16 Ocak 2013 Çarşamba

obur-x

Gece gece Ramen yiyen Gülnihâl ;"Kızım senden adam olmaz o kadar spor yap ramen ye aferim kızımaaaa..."

Hala yiyor..


14 yorum:

  1. Afiyet olsun, obur şirin :D

    YanıtlaSil
  2. Yedim içtim(portakal suyu),pis mideliyim.Artık uyuyayım..
    Sleep well..

    YanıtlaSil
  3. Afiyet bal şeker olsun! =) Boş ver yaa takma bu kadar. Benim gibi rahat ol! (Zayıf olan bütün hatunları kıskanma dönemime girdim çok kilo alınca ondan boş ver diyorum) =D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıs biraz ya yaparsın sen niye böyle yaptın saçları da kestirdin konuşmam lazım seninle aslında..Hayra alamet değil.Bende kısayım biraz zaten babam yüzünden bugün yarım yamalak spor yaptım üzgünüm..

      Sil
    2. Yaz gelene kadar şişko olcam sonra bakcam bu halle sokağa çılmaz diyip pişman olcam ve zayıflıcam, kendime gelcem kesin! Ya ders çalışmak da çok acıktırıyor ki. Bi de otur otur test başında hareket de edemiyorum iyice kilo aldım. =( aslında çok sinir oluyorum bu duruma ama mesela şu an spor salonuna ayıracak vaktim ciddi olarak yok. 2 ay kaldı sınava. En yoğun dönemim. Buraya bile vakit ayıramıyorum doğru düzgün. Sonra rahatlarım büyük ihtimalle. İnsan her ne kadar stres yapmıyorum dese de stres oluyor. Yüzümün her yerinde hayatım boyunca hiç çıkmamış sivilceler çıkıyor. Çok çirkin oldum çook! =/

      Sil
    3. Evet bir yerlere girmek istiyorsun bir sene kayıp ettim diyorsun bir yandan ailen baskı yapmasa da görünmeyen bir baskı var üstünde giden zaman ve paralar gözünün önünde büyüyor bunun yanında bazı özel dertlerde olunca iyice ağırlık çöküyor üstüne yemek yemek ister istemez geliyor bir yandan hayatında bir şeyleri değiştirmek ve iyi yerlere gelmek istiyorsun.-Cağım ekleri geliyor aklına.Hep stres ve bunu fark ediyorsun senden önce üniversiteye giden arkadaşlarını gördükçe kendine kızasın geliyor..

      Ama Bir tanem bak bende bir sene geç gittim sonra Ege'ye geldim ve okulu uzattım gönlünden geçen olacaksa 1 sene ne ki öyle veya böyle zaten bir sene bir şey yapsanda yapmasan da geçecekti.Sabır et az kaldı sen her şeyi yaparsın o kilolarda gidecek ve bir daha o saçlarını kestirmeyeceksin kestirdiysen bak onlara zulüm etme güzel yüzlüm benim :)

      Sil
    4. Dikkat et kendine seninle yolda falan karşılaşmayalım çünkü seni bulduğum yerde ısıracağım! =)

      Ya takma saçlarıma bu kadar, çok dökülüyorlardı ben onlara bu kısa halleriyle bakım yapıyorum sağlıklı olacaklar ablası =) hem sen beni görmedin ya bilmiyorsun çok sevimli oldum bu halleriyle ama tabi uzunken elbette daha iyiydi bunu da kabul ediyorum. Ayrıca daha şimdiden 3 santimden fazla uzadılar, yani yakın zamanda baya uzun olacaklar =)

      Yok geç gidecek olmaya takmıyorum, öyle çok ciddi kendini gösteren bir stres de yok. Tek belirtisi asla doyamıyor olmam. Gerçi ben önceden de aç gözlüydüm ne görsem canım isterdi de kendimi tutardım, artık tutmuyorum. Farkı bu... =)

      Sil
    5. Aslında sevdim saçlarını ama sonra sanki bakmıyor muşsun gibi geldi onlara :)Yıllarca küt kullandım saçlarımı ilk defa belimden bile uzun haldeler o yüzden uzun saç sever oldum ne bileyim :)
      Allah'ım ya tatlı mısın sen ya seni de kız kardeşim yapayım ben :)

      Sil
    6. eveeet beni de kız kardeşin yap ! =)

      Sil
    7. deliye bak zaten kardeşimsin sen benim ..Şeyma bir sen iki olmuştun burada sonra Eliane katıldı..Bugüne kadar bloglarda tanıyıp arkadaşlığımın sürdüğü canlarım sizsiniz :)Şeyma zaten fazla kıdemli 8 senelik artık

      Sil
    8. evet valla ben taht kurdum artık :) sadece yazışmamıza ragmen en uzun süreli arkadasım sensin!

      Sil
    9. Birlikte büyüdük resme Şeyma ..
      O veli'ye söyle çok unuttu bizi çok..Beni daha doğrusu..

      Sil
    10. Kızlar arkadaşlığınız daimi olsun yanlış anlamayın da ben çok kıskancım bunu napcaz? =) En çok beni sevin, herkes en çok beni sevsin! bana ne! =)) (Sevgi arsızı olduğumu da belirtmeliyim.)

      Sil
    11. gülnihal birlikte büyüdük diyorsun da benim gözümde sen hep büyüktün ben seni örnek aldım tavsiye aldım senden bi ara sanal ablam bile diyordum! :D ipektooo ben de öyleyim ya veliyle gülnihal konuşunca da ben kıskanıyorum :D veli bayadır beni de arayıp sormuyordu son bir hafta içinde falan konustuk iki defa, çalışması lazım o eşek kafalının!

      Sil