8 Ekim 2012 Pazartesi

İlk Mim mutluluğu

Hiç mimlenmemiştim.Böyle mimlenmiş deyince güzel Türkçemizin tehlikeleri ortaya çıkıyor.Öncelikle beni mimleyen Miss Eliane buradan canım blog arkadaşımın bloguna ulaşabilirsiniz.Şahsen çok ama çok tatlı bir insan.Yazılarına göz atarsanız eminim sizde fark edersiniz.Kendisini en başından fark ettim.İyiki tanımışım dediğim blog arkadaşlarımdan oldu.
Bu benim ilk mim çalışmam olduğundan kusurlarımı affedin lütfen..Heyecanlıyım biraz..


Sesinizin çok güzel olduğunu farz edin ve ideal sahne performansınızı tarif edin. (Hangi şarkıyı söylerdiniz, nasıl giyinirdiniz, size kimler ya da hangi aksesuarlar eşlik ederdi?)
Öncelikle farz etmeyelim çünkü sesim güzeldir.Ne söylemek istediğime gelince kendime Türkü ve böyle klas şarkıları daha uygun buluyorum bağırıp çağırmadan mırıldanır gibi söylediğim şarkılarda sesimi gerçekten iyi kullandığımı biliyorum.
Fakat aslında zor bir soru fakat ilk performansımı "Yine bir Gülnihâl" adlı nihavent makamı ile yapmayı çok isterdim fakat makamı ve söylenişi inanılmaz zor ve bu şarkıyı kendime göre çok gürleşmeden yorumlamak isterim.Ve bir melek gibi giyinip derin sırt dekolteli ki ben sırt dekoltelerine dayanamam hemen bir sırttan alırdım dekolteyi parlak taşlı bir şaşalı olmayan kolye takardım..

Özel bir gününüzde bir koro ya da özel bir kişi sizin için sürpriz bir parça hazırlamış. Parçanın özelliği: sizi tarif etmesi. Hangisi olurdu?
Bir zamanlar benim için özel olduğunu düşündüğüm biri tarafından yollanmış çok iyi bir parça..
Bu şarkı olurdu çünkü şarkıdaki gibi saçlarım dalga dalga,gözlerim mavi,tenim beyaz,dişim beyaz bundan daha uyumlu bir şarkı olamazdı.Dinlemeyi sevdiğim geçenlerde Fransızca versiyonununda çok güzel olduğunu gördüğüm enfes bir parça..

İçinizde kalmış, söylenmemiş bir takım şeyler var. Uygun şartların bir araya geldiğini hayal edin. O kişiye(yarım kalmış bir aşk, kırgın olduğunuz bir dost vs.) duygularınızı anlatabileceğiniz bir fırsatınız var. Ona hangi şarkıyla duygularınız anlatırdınız?
Öncelikle zor bir soru gerçekten nasıl bir şarkı olurdu.Öyle çok şarkı var ki bir tanesini seçmek zor itiraf etmek istiyorum ki şu an koyduğum şarkı biraz alel acele oldu bir an mp3 ümde gördüğüm tek şarkı bu oldu diyebilirim.Aslında kimseye göndermeye gerek yok ama mime madem cevap vermeliyim o zaman şarkı bu olur.
 

Sizi şuan okuyanlara göndermek istediğiniz parça?
Canım okuyucularım sizin için seçtiğim enfes ötesi şarkıyı sunuyorum.Beni öpeceksiniz.Ben olsam öperim şeker gibi kızım yahu..Karşınızda Sema Moritz-İstanbul Hatırası



Kimleri mimledim?




29 yorum:

  1. Aha! Mimlenmişim!
    Bütün suçlu beni buradan ipsikleyen kız :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben suçlu değilim ispikçi değilim ben mimciyim mimci :)

      Sil
  2. Sen benim canımsın ki iyiki tanışmışız, iyiki varsın Gülnihal :) Hem duygularımız karşılıklı, sen tanıdığım en tatlı, en içten, en duygusal nadir insanlardansın..
    O zaman en kısa zamanda bir ses klibi yayınlaman şart oldu :)
    Hey seni tabiki öperiz, doya doya :) Ne şirin bir şarkı bu, yaşasın çok güzellll, sayende tanıştık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapmayı çok istiyorum bir ses klibi imkanım olur olmaz yapacağım canım Elianeciğim :)

      Sil
  3. Mavi çocuklar nasıl güzel söylüyor, sen de söylesen de dinlesek keşke. Mim için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir gün bir sürpriz yaparım ve bende söylerim belki :)

      Sil
  4. Bi okuyayım dedim ama demekle olmuyormuş. Milyon kere bölündü, göreli 2 saat oldu anca okuyabildim. Çok sinir oldum yaa! =@

    Neyse...

    Teşekkür ederim cano =)

    Hayallerim var. Bir gün ben de insanları mimlicem. Kara liste yapcam ben de! =))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi ya öyle oldu :)
      Kara liste ha sen çok yaşa bebeğim :)
      Canom benim

      Sil
    2. Görürsün o kara listeye seni de eklicem ! =)

      Sil
  5. Sözümü tuttum valla, okuyabilirsin : http://entulkasbutulkas.blogspot.com/2012/10/mim-mimimimimim.html

    YanıtlaSil
  6. Ben mimimi buraya yapsam kural dışımı olur. Yoksa başlayayım mı blog tutmaya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. piskopatlık yapıcam ve onu bloga yaz tek ben okucam nihahaha :D

      Sil
    2. Bu gece pek psikopat gördüm sizi. Yakışmış saçlarınız ile uyum içinde :D neyse Buraya mı yazayım yani :)

      Sil
    3. neden piskopatım anlatayım bugün sabah 7 de kalktım 9 da işe varmıştım ve eve 00.49 da girdim ve eve kadar 3 kilometre yürüdüm üstümden eşşek katır geçti sanki o kadar yoruldum temizlik yap tepsiler derken pazarları hafiften fena oluyorum ya beynim bile karman çorman oluyor..
      Bloguna yazsana oğlum sen ya ben okucam burası msn gibi oldu zaten ya yeminle işgal oldu harbi işgalci bir militansın sen :)
      Bu ad yüzünden bok,bokçocuk,bokseni,boklu diyesim geliyor gidiyor kendime kızıyorum demem ben öyle şeyler normalde ama niye diyesim geliyor ya hayır daha şurada kaç gündür konuşuyoruz
      da içimden bunlar geliyor ağlayacağım resmen rezilliğime kendimden utandım ya :'(

      Sil
    4. Biliyorum dün gece saat epey geçti ve yorumlarıma cevap yazmaya başladın ama sabah erken kalkacağını düşünerek bıraktım ben sende cevap atma git yat uyu diye :)

      Bloguma yazmıcam banane hem seviyom ki ben burayı naber :D

      Ben seni normalin dışında tutuyorum bırak kendini istediğin gibi konuş istediğini de. (Normal dışı olmak iyidir) :D kızma kendine boşuna .d Rezillik denmez hem ona bi kere :D Saatler günler vs.. önemsiz değil mi hem? bence tek bir zaman dilimi var o ise ''An'' dır öyle değil mi sence de?. Bir şeyler için zamana gerek yoktur ki. En başından ne diyorum ben burada kendim gibiyim ilk andan beri de öyle hissediyorum biliyorum görüyorum seninle konuşuyorum vs..
      Eğer seni normal kabul etseydim ben burada böyle konuşamazdım öyle değil mi :)

      Sil
    5. Çok incesin bende merakla mesajlarını bekliyorum salt sıkıcı sığ mesajlar değil okumayı seviyorum hani mutlu oluyorum cidden ilginç..En nefret ettiğim şeylerden biri korkarım bundan "hep tanıyormuş gibi." ..Belki fikir benzerlikleri belki yeni düşünceler belki böyle kendimden bir şeyler buldum bilemedim..
      Sen bakma ne kadar yorgun olsam da tanımıyorsun beni ama çok dirayetliyimdirim bedenen özellikle ırgat gibi çalışsam da tahammül sınırım yüksektir..
      Bu arada demek istiyorum ;"Notlarım açıklanmış en yüksek notlulardanım hatta bu yüzden muafiyet sınavlarına girmeye hak kazandım..Tabii geçebilir miyim o ayrı ama notlarım yüksek geldi ya sevineyim bari." :)

      Sil
    6. Bir çok duyguyu ilk defa yaşamıyorum. Mantığım yetersiz kaldığı yerde kalbim duygularım ruhum bu ikilemi çözer.. ''.En nefret ettiğim şeylerden biri korkarım bundan "hep tanıyormuş gibi." ..Belki fikir benzerlikleri belki yeni düşünceler belki böyle kendimden bir şeyler buldum bilemedim..'' eğer söylediğin gibi bir şey olsa farkına varırdım.. Fikirlerimiz hissiyatiflerimiz birbirine ne kadar benzese tam manası ile aynı değiliz. Enee kendinden birini buldu nidaları yükselmiyor içimden. Yada kendinikaybetmişliğin bu kokuşmuşluğun yalnızı ben değilmişim sevincide yok.. Yeni düşünceler yeni kazanımlar bana sadece heyecan hissettirir üstelik fazlasını değil.. Bunların hepsini biliyorum çünkü kendimi biliyorum..

      Muafiyet sınavından geçmek istiyor musun? Yararı olmayacağını düşünüyorsan durma ama belki hayal ettiğin gibi olmaz reel anlamda katkısı olur. Notların adına mutluyum Emek harcadın emek en değerli şeydir ve bu hakkın. hakkını alabilmen çok rahatlatıcı :)

      Yorumlarımı, sohbetimizi beğendiğine sevindim bu arada.. :)

      Sil
    7. anlıyorum..
      bir şey değil ne demek..

      Sil
    8. EVRAKA!!!

      ''''En nefret ettiğim şeylerden biri korkarım bundan "hep tanıyormuş gibi." ..Belki fikir benzerlikleri belki yeni düşünceler belki böyle kendimden bir şeyler buldum bilemedim..
      Sen bakma ne kadar yorgun olsam da tanımıyorsun'''''

      bak bunu sen bana söyledin :D Dedin ki beni tanımıyorsun.

      ben de sana dedim ki

      Bir çok duyguyu ilk defa yaşamıyorum. Mantığım yetersiz kaldığı yerde kalbim duygularım ruhum bu ikilemi çözer.. ''.En nefret ettiğim şeylerden biri korkarım bundan "hep tanıyormuş gibi." ..Belki fikir benzerlikleri belki yeni düşünceler belki böyle kendimden bir şeyler buldum bilemedim..'' eğer söylediğin gibi bir şey olsa farkına varırdım...

      Ben burada seni tanıdığımı söylemekte ısrarcı davranıyorum. Duvarlarım senin için değil.. Sen duvarları bir kelimen ile yıkabiliyor ve beni yakalayabiliyorsun.. Öyle işte..

      Sil
    9. O tanımıyorsun dediğim yorgunluğum için farkında mısın :) Yorgun olsam da direnirim diyorum of biz komiğiz şu an..Tamam tamam kıyamam ya nasıl içi fena olmuş bunun yüreği höpürdemiş hemencik..
      Seni yakaladım tamam mı artık rahatla ve gülümse ..

      Sil
    10. Tamam rahatladım artık :D Panik yaptım öyle düşünmen gücüme giderdi.. o yüzden sanırım..

      Sil
    11. Bana bir tane mim hazırlar mısın?

      Bugün yeni bir başlık ile blog açmaya çalıştım ''beterbitlibokluböcek'' :) wep adresine ne isim koyduysam kabul etmedi denedim denedim değiştirdim vs.. yok :D Bende kızdım kapattım :) Denedim en azından yahu.d

      Sil
    12. Tamam sadece senin için bir mim yapacağım :)
      Off offf :) Beterböcek beterböcek :) Çok severim o filmi..

      Sil
    13. Açtım ve sanırım gördün :D

      Evet harika bir filmdir müzikleri de harikadır :D

      Sil
    14. Heyy mimi nereye gönderecesin gözden kaçırmadım kabul ettiğini :)

      Sil
    15. Senin yazının altına koyacağım :) Yarın hazırlarım büyük ihtimal :) Bekle ve gör :)

      Sil
    16. Pek ala :) iple çakiyorum o halde :)

      Sil
    17. Mim'i bekliyorum :) ve benim blogum için kendinizi anlatın yazısını da :)

      Sil