22 Aralık 2012 Cumartesi

Mim diye içine çek beni

Bir tanem Miss Eliane'm beni bir hafta önce sanıyorum mimledi ama çalışma tempom yüzünden daha ancak cevap verebileceğim.
Aslında bu mim diğerlerinden farklı ve bence biraz daha zorlayıcı..
Haydi başlayalım..

-Mantığın mı yoksa duyguların mı ön plandadır?
 Ben hep mantıklı bir insan olduğumu düşünsem bile ki genelde öyleyimdirim ama bazen öyle anlar olur ki duygularım "Hop Gülnihâl sen dur orada."der ve beni esir alır.Ama öyle bir anım vardır ki kalbime ve duygularıma rağmen beynimle hareket ederim.Eğer mantığım ortadaysa vicdansızdır,zalimdir,realist ve kararlıdır.Ama duygularımla hareket edersem zaten hatalar yapmaya uygun olurum..

-İnsanlar neden mutlu değiller? Niye gözlerinin önündeki mutlulukları görmüyor ve şükretmesini bilmiyorlar?
Bunun iki nedeni var birincisi doyumsuz olmaktan..Öyle bir seviyedeki artık her şeye sahip olmasına rağmen daha fazlasını arar hale geliyor çünkü temelde kalbi hiç doymamış onun kalbini aç bırakmışlar.sevgisiz kalmak zor..Oda madden tamamlamaya çalışıyor..Birde bedenimiz ve kalbimiz aynı frekansta olmuyor maalesef bizim için doğru olduğunu biliyoruz ama yüreğimiz bunu kaldırmıyor ve biz acı çekiyoruz ve mutlu olamıyoruz.
Doyumsuzluk önlerindekileri görmemeyi sağlıyor yada bir şeyin yokluğu tüm güzellikleri siliyor..

-Çok para harcayıp keşke almasaydım ya da harcamasaydım dediğin bir şey var mı?
Genelde çok para veriyorsam zaten kesinlikle deli gibi kullanırım ama bir kaç eşyam var.Bir ara çok moda olan bir çanta gözden düşmüşken ve biraz ucuza kakalamıştım.Ama alıp eve geldim ve aslında ben o çantayı hiç sevmediğimi fark ettim.
Bir sene hiç el değmeden durduktan sonra bana gelen yakın bir arkadaşımda farklı rengi olduğunu görünce benimkini de ona verdim.
Aldığıma üzüldüm ama arkadaşıma güzel bir hediye oldu o yüzden mutlu oldum..

-Haklı olduğun bir konuda kendini savunur musun yoksa susmak adalet mi dersin?
Yerine bağlı.Eğer karşımdaki insanlar saygısızca hiç konuşmam ama insanlıktan eğer nimet aldırlarsa içlerinde Allah korkusu varsa savunurum.Gereksiz insanlara dert anlatıp kendini savunmak genelde işe yaramaz sadece anlayana yapmalı.
İşe girdiğimden beri fazla konuşmamak ve susmak eylemlerinin daha doğru olduğunu öğrendim..

-Tok gözlü müsün yoksa her şeyim olsun diyenlerden misin?
Tam ortasıyım..
Ne muhtaç olacak kadar az şeyim olsun ve taşacak kadar.Ama bana yetsin kimseye muhtaç kalmamayayım biraz fazla olsun.Ama yoldan saptıracak kadar çok olmasına gerek duymuyorum.İyi koşullarda yaşamak istediğimden en iyisi için çalışıyorum.
Bir banker kastelli değil bir ninja olmak hedefimiz belli mi olur belki Samuray oluruz..Benim için bir küçük iğne başı,bir mektup bile kıymetlidir yeter ki yüreğini koysun verenler..

İsteyen herkes bu mimi kullanabilir.!


32 yorum:

  1. "Benim için bir küçük iğne başı,bir mektup bile kıymetlidir yeter ki yüreğini koysun verenler.." Nasıl güzel dile getirmişsin canım Gülnihal'im biz hep ninja kalalım kastelliler bize göre değil zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama öyle bir mektup var onu kaç kez okuyup mutlu oldum bir bilsen :)
      Sadece kelimeler bile olsa insanın yüreğide kağıtlara dökülüyor :)

      Sil
  2. heeey güzel yazmışsın.
    son satırların da çok tatlı.
    :)

    not: bir de reader at work 1 al.
    bitirince reader at work 2.
    hazırlık sınavlarında bunlardan alıyorlar okuma parçalarını.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunların hepsini not alacağım Deeptone :)
      zaten çalışmam lazım derslere :)
      :)

      Sil
    2. Kitap okuyorum ama okuma parçalarına çok ihtiyacım oluyordu :)

      Sil
  3. Acaba bir gün ben de birilerini mimleyecek miyim? Bak bunu çok merak ediyorum =D O yüzden beni mimleyenlere teşekkür edip uzaklaşıyorum. Hep yapıcam diyorum bir türlü yapamadım. Of of =D Çok üşeniyorum açıkçası =D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki mimleyeceksin senin onları mimlemen için bekleyen bir yığın insan olduğuna eminim kelebeğim :)

      Sil
    2. Ama ben üşengecim =)

      Sil
  4. heeeey mimlediim.
    :)
    hatta 2 tane var istersen.
    :)

    YanıtlaSil
  5. -İnsanlar neden mutlu değiller? Niye gözlerinin önündeki mutlulukları görmüyor ve şükretmesini bilmiyorlar?

    İnsanlar mutlu. Çevrene baksana bir.. Bir çanta aldıkların da mutlulular.

    Sen bir çanta aldığın da?

    Bir aldatmaca ve herkes bunun farkında. ama farkında olmamayı seçiyorlar bu da onları mutlu kılıyor. farkında olmayı seçenler ise Kalabalıklar için de yalnız olanlar.

    YanıtlaSil
  6. Sabahattin Ali-Kürk Mantolu Madonna'yı okumadıysan okusana seversin..

    YanıtlaSil
  7. Favorilerim de. Bunu sordun ya bana hakaret ettin sanki gücüme gitti şuan.

    Sayfalarını çevirirken ağlayacaktım.. Eleştirmiyorum tabi ki kitabı ama demek istediğini daha genel bir yargıya Aylak adam taşımıştır. Üzücü olan bunun doğru olması.

    Herkes bunu göremiyor bu da üzücü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aylak Adam'ı merak etmiştim geçen gün bakarken Ceren'i bulamazken :(
      Şimdi daha çok merak ettim..
      Şimdi düşünüyorum bizi bu kitaplar bu hale sokmuyordur inşallah..
      Ne hakareti hayatımda bana önerilen en güzel kitaptı resmen böğrüme sokasım geliyor resmen kafama şapka yapıp gezcem:P

      Sil
    2. Kitaplar bu hale getirmiyor tabi ki de :) Onlar bir ayna bizi yansıtıyor. Genelden kişiye iniyor ve oradan da ruhlarına iniyor. Tüm kapsamı ile ele alıyor :) Bizim için öyle bir şans yok ki. O kitaba vakıfsın genel duygulara vakıfsın anlamışın ve sen de öylesin bu yüzden hep örneklendirmeye gidiyoruz. Anladığım kadarı ile kibirlenmek sende de yok. Diyemiyorsun rahat rahat bir şeyleri. Kibirli olmuş olurum ben şöyleyim ben böyleyim demek de istemiyorsun. senin gözünde kaka bişi bu. Aynen bende de öyle. ve bunun farkındasın sen bir süredurumdan bahsedince anlıyorum ve sen de kurtuluyorsun bunlardan bir nevi. Mesela ben kendimi sana anlatırken uzun uzadıya cümleler kurmuyorum açıklamalara girmiyorum biliyorum ki anlıyorsun biliyorum ki yargılamıyorsun. biliyorum ki o iğrenç baskalaıplık yok sende belki de o yüzden burayı sevmeye başlamıştım vs.. Diyorum ya bazı anlamlar kelimelere gelmiyor işte K.Prens Aylak adam vs.. bir kelime değil bir anlam. bir duygu. binlerce kelimenin 3 5 heceye sıkıştırılmış hali. Onları yazan yazarlar da bizim gibiyi bu hissettimiz duyguyu açmaya kalktılar sayfalar doldu. Bu duyguları hecelere döktüler.. :)

      Öyle işte..

      Sil
    3. Bilmiyorum ki kendimi sen daha net görüyorsun..Beni dışarıya sormalı.Kendim dersem pek doğruluğu olur mu bilmem ki..
      Ama genelde çevrem bana fazla anlayışlı olduğum için kızar fazlaca ama elimde değil farkında dahi değilim bana sorarsan ben simurg(ani sinirlenen),çok güleç,konuşkan,asabi bir kızım başkada fikrim yok diğerlerini başkalarına sormalı :)
      Bugün Aylak Adam'ı ve diğer kitabı alacaktım ama diğer maaşa kadar paramı idareli kullanmam gerektiğini hatırlayıp bıraktım içim cız etti..Onlar benim can yoldaşım daha ufacıkken beni dünyalarına kabul ettikleri için şanslıyım yaa almasalardı "karpuzdan uzay aracı" diye bir kitap vardı adı buna benzer ben onu sevmiştim uzayı seviyorum.Ama konuyla alakası yok biliyorum ama güzel kitaptı..

      Sil
    4. Seni tanımlamak mı :) Bu imkansız işte. Alalade biri olsa belki bunu başarabilirim ama sen olunca işler biraz daha karışıyor. Ziyadesiyle bir düş gibi hatıralarda kalıcı tarifi olmayan bir hayal zaman paradoksu gibi. İmkansız gibi duruyorsun ama oradasın. Gözlerinin içi parıldıyor.

      Bir resmin yok ve bir resmin olmadığı içinde yanıltıcı bir unsurda yok. Net bir şekilde karşımda duruyorsun. Kimsenin farkında olmadığı bile hazlardan mutlu oluyorsun.. İlklere değer veriyorsun her zaman. Özlem duyuyorsun ama özlem duyduğun şeylerde bazen kan var ve yapabileceğin şeyler yok.. Güven duygun çok fazla ama korkun yok mu o tatlı çekimserlik ah İstanbul dedittirecek bir şey gibi.

      Yalnız hissediyorsun ve bu hoşuma gitmiyor. Bir şarkı var dilinde durmadan söylediğin anlamlandıramıyorum.. Şiirles birisin ve bu hoşuma gidiyor. bunun dışında geri kalanlar özür anlamında.. Bir insandan çok bir duyguyu anımsatıyorsun bana..

      Cümleler feryat ediyor utanıyor olmaması gerekli ama oluyor kelimelerin haddine mi senin için yan yana dizilmeleri..

      Asabiyetin ve geri kalanlar yitik sen ise dolusun Bir sanat eseri gibi.. bir mimari gibi heyecan ve güzel olan her şey..

      Bu arada aylak adam benim için önemli bir kitap. Aylak adamı alığını düşündüm ve üzüldüm şimdi fark ediyorum ki almamışın şükür ki. Benim hazinem niteliğindedir benim en gizli yönümü açığa döker vs.. Benim için önemli olan bu kitabı benim için değerli birine ben armağan etmek isterim. bu arada gün önce almıştım onu ben.. :)

      Konuya atlayışını yiim senin uzay :) Bilimsel olarak ve gözlem olarak vazgeçilmez bir yere sahip. Duygusal olarak ise de öyle. Tam bir sonsuzluk tam bir aşk. derin ve sürprizler ile dolu :)

      Sil
    5. Biraz utandım doğrusu ,ama bazı şeylerde sanki beni tanıdığını düşünüyorum..Sanki beni görüyorsun sanki yanımdasın ve sesimi duyuyorsun..Duyabilir misin..
      Bir an kitabı okumamı istemediğini sandım sonradan algıladım ah şaşkın ben dedim :)
      Ben bazen ne diyeceğim bilemiyorum yüreğimde çok şey var ama nasıl anlatabilirim bu kadar kelimeyi.Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir yer var.Ah doğru sen beni hiç görmedin görsen şaşırır mıydın acaba tabii insanın kafasında yarattığı bir karakter oluyor sonra başka bir şey görünce şaşırıyor..

      Senin şu açık yüreğin çok sevilesi samimi olduğunu söylemişmiydim..Karadeniz gibisin.Ben karadeniz severim oranın şarkıları gibisin hırçın,hoyrat ama doğal yemyeşil bir fındık tanesi olabilirsin yok yok deniz..Kimisini alabora edebilirsin..
      Demin bir şey yazmıştım ama alay edersin diye korktum belki sonra söylerim..

      Sil
    6. Ooyytt sana ama :) Sesini duyamam.. Ama duymama gerek yok nasıl olduğunu biliyorum sesinin.. Tanıyorum çocuk seni bilmiyorum öyle sadece tanıyorum.. Kelimeler ise dediğin gibi anlamsız kalmalı zaten içi boş.. Yetersiz kalıyor. Nasıl anlatabilirsin ki.. Tanrı İlk seni yaratmış ve dünya üzerin de güzel olan ne varsa ilhamı senden almış..
      Kafamın içinde seni hiç yaratmadım ki ben nasıl olduğunu tarif edebilirim. sadece tanıdım.. Hayal ettiğim gibi olamazsın kafamda hiç bir karakter Senin yanına yaklaşamaz bile.. Hayal gücüm kısıtlı olduğundan değil ama öyle..

      Alay etmem kelimelerin ile açık olmanı tercih ederim :)

      Sil
    7. Şurada duran senin resminse eğer ona rağmen seni canlandıramıyorum komik değil mi :)
      Seni hamsili pilava benzetmiştim doğrusu herkesin merakla baktığı ama herkesin yemeye cesaret edemediği.. :)
      Yorumlar gittikçe azalıyor fark ettim..
      Sen sormadın ama ben söyleyeyim sınavım normal geçti geç kaldım o yüzden listening e giremedim hoş bundan bana ne dersen haklısın sadece söylemek istedim (Umarım geçerim.)

      Sil
    8. Hamsili pilav mı :) oofff ya bunu okurken gözümün önünde pembeler içinde bir tatlı bir kız çocuğu portresi belirdi :) ve bu hayatımda duyduğum en en en tatlı şey ve gayet romantik. Bu kadar anlam kazanması senden ötürü sanırım bu cümlenin :)

      Yorumları uzatmak isterdim ben senin kısalttığını düşünerek uzatmak istemedim sadece :/ Bundan banane diyecek olsaydım eğer bloğunu incelemez ve sınavının nasıl geçtiği hakkında bir fikre kapılmak için çaba sarfetmezdım. Farkındayım fena geçmediğinin :)

      Ve can alıcı soru hangi resim o :D yani ne resmi oldum şuan :)

      Sil
    9. Bu resmi sanki görmüşüm gibi geliyor bazen sanki görmüşüm gibi garip..
      Ah saçmalama ben bilerek kısaltmıyorum ki bir baktım bir mesaj üzüldüm bile düşün artık deliliği :) Seni gözümde ufak haylaz hani böyle annesinin yeme dediği şeyi yiyip sonra masumca annesin bakan çocuklar olur ya hani dövemezsin onu böyle kızarsın ama gülmek istersin aslında kendini zor tutarsın sonra gelir ilginç sorular sorar hani böyle gözleri ufak bakar böyle hani öyle canlanıyor kafamda içindeki sen böylesin işte ama dışını çizemiyorum çizemiyorum işte...Görsen nasıl seversin yani o kadar güzel çizmişim düşün artık birde tabii ben olsam döverim cidden biz ailecek vurarak severiz böyle sen benim yeğenimi gör dayak arsızı adamı "canımm" diye okşayınca şoka giriyor vuruyoruz nasıl gülüyor :)
      Söz konusu İngilizce olunca hep bir belkim oluyor hani yüzde yüz iyi diyemiyorum kelimeler birbirini andırıyor bazen mesela writing de son anda knowledge:bilgi olduğunu anımsadım onun yerine alakasız bir şey uydurmuşum gibi gibi fark etmeden hata yapabiliyor insan :/ Hele ben tezcanlı birde geç kalınca düşün :D

      Sil
    10. Benim profil resmim mi var? Niye bende turuncu blog resmi gözüküyor o zaman.) Bilgisayarım dün servisten geldi şahsi bilgisayarıma yeni kavuştum arkadaşın bilgisayarında ki grafik programları kurulu değil teknik bir mesele bizim kullandığımız programlar ile aynı paralellikte gitmiyor IBM'in yaptığı gevşelik.
      Ama dur bakım kaldırayım ben onları daha sonra kurarım okulum açıldığında. Merak ettim ne resmi varmış.)

      Çocuk betimlemen gözümde çok sevimli bir şey canlandırdı yerim len onu ben offf :D böyle bir izlenim uyandırdığımı bilmiyordum açıkçası :) (Utangaç mutlu arası bir smile) :D Haklısın içi var dışı yok.. böylesi daha harika değil mi? Klasik sorular yok kalıp oluşturacak diğer şeylerde yok.

      Gülnihâl- Ayrı değil birleşik mesela soyadından daha samimi geliyor bana yada diğer klasik şeyler. Genel bir yargı ile ne sevdiğini biliyorum neler canını sıkıyor biliyorum hissedebiliyorum hangi renkleri seviyorsun, ruhunu ne coşturur bunu biliyorum. bir çok şeyi biliyorum. İçeriden kendisini tamamlayan doğal bir süreç gibi yapmacık değil samimi hoş. O kadar naif ki o kadar hoş ki dediğim gibi şiirler sanatsal.. Hayal gücünü bile kapsayan daha büyük daha sonsuz bir şey. sınırsız renkleri var.. Hiç bir insanın göremediği renkleri görmek gibi.. Senden kaynaklı tabi senin şiirselliğin senin ruhunda ki incelik ve diğerleri..

      İngilizce utancımdır konuşmak istemiyorum :D Lanet dile ideolojik olarak karşıyım diye hazırlık okumadan atladım öğrenmek gram istemedim ama yavaş yavaş geri adım atıyorum :) İtalyancaya gittim Fransızca için çabaladım ama ingilizce daha başka gerekli zorunlu bişi. Güzelliğinden değil. Eksiklik yahu. Öğrendikten sonra bir çok kitabı en baştan okuyacağım düşünsene vakit kaybımı.. O yüzden böylesine karıştırman bile hoşuma gidiyor Aslansın sen yaparsın sen. :) Ve kalacağını düşünmüyorum ben bu konuda hayal kırıklığına uğrayacağını düşünme olur mu :)

      Sil
    11. http://4.bp.blogspot.com/-7nZNdwpBdR4/ULJ3Y7PM8-I/AAAAAAAACUw/ZuP4GiPB6ow/s220-h/IMG_0760dd.JPG
      Evet bu resim senden bu duruyor bak.Gözleri kısmış saçlar ıslak birde öpücük göndermişsin :) Hani futbolcu gençler olur ya aynen öyle bir profil resmi :D
      Dimi dimi çocuk olsan tam sevmelik vurmalık işte içimdeki vahşi insan bu oluyor sanırım..Öğretmenlerim arkadaşlarım herkes adımın bana çok yakıştığını söylerler bende seviyorum ismimi taşımıyorum sanki yaşıyoruz birlikte sanki anlamsız ayrı değiliz birbirimizden bir bütünüz kimileri bana "Gül" ve "Nihâl" deme isteğinde oluyorlar halbuki ben Gülnihâl olmayı seviyorum babam bana " Gülnihâlim der" orada m yi çok uzatarak seviyorum :)
      Şiir seviyorum,şarkı söyleyip yazmayı seviyorum çoğu şiirim aslında bestelerimdir ara ara gelirler ve ben buraya yazarım..Yüreğimdekiler şarkı olup çıkıyor sanki..
      Fransızca merak ediyorum ama asya dillerine çok yatkınım korecem var biraz kendimi çat pat anlatabilirim birde rus aksanı yapıyorum o komiktir işte :)

      Şuradaki resmin olmasa bir bedene sığdıramayacaktım seni :) Bazen insanların önce içini görmek daha güzel bence..
      Sen beni okuyabiliyorsun bense fark edebiliyorum..
      Yavaş yavaş..
      Bu arada işe gidiyorum :I gece gelcem bakcam hepsine bak tek tek :)

      Sil
    12. Lanet olsun o benim resmim :D dumur oldum yahu google hesabımda vs vardı o :D

      Futbolcu çocuk :D oldukça tezat bana aslında :)
      Demem o ki senin soyadını bile bilmiyorum kimya okuduğun dışında pek bir şey bilmiyorum. Bilmemek canımı sıkmıyor yüzeysel profilin başka şuan ki pozisyon başka. Yüzeysel profilin ile tanısaydım seni nasıl bu denli nasıl severdim ki seni. Küçük prens de bahsediyor bundan mesela orada ki gibiyimdir aslında :) Garip olan kısmı ise susuyorum konuşamıyorum anladığını düşünüyorum.

      Sesin mesela duymadım hiç duymak ayrı bir konu ama en güzel musikilere ilham olan bir tınısı olduğunu biliyorum ya bilmek bambaşka bişi. Kafamı içinde değil hayal gücümde değil ruhumda yankılanması gibi.

      Güzellik üzerine yazılan tüm o şeyleri sıfırlamak gibi. Bir başlangıç bir modelleme. Ne saçmaladığımı soracaksın muhtemelen bilmiyorum
      ilhamını senden alan cümleler kurmaya çalışıyorum. kapana kısılmış gibi netleştirmekte güçlük çekiyorum. Gözlerimin önüne dizeler sıralıyorsun ve bundan hiç sıkılmıyorsun..

      Bestelerin hoşuma gitmiyor değil sağlam metaforlar kullanıyorsun hep beni yakalıyorsun çoğu yerde seviyorum :)

      Korece için wayyyyy!! diyorum başka bişi diyemiyorum :D

      Tam şuan kendimi bıraksam yağmur olur yağarım biliyor musun?
      Adının anlamı da seni betimliyor bu arada. Babanın zekasını burada es geçmemek olmaz Selamlar ona da :)

      Ben seni sığdıramıyorum bir bedene ve yakıştıramıyorum bu dünyaya seni. Yıldızlardan kayıp gelmiş gibi bir halin var dünya ve geri kalan her şey yanında iğreti kalmakla birlikte tüm değer yargılarını baştan yaratmak gibi. Ve bu bende olduğu için öyle değil bu gerçek. Salt yalın bir gerçek. :)

      Seni görüyorum çocuk.. :)

      Sil
    13. Futbolcu tipli çocuk seni hoş hayalimdeki ufak oğlanın büyümüşü gibi olmuşsun o ayrı :) Bu arada ismimi koyan annemdir..Adımın hikayesi güzeldir.Annem hep içinde Gül olan isimleri düşünüyormuş bir gün komşumuzun arkeolog kızı olan Gülnihâl abla annesine seslenip öpüp "Annecim" diye boynuna gülerek sarılmış annemde 7,8 aylık hamileymiş bana çok hoşuna gitmiş demişki ;"Kız Gülnihâl karnımdaki bebek cidden kız doğarsa adını Gülnihâl koyacağım." kız inanmamış tabii..Annem bir sürü araştırma yapıp adımın diğer özelliklerini keşfetmiş ve koymuş..
      Annem konuşkan,güleç biri olmamı istemiş babamda çok beğenmiş sonuç konuşkan ve güleç..4 yaşımdan itibaren ablamın öğretmenleri bana Yine bir Gülnihâl şarkısını söylettiler o zaman sesimin güzel olduğunu fark etmemiştim ama ablamın hocası çok sevmişti.Sınıf öğretmenlerimde hep adımı yakıştırırdı ilk okul öğretmenim benim bir tanecik canım öğretmenim şöyle demişti;"Gülnihâl gel bakalım adının anlamını biliyor musun?." bende "Evet öğretmenim ."demiştim oda "Senin adının anlamı bence ay yüzlü "demişti bende onun yüzünden bir süre adımın anlamı ay yüzlü sandım hoş çünkü çocuk aklı işte..Her gittiğim her tanıştığım insan bana adımın şarkısını söyler..Babam anneme göre adıma çok özen gösterir annem bazen Nihâl der babam kızar :)

      Belki görmeden tanımak daha doğrudur kim bilebilir asıl olan insanı tanımak gibi geliyor.Ben seni tanıyor gibi hissediyorum demiştim sen baya ters konuşmuşsun ama ben seninle aynıyız demedim ki ama hala seni tanıyor gibi hissediyorum hala şaka yapabilirmişim gibi geliyor hatta içtenlikle sana bir şeylerimi anlatıyorum ama bunu derken kötü niyetli değildim bilmiyorum.Böyle düşündüğüm için rahatsız olduysan üzgünüm.Hala aynı kanıdayım ama belki de sen haklısın..Bir şey diyemem..

      Eğrilerim ve doğrularımla böyle bir kızım işte gördüğün kadar belki biraz daha canlısıyım daha neşelisiyim aniden bazen içime dönen bir kızım.Sadece hayatı öğrenmeye çalışıyorum.

      Seni görüyor gibi oluyorum ama sende biraz duvarına çarptırdın sanıyorum beni o mesajda ama olsun hala görüyorum..Belki ters anına denk geldi belki ben okuduğumu yanlış anladım belki boşver en iyisi..

      Sil
    14. Kesinlikle yanlış anlamışsın tekrar oku. Yada ben yanlış anladım tekrar okuyayım. Hangi konu altında idi o hatırlar gibiyim.

      Ben sana dedim ki ''Seni tanıyorum'' ve sen bana dedin ki ''Bu söylevden pek hoşlanmıyorum sonuç olarak ortak yönlerimiz çok sana öyle geliyordur'' Dedin

      Ben de cevap verdim. Hayır seni tanıyorum. Dediğin gibi olsa anlardım çünkü kendimi biliyorum. Orada kesinlikle yanlış anlama var :) Ben şuan senin savunduğun şeyi savundum orada. sen ise aksini savundun :D şimdi tam tersi gibi olmuş.

      ''Belki görmeden tanımak daha doğrudur kim bilebilir asıl olan insanı tanımak gibi geliyor.Ben seni tanıyor gibi hissediyorum demiştim sen baya ters konuşmuşsun ama ben seninle aynıyız demedim ki ama hala seni tanıyor gibi hissediyorum hala şaka yapabilirmişim gibi geliyor hatta içtenlikle sana bir şeylerimi anlatıyorum ama bunu derken kötü niyetli değildim bilmiyorum.Böyle düşündüğüm için rahatsız olduysan üzgünüm.Hala aynı kanıdayım ama belki de sen haklısın..Bir şey diyemem..''''

      Şu paragrafını hiç okumamışım gibi yapıyorum. Uzaktan yakından alakası yok aksine ben şu paragrafta savunduğun şeyi savunuyorum :)

      O mesajı tekrar oku hemen ilk fırsatta hatta pis taktım çünkü.
      Duvarlarım var sana da ama o duvarların içindesin sen.. Kendimi korumak amacı ile değil. Sana karşı bir duvarım yok bu duygu seninle konuşurken güvende olduğumu hissettiriyor ve bu o kadar lezzetli ki senden fedakarlık edemem.

      Adının hikayesi farklı ve anlatılacak tarzdan bir hikaye hoşuma gitti :) Seninle bir uyum içinde :)

      Adının anlamı yıldızlar idi.. biraz mavi biraz da sarhoşluk gibi..

      Sil
    15. Birbirimizi öyle yanlış anlamışız ki ortaya o yorum çıkmış ben onu kasıt etmedim ki ..
      http://sakura-ninja-kirazcicegininja.blogspot.com/2012/10/ilk-mim-mutlulugu.html yorumuma bak aslında demek istediğim beni korkutan o kelime demek istemiştim başkada bir şey dememişim :)
      Tabii ben yorumunu görünce biraz üzüldüm hatta birazdan fazla dedim çok mu üsteleyip yazıyorum dedim.O yüzden pek bir şey demek istemedim.
      "''Bu söylevden pek hoşlanmıyorum sonuç olarak ortak yönlerimiz çok sana öyle geliyordur'' dememiştim dememişim zaten :) Deli ya :D

      Seninle konuşmak güzel bir şey.ah benimde duvarlarım vardır ama bilmem pek duvar koyacak kadar samimiyetsiz bulmadım seni baştan beri belki o yüzden bu kadar çok şey anlatıyorum sana.
      Taze yeni dikilmiş gül fidanı..

      Sil
    16. Sen link atmadan buldum ki ben orayı cevap bile yazdım ohoo :D
      Hayır bir de o yorumuma yaptığın yorum fenaydı ya yanlış anlamaya yahut değil üzüldün ve bu hiç hoşuma gitmedi..:/

      Yok öyle bir şey. Düşünme alakası bile yok. aksinin ıspatlamak için beş dakika düşündüm telaşlandım birden..

      Kelime anlamı dışında ifade ettikleri çok daha fazla. Adın sen uyurken fısıldıyor olmalı oraya buraya şarkılar gönderiyor olmalı..)

      Bu arada yanlış anlamalara değinmişken ''Islak hela kolu'' örneklememi hatırlıyor musun? ilk andan beridir kafamda o benim. Hatırlıyorsan eğer bir yaptığın yorumu oku :)

      Sil
    17. yorumu bulamadım aradım ama çok yorumlaşmışız o yüzden bulamadım :)
      seni korkuttuğum için üzgünüm adrenalin ancak düzeliyor gibi daha..
      Peki düşünmeyeceğim artık tamam..o yorumu mu bir bulsam..

      Sil
    18. Ben bulurum :) en az senin kadar vakıfım buraya. Tüm yorumları bulabilmem için en baştan sırayla gidiyorum her seferinde. Şimdi otur bir sayılara vur bakalım ne çıkıyor sonuç :)

      Sil
    19. "Avcı ve Ceylan." okudum tekrardan..
      Yaptığım yorumda kötü bir şey mi var bilemedim..Akıllıca :D

      Sil