Hala da bir şekilde duyarım.İnanılmaz savaş karşıtı olmama rağmen bir yanımda amazonluk var ninjalık var işte çocukluğumdan beri babam hep "seni ordunun içine tek koysam bin erkeğin içinden sağlam gelirsin." dediğinden mi yoksa herkesin küçüklüğümden beri biraz klasik olmamdan ötürümü bilmiyorum ama hep asker gibi derler egeye geçtim bak saçlarım belimde bende her gün örüyorum yada örüp topuz yapıyorum orada bile "kadın subay."diyorlar.Üstüme yapışmış bir elbise gibi.
      1.kere ablamın düğününden gidemedim.
      2.kere yazlıktaydım ankaraya gidiş tarihini öne almışlar ve biz geç kaldık gidemedik ve ben deli gibi ağladım..Çünkü Harp okulundaki arkadaşlarım yalvardılar gelme diye ama ben geleceğim diye yırtındım günde 3 km koşup spor yaptım ama talih benden yana değildi.Şimdi bakıyorum bazen boş ver diyorum ama bir kadın teğmen görünce de içim burkuluyor "o ben olabilirdim." diyorum.

      Sil
    10. Sen özgür bir savaşçısın. Pek çok şeye tahammül etmek yerine kılıcını kınından çıkartırsın.. Hayallerin tamam orada onu istedin biliyorum zor. Ama ben senin içinde yaşayan minik yeşil bir hımhım değilim dışarıdan bakabiliyorum sana ve olaylarına. Kendine gem buramazsın :) Daha farklı kapılara daha farklı şeylere sahip oldun. Üzme kendini sadece.. Sen sadece o üniformaya sahip olabilirdin içinde ki değerlere hep sahipsin ama :) Hem bir savaş durumunda sei evden alıp teğmen yaparlar ki o potansiyel var sende :)

      Sil
    11. Sen benim kurduğum psikopat planları görsen yok öğretmen olup askeri öğretmen mi olsam bile düşünmüştüm :)
      Ah sağol :) Bir yandan emir komutaya çok değer veriyorum bir yandan tam bir özgür ruhum öyle ortada nasıl bir insanım bilmiyorum..Tek bildiğim asker olmayı gerçekten istedim bu kadar disiplinle bu kadar korkusuzca gönül koyduğum bir şeydi..

      Sil
    12. Her süredurumda anarşistliği ararım. bilmiyorum bu duruma nasıl geldiğimi ama öyle.

      Mesela 8. sınıfta idealist davrandım. Ailemi karşıma aldım evet ufaktım çocuk yaşta ama farkındaydım. O zamanlar OKS vardı. Puanım ile orta halli sayılabilecek anadolu liselerine girebiliyordum. Ama istediğim yer için o liseler bana uzak kalıyordu nice tartışmalar sonucunda ben kazandım annemde farkındaydı ve gitmedim o liselere.. Ve kararlı davrandım bilmiyorum o yaşta bu kadar büyümeyi ben seçmedim sonuçta..

      Lise de Kayseri Fen lisesinden gelen bir matematik hocamız vardı. Statü dolayısı ile bakanlık bize gönderdi o hocayı. Lisem fen lisesi değildi ve hoca kendisini aşağılanmış görüyordu. bizim lise için çok fazla vs.. Kibirlendi açıkcası.. Sınıfa geldiğinde eski öğrencilerini anlatırdı. bizim sınıf tabi haylaz dersler umurlarında değil..

      Neyse bir gün geldi bir kaç durum karşısında siz aptalsınız siz şöylesiniz vs.. (satrançta iyiyimdir. planlama kurgulama ve adım konusunda fena sayılmam :D ) Konu türev integral vs.. kızdım ama bişi demedim bu itamlarına. Sınav vakit geldi. Hoca sınav kağıtlarını dağıttı. ben sınav kağıdımı aldım sorulara bakmadım adımı yazdım çıktım. Diğer hafta kağıtları okumuş sınıfa sonuçları ilan edecek derse geldi en yüksekten en düşüğe doğru gidiyor. En alttayım ben 0 aldım biliyorum ve tepkileri de kestirebiliyorum. Velhasıl bana geldi zaten diğer kağıtlarda o kadar iyi değildi. Saydırmaya başladı yine aptalsınız eski öğrencilerim olsa vs.. diye. Sustum kağıdımı aldım tahtaya çıktım ve tüm soruları cevapladım. ardından hocam farklı sorunuz varsa sorun dedim. cevap vermedi. ardından Sayısal analiz bizim aptallığımızı ortaya koymaz bu sadece bir kağıt 10 soru.. bunun bilincinde olmamak asıl aptallıktır yada ona benzer bişi dedim.

      Bu hikayenın ana fikri. O sınavdan 0 aldım ama harika bir ders verdiğime inanıyorum Nazımın dediği gibi sen yanmasan be yanmasam durumu..

      Sen karanlıkları aydınlığa çıkartmaya çalışacaksın bu hikayede ki gibi. Yanacaksın. Rütben vs.. umurunda olmayacak. O yüzden iğrelti dururdun orada sen. hayal etmek bir yana ama reel de böyle olurdun.. bir çaba içinde..

      Sıvil hayatta bile böylesin değil misin? öylesin. kendini hiç düşünmüyorsun.. bir şeyler başarıyorsun yapıyorsun da. ama kimse farkında değil..

      sinir bozucu.

      Sil
    13. Hikayene bayıldım..Komik gelebilir gurur duydum seninle iyi yapmışsın..
      Peki sıra bende..
      Okumayı 3.sınıfta öğrendim.. Önce sayıları öğrendim..İlk 2.sınıf notlarım 1,2 idi..Hatta öğretmen anneme "Çocuğunuz salak bence almalısınız." demiş düşün..3.Sınıfa geldiğimde babam bir gün çok öfkelendi annem sinirden evi terk etti hala okuyamıyordum..Sayılarla aram iyiydi..Ama harfler..
      Babam kağıda yazı yazdı sırtını döndü ve ben gayet seri olarak ilk yazıyı okudum"Salak Gülnihâl." böylece okuma hayatım başladı hatta tüm kitabı fazla akıcı okuyordum 2 yıl boyunca içimde tutmuşum ve o anda patlayı verdi..Okuduğum ilk kelime pek manidar oldu..3.sınıfta hocamız değişti benim biricik öğretmenim ilk ve tek göz ağrım olan öğretmenim 1.hocamı saymıyorum..

      O öğretmenim benim hayatımı değiştirdi çünkü o bana hep inandı..Hep sınıfın en başarılı öğrencilerinden oldum.O hep bana kızım dedi..Şu yaşıma geldim yüreğim onu anınca hoplar..Her sene öğretmenler gününde evine giderim göremediğim halde kapısının altından zarf atarım..Öyle kıymetli ki bende o hep destek oldu..Aileme beni anlattı.Beni ben yaptım sadece öğretmen değil sevdiğim,öğrendiğim pek çok şey onunda eseri.Resimlerim,kasnak çalışmalarım,çömleklerim,kitap okuma alışkanlıklarım..
      Ben şarkı yarışmasında birinci olduğumda ağlamıştı "kızım " diye sarılmıştı..

      Birileri fark ediyordur elbet..Aslında birilerinin görmesi önemli değil zaten gözlerine sokmak istemem varsın görünmesin mutlu olduğumuz sürece çokta önemli değil görünmesi..Ben yapayım kafii..Kendim görüyorum kendim mutlu oluyorum yazıyorum buralara..

      Sil
    14. Aklıma mozartı teslayı einstaini getirdin :) Belki ilerleyen zamanlar da Gülnihâl kanunu bulursun :) İnsanların ne dediği önemli değil onlar hayal etmekten yoksun genelleme yapacak olursam. Kendi hayallerini gerçekleştirecek gücü bulamayanlar kalkıp sana derler boşuna uğraşıyorsun diye.. Kendinden eminsin Güçlü birisin yeterli.

      Bu arada benim ilk okuduğum cümle çok ideolojikti :) bunu burada paylaşmak istemiyorum :D

      bu arada Amedeo Avogadro kimmiş senin yanında peehh :)

      benimle gurur duymana mutlu oldum :)

      benim de öyle bir hocam var. Hala daha görüşürüz hatta o kadar samimiyiz ki ilişkilerinden bahseder dertleşiriz. 2. sınıfta iken K. prensi okumuştu ilk sayfalarını. hatırlarsan fil yutmuş bir boa yılanını resmetmişti çocuk. Sınıfta ben bilmiştim tek resmi. :) o zamandan beridir hocam değil arkadaşımdır. hatta 3. sınıfta yazdığım bir kompozisyonu saklar hala daha :D birilerinin bilmesi önemli değil dediğin gibi ama birilerinin arkanda durması önemli.. iyi hissettiryor sonuçta :)

      Sil
    15. Ben Madam Curie kızıyım diyorum kendime dilerim bir gün başarılı olabilirim.Elimden gelenden fazlasını yapmaya çalışıyorum..Ama yapabilir miyim bilmiyorum.Bazen sayılar konusunda takıntılıyım mesela canı sıkıldığında kaç kişi pascal üçgenini açmaya başlar ki ben kendimi kayıp ediyorum 2 gün Einstien ın sorusunu çözmek için uyumadım 2 gün sanıyorum emin değilim gece uykumdan kalkıp çözdüm hoş ilk gün bulmuşum ama sonradan çıktı ben o kadar takmışım ki çözeceğim illaki önceleri istememiştim ama beni ancak kimya paklarmış anladım :)
      Sen ne okuyorsun çocuk bilmiyorum söylemek istemezsen anlarım..
      20 yaşımda okudum yani 1 sene önce ve hala içimde bir çocuk olduğunu gördüm :)
      Keşke bende öğretmenimi görebilsem ne kadar özledim onu..
      Bir çocuk için fazla cesurca hareket kendine güvenen inatçı ve dikkafalı..İsyanın dibi..

      Sil
    16. Evet geçen yıl okuldan bir hocam sen bana Madam Curie'nin oğlu olmalısın dedimişti:) Radyum elementi lazım olmuştu. Kuantum tünelleme için bir tez geldi aklıma deneyelim görelim dedim. Ama radyum bulamadım tabi ki. Bende Eski saatlerin yelkovanlarında bu elementi kullandılar zaten dedim netten buldum aldım o saatlerden. Geiger Sayacı ile yaklaştığımda sayaç çıldırıyordu :D Hatta tekno müzik yaptık bir ara atarım videosunu :) Neyse işte o zaman demişti bana öyle. Sen kızıyım diyince aklıma geldi :)

      Salonun ortasında DVD yazıcıya bazı şeyler ekleyerek çıkan ışımayı güçlendirdim o saat ibresine doğru. Halıyı yaktım :D bu kadar :D

      ben ne okuyorum. Tardis yapacağım sana tahmin et yahu :D

      20 yaşında ondan öncesinde de ve sonrasında.. aynısın. Okumaktan ziyade sen k. prensin. Kişilik bir kez yerleşir insanlara. ve bir daha değişmez ki o. Kişilikli oluşunu seviyorum.. :)

      O soruyu merak ettim yahu ama muhakâk öyle bir soru yoktur. bir zeka sorusuna amcamız sordu bunu diye yapıştırmışlardır :) Adamın tüm makaleleri var bende. yayınları yazıları vs.. şimdiye kadar hiç denk gelmedi bana öyle soru. Pascal üçgeni hikayene koptum :) şeyi de dene olasılık hesaplarını. Yüksek, manzaralı bir yerde duygularımdan isyanımdan vs.. sıkılınca yaptığım şehirde ki sosyolojik duruma göre olasılık değerlendirmeleri çok eğlenceli oluyor ara ara :) Keyflisin sen ya daha net kavradım şuan bunu :D

      Sil
    17. tek başıma oturduğum sıranın ortasına bir yazarak 25 in katlarına gelmiştim en son hoca geldi ve şok geçirdi ama sonra alıştı çünkü her gün piskopatça pascal açıyordum her sıranın üstünde pascal düşünsene ..

      Of çok merak ettim biliyor musun ,belki kimya belki fizik ama yüksek ihtimal endüstriyel tasarım belki bilemiyorum çizim yapıyorsun ve Tardis tasarlayacağım dedin bundan yola çıkarak Endüstriyel Tasarım ve Mühensiliği olabilir diyorum ama Radyum olayı fizik,kimya dahili olabilir.Ama kimya değilsin kimya olsan çoktan çıkardı ortaya..Fizik türevli olabilir belki..

      Bazen büyümek istiyorum içsel olarak.Bazen iyiki böyleyim diyorum..Bazen çok çocuk oluyorum..Bazen kocaman..Nasıl bir kızım anlayamıyorum..

      Sil
    18. Kişiliğin buna el vermez. bazen korkuyorsun biliyorum. Şuan ki sevdiğin halini ve duygularını falan kaybetmek. Onlara sahip çıkmaya çalıştığın için korkuyorsun. Onlar için endişe ediyorsun.. Kaybetmen imkansız. Kişiliğin artık bu senin.. Endişe etme olur mu.

      O hocanın halini tahmin edebiliyorum. O bakış o mimik vs.. aman allahım :)

      Bölüm söylemeyeceğim zaten resmini görmemek için yeterince panik yaptım :) yok olmaz :d ama çok yakınsın :)

      Sil
    19. Evet o biraz zor bu zamandan sonra ama bazen evde maymunluk yaptığımda annem "Allah'ım bu kız niye büyümüyor." diyince uslu kız olup odama dönüyorum..
      Yüzüne tavayla vurulmuş bir kedi gibiydi. :)

      Sil
    20. Ohoo ona bakma sen hiç ama :) Anneler farklıdır derler bir vakit sonra dediklerinin tam zıttını derler. Nabza göre şerbet vermek deyimi kesin anneler yüzünden söylenmiş :)

      Senin o şeker maymunluğun annenin tepkisi yüzünü asman odana gitmen. ooffff offf geçenlerde bir çocuk betimlemen vardı ya al onu şimdi kendine uyarla o aynı görüyorum şuan severken öldürecek moddayım bence kaç şuan:)

      ve dışarısı var birde o korkunçluk. Kargoya gittim bugün. caddeye girdim.
      kalabalık. Okyanusta kan damlası almış bir köpek balığı gibi gözbebeklerim büyüdü.. Tüm kalabalığı görebiliyorum. Tedirgin oldum.. İlk defa bu kadar rahatsızlanma durumu.. kendimi sakinleştirmek için aklıma Bach'in cellosunu getiriyorum dört mevsimi getiriyorum ama duyamıyorum!! başım döndü adımlarımı hızlandırdım.. bana değmesinler.. Fikrimin ince gülü geldi aklıma önce tınısı ardından sözleri.. Sonra bana yabancı olmayan biri o şarkıyı söyledi.. Biraz iyi oldum..

      o korkunçluk büyümeni ister onlar gibi olmanı.. işte tam burada okunu yayını çıkartıyorsun. Bir amazon savaşçısı edası ile taklanı atıyor ve o güruha ''dil çıkartıp'' yapıp kaçıyorsun :)

      Yüzüne tava ile vurulmuş kediye hala daha gülüyorum :D

      Sil
    21. En sevdiğim sözlerden.. :)

      Sil