5 Kasım 2012 Pazartesi

masam

derli toplu duramaz.
bir gün dursa ertesi gün curcuna.tıpkı ben.bir insan neyse masası da o.fakat benim hastalık derecesinde deli bir toplama hastalığımın olduğunu herkes bilir..hayır bugün ben dağıtmadım.benim ufak velet dağıtmış.zımba telleri,kolyeler,sayısız silgi (sağ olsun ösym'nin tüm sınavlarını girmekten Pelikan koleksiyonum oldu.) 3 adet kalem kutu( nereden çıktığı belirsiz),boya kalemleri,benim bir yığın tokam,ilaç,defterler,kitaplar,bileklikler,çatal,bardak,çikolatası paşa tarafından yenmiş paketi bırakılmış bir adet çöp.... vb..
hayır duyduğum kadarıyla zaten kafası sayısal basanlar (şekil a) hiç derli toplu masa ile olamazmış.çalışmadan önce odayı temizler masayı temizler öyle başlarım çünkü dikkatim dağılıyor.ama sonra dersin yarısın "aman Allah'ım" durumu oluyor..
Şu an masa yüzünden ve ayrıca gözlerimin aşırı derecede ağrımaları hatta resmen gözlerim kan çanağına döndüğü için çalışamıyorum.tek ümidim ablamın aldığı pastadan yemek.
Aynı benim durum.. :'(


2 yorum:

  1. Hani senin masanın fotoğrafı :) Sen de bendensin düzen hastasıyımdır. Hem sen eski haline döndürürsün, eminim :)

    YanıtlaSil
  2. Benimde masam hep çok dağınık olur ama hiç düzen hastası değilimdir =) Hatta ben dağınıklığı seviyorum =D Annem bu yüzden beni hiç sevmiyor! =)

    YanıtlaSil