14 Ocak 2013 Pazartesi

Bitti Sanırım

Aylar süren bir serüven vardı.Biz hiç bilgisayar programcılığı bilmeyen iki garip gitti buna yazıldık.Yazıldık derken baştan alayım.
Massachusetts Institute of Technology 'sine boyumuzdan büyük olmasına rağmen başvurup Computer Science and Programming aldık.Şu işe girene kadar güzel güzel dersleri yapıyordum ama sonra biraz boşladım neyse tamamlayacağım bu ay yavaştan yavaştan.
Yazılımın büyülü dünyası ile tanıştım.Ve tam bana göre işlermiş dedim.Toplulukla çalışmayı sevmiyorum.Bireysel olmayı seviyorum.Baklavacı kız olmanın en güzel kısmı tek başıma çalışıyor olmam..
Dün son Final Exam vardı ve bitti.Sanıyorum büyük ihtimalle biz geçtik ve çok mutluyum..Evet bölümümle hiç alakası yok aldığım dersin bölümümle alakalı olarak aldığım dersi sırf yazılım yapmaktan boşladım hiç bakmadım ve baya baya çakiş yaptım ondan..Seneye artık diyorum.
Hiç kod yazılım bilmeden bunu başarabilmemde hatta hiç kod bilmemize rağmen birlikte çalışıp bu belgeyi aldığımız Hae-Sin'e büyük büyük kucaklar.
Ayrıca ders çalışmalarımızda işe yarayan Starbucks'a teşekkürler sırf İnternet ve o mükemmel CaramelMachiato dan yararlandık.Bedava internetini çok kullandık.Kullanmadığımız vakit yoktur evdir orası.
Ayrıca biricik hocamız Eric Grimson'ı çok özleyeceğim aksanını ve ses tonunu hep sevdim.

Hayatta bir şey bilmiyorum yapamam diye bir şey yok tamam bizde süper notla geçmedik hatta son final exam benim hakkım dahi değil ama Problemler ,Finger'lar üzerine saatlerce yazılımlarla uğraştık ve bu işin güzelliğini gördüm..
En azından kendimce bir şeyler yapabilecek kadar bilgim var kim bilir belki devam etmek isterim.ama önce bundaki eksiklerimi tamamlamalıyım..
Chao tindande...

2 yorum: