22 Eylül 2012 Cumartesi

Üst Temel

Bugün hazırlık sınıfları açıklandı.Üst temel düzeye girebilmişim..Ağlasam mı bilemedim neyse en azından vasatın üstünde olmak adamı mutlu ediyor yaklaşık 120 sınıf falan var ortada inanılmaz bir şey.Ben en azından orta durumdayım....Neyse tempolu günler başlıyor.Hatta beynimde buna uyum sağlamak için bu gece çok ilginç bir rüya gördü..
Rüyamda sınav olacakmışız ama öyle bir şeyki resmen organik kimya laboratuvar sınav soruları gibi araya birazda fizikokimya sıkıştırılmış.Ben böyle bir havalardayım aman ne varmış canım bu sorularda ehueh diye çalışmıyor etrafta dolanıyorum sonra birden tüm bildiklerimi unutmaya başlamaz mıyım o panik yemin ederim dünyaya meteor çarpacak deseler yaşayacağım panik ile aynı..Bu arada hocanın gelmesine 6 dakika varmış sözde..Hemen başlıyorum okumaya bir yandan kopya mı yazsam ya diye gözümü karartıyorum anam yanımda bir psikopat oğlan yengesini arayıp yenge sınavda bana kopya yaz telefona bir de Gülnihal'e de yaz diyor..Ben kuşku dolu gözlerle buna bakarak ne şimdi bu kim ya niye kopya veriyor bana bu ya diye Burhan bey tavrıyla içimden konuşurken hoca kürsüye kağıtları donk diye bırakınca stres içinde uyanıyorum..Bu arada uyanmadan önce söylediğim sesli olarak son söz" Dönemin ilk sınavına çalışmadan girdiğine inanamıyorum Gülnihâl en kolay sınavdan çakıcaksın off." oluyor..Uyandığımda şükür yarabbim sınavlarıma sıkı sıkı çalışacağım bu bana ders olsun oldu ..
Şimdi alacak milyon tane teksir var.
Ege üniversitesi pek utanmaz arkadaş daha okulun 2.gününde tüm kitapları temin et tüm teksirleri al en geç diye uyarı yapmış.Bana sordun mu kızım paran var mı diye hee..
En üzüldüğüm oda üst temelde olmasına rağmen benden bir üst sınıfa düşen S. ile ayrı sınıflarda olmak..Neyse ben onun sınıfına bulaşırım zaten hehe..
Off yeni yeni insanlarla tanışmak çok korkutucu ne yapacağım ya..Ya gene kötü insanlar çıkarsa karşıma ya yine kalbimi kırarlarsa çok korkuyorum..
Herkes sırtımdan vurmak istiyor gibi geliyor artık.
O son olaydan sonra sanırım büyük bir inanç kaybı içindeyim..Umarım bu sene ve bundan sonra güzel olur artık üzülmek istemiyorum.Herkes mutlu olsun istiyorum.Ben kimseye bulaşmıyorum ne olur kimse de bana bulaşmasın ben uslu biriyim zaten..Hıhı evet..
Öyle işte..Zevki sefa son 2 günüm kaldı..En iyisi kusana kadar film izlemek..

4 yorum:

  1. Rüyalar tersine çıkarmış, dert etme Gülnihal :) Hem üst temelde olmak da kötü olmasa gerek. Yeni insanlar konusunda da şüpheci ve korumacı olma o kadar. Akışına bırak. Tabii ki canını yakmalarına izin verme ama hepten de kapılarını kapama. Ah bu okullar, hiç düşünmez tabii. Umarım en kısa zamanda halledersin. Hem okumak güzel şey tadını çıkar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle evet :)Yani kötü bir şey değil sadece arkadaşımdan ayrı sınıfa düşmek kötü bir şey ..Bilmiyorum akışına bırakmaya gayret edeceğim sadece her şey gene kötü olacak diye korkuyorum sanki beni tanımazlarsa canım hiç yanmaz gibi geliyor ama saçma olduğunun farkındayım.Yine de her şeyin iyi olacağına inanacağım ve güçlü bir kız olup okula gideceğim.Bir yığın şey almak lazım bende seviniyordum bir kaç haftaya alırım diye ama yalan oldu..Okumak candır..

      Sil
    2. Olsun yine buluşursunuz ki arkadaşınla :) Evet işte tam da böyle güçlü olmak, ve inanmak en güzeli.

      Sil