2 Ocak 2013 Çarşamba

Haydi Kızlar Pilates Yapalım

Haydi kızlar koca göbekleri ve basenleri eritelim..Yaklaşık 1.5 ay bitip 2. aya girmek üzereyim ve karnım dümdüz oldu diyebilirim.Basenlerde küçülmeye başladı.Günde 3 kere artıra artıra kendi vücudunuza göre pilates yapın.Normal sporlardan farkı kaslı bir görünüme sahip olmak yerine hoş ve iç kasa sahip oluyoruz yani kas içeride aslında ama görünürde mükemmel bir Victoria Secret mankeni göbeğine sahip oluyoruz...Ben etkili olduğunu gördüğüm videoları koyup yorum yapacağım..
Hareketler kolay gibi gelebilir ama birebir uyarsanız aslında ne kadar zor olduğunu göreceksiniz..Omur germe hareketi hem boy (aşırı değil çok az)uzatmada da etkili bir harekettir.Çapraz karın hareketinde hala ben 10 tane yani günde 30 tane zor yapıyorum hala yakıyor yani zordur..Makas ve hundred hareketini yüzde binbeşyüz tavsiye ederim kesinlikle çok kısa sürede 15 gün bile değil karında düzleşme sıkılaşmada en iyisi bence..
Burada iple gördüğünüz hareket basende çok yararlı aynı zamanla bacak açma hareketi yapıyor kaldırdığında bileğini büküyor burada göbek ve baseni sıkıyoruz ve sıkı durumdayken bunu yapıyoruz..Zaten üstteki videoda onun nasıl yapıldığını gösteriyor Flex-Point durumu..(1.video)
Kalça hareketlerimiz..Kızlar günde 15 dk hepsini yapabilirsiniz.Yani istediğiniz en verimli olanları seçin ama ben zaten burada en iyilerini koyuyorum bizzat her gün yapıyorum..
Bu arada bacaklarınız ,basenleriniz ağrıya bilir..Sırt hareketleri yapabilirsiniz veya yapmaya bilirsiniz.Ama bazı sırt hareketleri hem sırt hemde kalça sıkılaştırıyor..Kollarını kaldırıp nefes verdiği videodaki hareketi aynı anda kol ve bacakları kaldırarak yapabilirsiniz yani göbek üstünde yükseliyoruz.Kollar ve bacakları salladığının sallamayarak kaldırdığınızı düşünün..Bu esneme hareketi çok ama çok iyi eğer daha önceden meditasyon yaptıysanız çok rahatlayacak ve rahat yapacaksınız..


Kalça sıkılaştırmayı daha net görelim..

Bir kaç videom daha var ama şu an göremedim bulduğum an koyacağım.Kızlar bunları yaptıktan ve verdikten sonra her ekmek ve pilav yediğinizde içiniz kan ağlayacak çünkü tartıda zayıflamış olduğunuzu görünce hayır yememeliyim diyeceksiniz..
Her şeyi yiyebiliriz ama az mümkünse bebek kaşığı ile akşamları ekmek asla bol yoğurt bol arjantin elması sabah kahvaltımızı aksatmadan ama abartmadan ilk kalktığımızda spor yaparsak verim alırız..Haydi kızlar yazın mayolara girmek ,small beden,minik basenler,düz karın için pilates yapalım..


4 yorum:

  1. ay ne güzelmiş ya :) keşke vaktim olsada bende öyle rahat rahat spor yapabilsem.. göbek fırladıı :( :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sadece ilk uyandığında ve yatağa girdiğinde yapsan yeter.Bak ben sabah 7.45 de evden çıkıyorum yani 6.45 de kalkıyorum ilk iş spor sonra kahvaltı ve okul okuldan bazı günler 1 de bazı günler 3 de eve geliyorum hemen spor yapıyorum hazırlanıyorum ve 4.35 de evden çıkıp işe gidiyorum eve geldiğimde gece 00.15 oluyor ve ben hemen gene spor yapıyorum ve inan sana bağımlılık yapıyor çünkü aynada düzelen o karına bakmak şahane :)

      Sil
  2. canımsın ya :) ben de ikinci dönem buraya dönünce kursa yazılırım diyordum. bunlara bakarak yaparım artık o zamana kadar :D harikasın!

    YanıtlaSil