21 Ocak 2013 Pazartesi

Hediye

Hediye almakta güzel vermekte..Bugün yani dün olan gün hediye almaya çıktım..Önceden kafamda tasarladığım gibi çıktım yola..Benim şansıma indirimler vardı..
Ablacığıma hediye alacağım için baya heyecanlandım kedi alın terimle kazandığım paramla eşya alacaktım.Ben ablamın elleri üşüyordur diye eldiven alacaktım ama ablam"kardeşim kazak al."deyince ne yapsam diye düşündüm benim tarzım klasik ablam sportif resmen zorlandım 4.mağazaya girdiğimde bulmuştum ama yok içime sinmedi bir yere gidince şık bir üstü de olmalı bence diye düşünüp onu da aldım..Sonra kendime de eşya aldım.Birde arkadaşıma atkı aldım ne güzel oldu.
Hep almak değil vermekte güzel..
Ablama eşyayı yollayacaktım ama enişteciğime ayıp olur belki abim o benim hem ona da 15 gün sonraki maaşımla hediye alacağım ve Keroyada tabiiki teyzesinin ballısına tuzlusuna şerbetlisine hediye olmaz olur mu ya hem göz ucuyla baktım bugün ne güzel bebek eşyaları var benimki artık 2,5 oldu hoş koca erkek artık bana "günniş teyze naber ?"diyor ya yiyeceğim herifi o olacak..
Umarım ablam beğenir umarım hep güzel günlerinde giyer..Eminim hepsi mutlu olacak..Keşke o an yüzlerini görebilseydim :)

8 yorum:

  1. Günniş ne güzel bir ısaltma olmuş :) Hediyeleşmek gibisi yok, güle güle kullanın hepiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım :)
      Seni unuttum sanıyorsan yanılıyorsun haberin olsun :) Sende bekle sıranı :D
      Ve ve hala mesajıma cevap vermedin sanırım bekledim :(

      Sil
    2. Günnişim ya ama konuşmuştuk bunu :)
      Sana gerekçeli bir mesaj attım :)

      Sil
  2. ne sevgi dolu sempatik yazmışsıın.
    :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol insanın gönlünden kopunca başka :)

      Sil
  3. olmaz sen sadece bizim günniş teyzemizsin... kıskanıyoruz bak :D

    YanıtlaSil