10 Kasım 2012 Cumartesi

Cumhuriyet Savar,Atatürk Sevmez

Günümüzün geldiği şey bu değil mi?
Dün hocanın beni kenara çekip dediği gibi "Dikkatli ol kenara çekerler,başına bela alma.Kimin ne olduğunu bilemezsin.Kıstırıveririler seni kenarda."
işte..
Artık Atatürk ve Cumhuriyet sevenlerine başına gelebilecek durumlar.Ve bu yüzden dikkat etmeniz için sizi uyaran hocalar.Aman kızım dikkat et.Bu kadar cesur olmak iyi değil kızım.
Babam ne der;"Kızım Allah için karışma sus!".Çünkü başıma ülkemi sevdiğim için bin bir bela gelebilir.
Artık kendi ülkende Cumhuriyet diyemez.Atatürk sevemez hale getirildik.Getiriliyoruz.Biz artık eskici gerici onlar muhalif durumuna gelmek üzereler.
Anıtkabir'in 364 gün çuvala girip 10 Kasım'da tadilata alıcaz demek yada bundan bir kaç gün önce başlanması falan bilinçli değil mi?Al ve alma.Alamazsın kardeşim sen kimsin be..Lafı bile sinir kaynağı..
Cumhuriyet Savarlar iş başında.
Ya kadınlar.
En çok sizden tiksindim.Hem cinslerim olarak size bakınca koyun sürüsü görüyorum."Meeeee" diyorsunuz..Bu ülkeye Atatürk ve Atatürk'ün halkının ,arkadaşlarının yaptığını kim yaptı? ..Hele İngiltere sömürgesi olsak daha iyi din yaşardık diyet o kadınları tokatlayıp kendine gel Malak diyesim geliyor..
Artık hiç umrumda değil.Çünkü acaba Türk halkı iyiyi hak ediyor mu? diye düşünür hale geldim.Çünkü Atatürk ve silah arkadaşlarına yapılan hakaretler,Cumhuriyet karşıtlığına dur diyen herkes Anarşist ,Vatan Haini damgası yer oldu.
Ama dağdaki Özgürlük savaşcısı.
Ülkenin askeri liderini karşısına tanık olarak ,Terör örgütünün ikinci adamı getiriliyor ve dinleniyor.Ülke bu halde.
Oslo katilinin idam edilmesini isteyen İmralıdakini ;ananas,avokado,mango ile besliyor.Kimin parası ile "Halkın!"..
Bugün herkes gibi Atatürk sevgimi yazmayacağım.364 gün unuttuğunuz Atanızı bir gün hatırlayabilecek.Hatta 1 gün bile değil şu saatte unuttuğunuzu görmek zor değil.
En iyisi susun.
Hatta anlarsanız..

Shut UP!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder