21 Ekim 2012 Pazar

Gider çünkü;

   Seven kadın terk etmez!.Sevdiğinin mutluluğu için kendi mutsuzluğunu göze alıp.. Vazgeçer!..


26 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Doğru hemde öyle bir doğru ki..Neyse..

      Sil
    2. Ya erkek şunu isterse

      Mutsuzluğum da sen ol ama kal..

      Sil
    3. kendi adıma konuşayım böyle diyen adama bir ömür heba edilir zaten ama bizim arkamızdan bakılmadı bile biz tası tarağımızı birde 5 kuruş etmeyen(o gözlerde)sevdamızı koyduk koltuk altımıza yürüdük gittik neden? çünkü o sevmiyordu ama biz sevdik.ve sevdiğimizin bizimle mutsuz olmasındansa kendiyle mutlu olduğu başkalarıyla mutlu olsun diye bıraktık bize nemi oldu biz unutulduk kendi başımıza ağladık,insanlara inancımız yok oldu,kalp kırıklığını hissedemedik inancımızın kayıplığından ,zehir zıkkım oldu gün ışıkları,uyuyup hiç uyanmamak istedik,gülen yüzümüzü keder bağladı..
      ama Cemal Süreya gibi demedi kimse bize;"Kim istemez mutlu olmayı
      ama mutsuzluğa da var mısın?".

      Sil
    4. Kendi adına güzel bir cümle kurdun :) Aşk yahut diğer duygular her türlü diğer duygular. İnsanoğlu artık bunlara değer vermiyor. Değer yargıları değişti.. Bu senin benim suçum değil. Sosyal Darwinizm. Herkes değişiyor adapte oluyor duyguların körelmesi lazım kullanılmayan bir organ oluyor artık.. Bizler ise bunları ret etmekteyiz.

      Her şeyin bir sonuçu olmalı. Sana gitme diyen bana kal diyen olmamış anlaşılan hiç.. Geçti gitti ben artık bunlarda değilim. Anılarımdan biri çıkarttım nötrüm eskilere karşı. sıfırlandım bu hoşuma da gitti :)

      Sen de biliyorsun ki olması herkes gibi olsan sorun olmazdı. Herkes gibi eleştirdiğin tek şey basit zevkler olsa katlanamadığın tek şey kahvenin soğuk gelmesi olsa mutlu olurdun. Dinlemeyi anlamayı ve ona göre haraket etmeyi seçmeyip sadece kendin konuşsaydın umursamasaydın mutlu olurdun.

      Ama işler böyle yürümüyor. Sen busun kişiliğin bu. Maske diyip duruyoruz ya eğer yukarıda ki şeyleri yapsaydın o şeyler senin masken olurdu. Senin gerçek kimliğini saklayan çikin bir maske..

      Sil
    5. Kal dese kalır mıydın?
      Belki sana kal demeyi istedi ben kendi olayımdan yorumlayarak istedim demeyi ama yüreklice kalmayacaktı böyle benim gibi kalmayacaktı..Bunu da düşün..Geçmişe sünger değil yorgan bile çekmeli halı,halıfleks..
      Çok önemsemiyorum artık bu durumu alıştım sanırım..Alışmak ne berbat inancımı kayıp ettiğimi görüyorum asıl beni kahreden bu eskiden o pembe masallara inanırdım şimdi her şey nasıl saçma..Saçma değil belki ben bulamadığımdan kıskandığımdan belki böyle ne diyeyim..Avutuyor insan kendini..

      Sil
    6. Süngeri halıyı vs.. bırak uğraşma hiç. Basit tek bir neden.. o C değilmiş.. O pia değilmiş.. O beklediğin değilmiş..

      O sadece öyle olmasını istediğin ve onun O olduğunu düşünerek senin yaptıklarını anlamayan birisi imiş. Haksızlık bu diyorsun Aptalın kelime anlamını artık net bir şekilde kavrayabilmişindir de. bu kadar şey emek hayal yazık oldu. sinirlisin de yani eskiden öyleydin.. Ama geçti artık..:/

      Demişin ya bir yazında artık sadece Allahtan onun için şunu diliyorum diye..

      Deme:/ Dersen olmaz ki.. O o zaman hala daha içerin de bir yerde. Gerçek anlamda evrildiğinde farkına varacaksın. Nötrlenme olmuş olacak Ne iyi bir şey ne kötü bir şey isteyeceksin. Sadece yokluk nokta hiç bişi kin sevgi ve tüm duygulardan arınmış olmalısın..:/

      Kal dese kalmazdım. Kalsam bile gitmeyi sürdürecekti azar azar.. Bunu izlemek bir yerden sonra insanı iğrendiriyor her şeyden..

      Ama dediğim gibi nötrlenmek en iyisi..:/

      Sil
    7. İçimde var olduğunu sanmıyorum.Var olsaydı kızardım bir yandan biliyorum..Çünkü çok yalnız kaldığım zamanlar çok öfkelendim yalnızlığıma değil öfkem o tüm gördüklerime duyduklarıma tahammülüme kendime kızdım ben.O yalnızlığımı biliyordu ama görmemezlik daha önemliydi..Eğer kızsaydım derdim ki içimde ama artık kızmıyorum çünkü insan sevdiğine kızar..Ben ona şimdi lanet edemem ki ben artık onunla olamam mesela onu sevemem mümkün değil yüreğim kaldırmaz artık ama kötü diyemem.Sadece başkasını üzsün istemem bir başka insanın yüreğini darmadığın etsin istemem ,isteyemem..
      Artık oda herkes gibi Nazım'ın dediği gibi.Halbuki ben içimi yokladım Mert içimde olsaydı bilirdim onu düşündüğümde yüreğim hop etseydi bilirdim ama etmedi yüreğimden de bitmiş beynimden de sadece bana dersler verdi.Büyük şeyler kazandım ben birde yitirdim kalbimde bir şeyler.Ama hayır bir gün beni gerçekten seven ve benimde sevdiğim birine tüm sevgimi vereceğim sadece bunu düşünüp hayatımı karartamam biliyorum..
      Peki demem.. :)

      Sil
    8. O sokakta orada burada bir yerlerde. Karşına çıktığında anlayacaksın zaten :)

      Orada olmadığını da anlayacaksın. Şuan bulunduğum şehirde minibüsten indim caddeye adım attım. Kalabalık içine baktım. İçimden onun burada olmadığı aklıma geldi.. Eskiden kalabalık içinde arardım o burada diye..

      Bugün o kalabalığa karışmadım ara sokaktan girdim işimi hallettim. Gökyüzü pek az mavi olurdu bugün maviydi.. Yolda kendime şiirler okudum.. Sonra bir şarkıdır tutturdum eve girdim yeni çalmaya başladığım müzik aletimi elime aldım şarkı çıkartmaya çalıştım çıkarttım.. Kulağımda bitmek bilmeyen bir ses var. Hoşuma gitti böylesi. :)

      Bu arada bana çevrende yakın olan bir ptt kargo vs.. varsa versene adresini Aylak adamı göndereyim artık sana :)

      Sil
    9. Eskiden herkes oydu.Ağaçların yeşili ,duyduğum sesler,eller,gözler,kaşlar,saçlar,kulaklar..Her şey oydu..Bu kadar dolu dolu nasıl olmuştu.Ben onu beklerken bile ilk uyandığımda,rüyalarımda ,uyurken o vardı..O gitti..Yine o vardı..Şarkılarda,bu şehirde,kordon,hediyeler..Hediyeleri,kitapları,mektubu kaldırdım önce sonra baktım öylesi daha zor koydum yerlerine..Gördükçe sindirdim gerçeği.. onlar bana neyin ne olduğunu öğrettiler..Birde güzel anıları..Ve acıları..
      Bugün işte şarkı besteledim ..Rusca şarkı mırıldandım mırıl mırıl...
      Var ama bir şartla kabul ederim bende yollayacağım..

      Sil
    10. ben eskiden bahsetmedim ama. Şimdiden bahsettim :) ve benimkisi yer doldurmak değil. Hiç gelmemiş olan birini selamlamak diyelim.

      Şart..? kabul etmek zorundayım sanırım. :)

      Sil
    11. Geleceğe mesaj "Bekliyorum.Benden başkasını böyle seversen vallahi fena olur çocuk.." :)
      Tabiki kabul etmek zorundasın :)

      Sil
    12. Peehh pehh :) gelecekten bir ses diyor ki sevmek ayrı. Ama adının anlamı aşk ise gerisi sadece yıldızlar baharatlar bulutlar.. Aşık olmak ayrı aşk olmak ayrı.. :)

      yeepp kabul ettim ver artık yakın bir şube adı göndereyim yarın. Yarın göndermek zorundayım açıkçası :D

      Sil
    13. oha gelecekten cevap mı geldi doctor.who forever :)

      peki peki izmir-üçyol şubesi olsun :)Seninde bana şube vermen gerekli temam..

      Sil
    14. Evet tardisime atladım ve baktım diyelim :D Doctor who seven bir kız :D Tanrı seni nasıl yarattı ya :D Oda kapısi posterim tardis benim. gerisini sen düşün :)

      PTT üçyol diymi? Peki bir ara bende veririm :)

      Sil
    15. Tamam oraya ver :)
      Tardis bebeğim benim ya keşke tardisim olsa..Doctorun konuşmasına ingiliz aksanına /Eski doktor iskoçtu ya/.. Stargate,doctor who böyle biriyim işte :)
      Keşke Doctor gerçek olsaydı hep isterim.Bende bir poster var oda V for Vendetta :)
      Bir ara yok bir ara yok beyefendi :)

      Sil
    16. bende de o posterden var :) Herkes genel bir yargı ile filmi çok vandalist buluyor ama alakası yok fimlde ki incelikleri göremiyorlar. V orada bir kişi değil bir halk. Bomba yüklü tren ve niceleri V nin elinde değil V hep halka bırakıyor seçimi. ve o filmin senaryosu. Okuduğum tüm kitapların alıntılarını içeriyor. O aşık olduğum kitapların bir kombinasyonu gibi gelir hep bana :)

      Doctor hep değişiyor ama alışıyorum sonradan. ama gerçek şu ki gözlerim bazen o doctoru arıyor :D

      Okulumu bitireyim sana bir tardis inşa edeceğim söz bak :)

      Sil
    17. İnsanların bazı şeyleri popilerize etmesinden nefret ediyorum ben izlediğimde kimse bilmiyordu bir tanecik posteri zor buldum ve her sabah gözlerimi ilk açıp gördüğüm Natalie ve V :)
      Orada olan fikri anlamıyorlar.Günümüz dünyasını ne güzel anlatıyor aslında..Cidden böyle değil mi dünya..Herkes bir V bekliyor halbuki V biz..En sonunda bunu göstermiyor mu..
      Şimdi şaklabanlar çıkmış V kasketi takıyor.Bu V ye hakaret..
      Ah doctor ah o varya anlatamam onu ben..Bizim ingilizce kitapta videosu vardı çapkın bir rolde oynamış ben dinleyemedim izlemekten böyle ağzım kulaklarımda herkes bana bakıyor ben David'e ben "Allah'ım yarabiim yaaa.." diye bakıyorum :)
      Tardis yapabilsek gerçekten ne mükemmel ve ne felaket olurdu..Doctor'un yerinde olmak istemem..Sevdiklerim gitse birerbirer :/
      Ciddi olamazsın :)

      Sil
    18. Aynen ya ilk aldığım da kimsenin haberi yok bak popüler olma süreci hiç dikkatimi çekmedi. Maskeleri dövme yaptıranlar var yahu. açıkçası ben tam bir popüler kültür karşıtıyım. Sevdiğim bir şeyi eritiyorlar yada ona makyaj yapıyorlar vs.. gibi gelir hiç hoşuma gitmez.

      Dizinin siyah beyaz olan bölümlerini de izledin mi :) ilk doctor falan :D

      Söz mezun olduğumda ''Time and Relative Dimension in Space'' yaparım sana bir üstelik telefonu çalışan bir şey olacak. :) Üstelik sen kaybetmezsin hiç bir sevdiğini çünkü ben onu öyle bir yapacağım ki Ne olursa olsun seni ve sevdiklerini koruyacak :) Üstelik istediğin zaman onu popcorn makinesi olarak kullanabilirsin de :)

      Sil
    19. Çılgınsın ya kayıp etmem elbette Tardis bu hem unutuyorsun :)
      Off izlemedim yazın piskopatça izlemeyi planlıyorum..
      "Kasımda aşk başkadı." olayını bile cılkını çıkartan Türkler..Ve onun sonuçları..

      Sil
    20. Acil durum butonu :D çizimlerine başlamalıyım sanırım :) Düşünsene. Oraya kocaman bir buton adı şey olsun ''NOOGTKŞK'' off isim üzerine beyin fırtınası yapmalıyız :D

      Yaz geliyor az kaldı sık dişini az daha :)

      Kasımda aşk başka olayını vs.. ne demeliyim.

      Çağımızda geçmiş yüzyılların bilmediği, kısa ömürlü bir yaratık yaşıyor. Sinemadan çıkmış insan. Gördüğü film ona bir şeyler yapmış. Salt çıkarını düşünen kişi değil. İnsanlarla barışık. Onun büyük işler yapacağı umulur. Ama beş-on dakikada ölüyor. Sokak sinemadan çıkmayanlarla dolu; asık yüzlü, kayıtsızlıkları, sinsi yürüyüşleriyle onu aralarına alıyorlar, eritiyorlar

      Sokak sinemadan çıkmayanlar ile dolu. O Kalabalık popülerizm ve 15 dk da eritiyor tüm değerleri. Neşet Ertaş mesela.. Ölmeden önce ki son haftası. O hafta içime doğdu ya resmen tam 3 farklı günde bir kaç arkadaşıma olum bu adam ölürse çok üzülürüm. dedim kendi kendime onu ve ölümünü düşündüm. Hüzünlendim vs.. Ve tüm bunlardan 5 6 gün sonra öldü. Hüzünlendim gözümden yaş aktı iki damla.. Gazeteler sosyal paylaşım siteleri vs.. Hep neşet ile dolmuş taşmış kanıma dokundu hiç bir şey diyemedim.. yazamadım sinir oldum..

      Sil
    21. Babamda kızıyor o konuya..Adamı kimse dinlemiyordu kimse derken şu an popilerite yaptı..Bir insan tanınmak için ölmeli mi?
      Hayır tadıyla sevmiyor bu toplum boğarcasına seviyor.Asla insan gibi değil.Herkes dünyayı kurtaran adamın oğlu..Herkes özel kendi dünyasında evet ama biraz yozlaşmış bir toplumuz..Sinemada güç kazanıp 15 dakika sonra unutup haklı eylem yapılacağında saklanan bir toplum klavye başı savaşcıları..

      Sil
    22. Ustalara saygı adı altında söyleşiler vs.. olur ya kaçırmamaya çalışırım çünkü o kişi ölmeden değer kazanıyor farkındalık gibi. Güzel bir şey.

      Ve toplum sahiplenmiyor aşırı sevdiği falan da yok. Medya ne verirse onu yapıyorlar. Medyadan düştüğünde gözden de düşüyor..

      Sosyal medyada tepki gösterdiği için bir şeyler değişiyormuş gibi geliyor insanlara. Oysa zamanı metalaştırmakta başka bir şey yapmıyorlar.

      Sil
    23. Herkesin aldığı eşyaları hiçbir zaman o dönem almam illa bir kaç sene geçecek..Herkesin o an sevdiği şeyleri sevemiyorum..Herkesin bana dayattığı şeyleri yapmak sıkıcı geliyor..
      Haklısın o konuda medya ile alakalı insanlar bir şarkı çirkinken bile sırf basın yüzünden zevkle dinleyebiliyorlar benimse beynim ağrıyor öyle şeylerde..

      Sil
    24. Evet evet bende öyle yaparım :D o dönem almam. o dönem giymem. Ama en sinir olduğum şey ''Sevdiğim'' bir şeyin bu hale bürünmesi..

      Medya.. kapital düzen dayatılar toplumun saçma bir evrime girmesi.. Aitlik hissiyatımı kaybedeli çok fazla oldu yahu..

      Sil
    25. Bu arada bu mesaj :)

      Sen net bir şekilde görebiliyor musun bilmiyorum görebiliyorsan yanıtlamadığım yorumları bana söylesene aklına gelen varsa falan. Eksik varmış gibi hissediyorum. Seninle sohbet etme hazzım saçma bir dikkatsizliğe gitsin istemiyorum.)

      Sil