18 Ocak 2013 Cuma

Success

Sanırım bu anı ne kadar büyük bir heyecanla beklediğimi söylememe gerek bile yok siz tahmin edin..Final sonucunda BB ile geçtim biraz daha iyi olabilirdi.Aslında 74 puan almışım ama total tabii biraz düşürüyor ziraa vizelerde biraz düşüklük Finger Testlerde eksiklikler vardı.Finger nasıl gözümden kaçtı hala anlam veremiyorum.
Serüvenin en başında ne olacağını hiç bilmiyordum yapabilir miyim yaparsam devamında ne yapmalıyım gibi çeşitli sorularım vardı.Ama bunun olacağına hep inandım.İnanmak başarmanın yarısı.
Hayat sadece kendi rolünüzü oynayacağınız bir yer.Ablam kendini kurtardı.Kız kardeşimde bana göre iyi bir alanda.Ama ben bilim üzerine mücadele veriyorum özellikle Türkiye gibi ülkelerde bilim 2.sınıf düzeyde maalesef. Ben bilim okuyup dershane öğretmeni olmak isteyen biri değilim.Doğduğum günden beri aşırı meraklı ve idealist bir kızdım.
Ben Madam Curie'nin kızlarındanım.Hayatımda pek çok şey akılcılık ve kuşkuculuk arasında gidip geldi.Bu bölüm belki bölümümle alakasız ama bunu kendim isteyerek aldım.Ve devamında ne yapacağımı düşünüyorum ve bu fikirlerim kendime kalmalı.Seneye kendi alanımdan bir ders alacağım ve ona yöneleceğim.Bu seneden daha iyi bir İngilizcem olacağına eminim..
Başka insanlar için belki küçük ama benim için büyük bir başarı.
Sertifikamız gelecek.
 Görmemişin sertifikası olmuş diyeceksiniz.Hayır!Biz bunu alırken kendimizi kanıtlamaya çalıştık bence.Bu sertifika bizim için bir Umut belgesi.
Umudumuz yükseldi o kağıtla..
Her şey ters gidiyor derken hemde.Özel hayatımda iyi olmadım belki ama eğitim anlamında yükselişe geçtiğim.Hatta geçtiğimiz bir sene bence.Nede olsa bu bölümü tek başıma okumadım..

Başarı anahtarını benimle paylaşan arkadaşıma selamlar..

Kendime hep dediğim ve masamın üstünde yazılı olan yazı;

"You have to believe yourself.Remember;You have got hands and eyes.You should study hard and want to result.."

12 yorum:

  1. Böyle hirsli, kararli ve kendinden emin olmak ne güzel umarimm hiç bir zman umutsuzluga kapilmazsin:)))) basarilarin devam etsin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım umarım hep böyle olurum :)
      Sende öyle bir kızsın..

      Sil
  2. Çok sevindim canım benim! =) Bu arada ben gelmeyeli çok oldu değil mi? of çok suçluluk hissediyorum...

    YanıtlaSil
  3. heeeey bravo oh be ne güzel.
    sondaki sözler de ne doğru.
    tebriks.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol :)
      doğru mu yazmışım bak sevindim..

      Sil
  4. gerçekten çok sevindim bebeğim :) MIT! nasıl oldu bu? kaçırmışım ben ya olayları =/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebookta görmedin mi anlatırım sana ben ya oldu işte ağustos gibi karar verdik işte ekimde eylüldü sanırım ders seçtik sonra ekimde dersler başladı 2 vize 1 final ve yığınla ödevler derken bitti yakında sertifikalarımızı alacağız inşallah yani sonuçta M.I.T'den olunca sertifika insan hani böyle bir hoş oluyor sanki..
      Bende Şeymoşum çok sevindim :)

      Sil
    2. gördüm bir şeyler de anlayamadım pek :) smsin var mı senin?

      Sil
    3. artık biliyorsun :)

      Sil
  5. a yeni gördüm bunu:))
    Tebrik ederim ya çok güzel bi duygu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lalam çok teşekkür ederim eminim sende böyle postlar yazıp koyacaksın ha gayret az kaldı :)

      Sil