6 Şubat 2013 Çarşamba

Bir haftada 2 Mim

Bu hafta iki kez mimlenmiş ninjamızdan selamlar..Bu sefer biricik İpekto-Çilek Tadında beni mimledi eh mutlu oldum.Soru cevaplamayı seviyorum bu iş zevkli bir iş bence :)
Eskiden ya bu mim olayı ne nasıl birbirlerini mimliyorlar derdim artık bende alıştım bu işe..
1-) Çocukluk çağlarınızda en büyük hayaliniz neydi?
Çocukluk çağlarımda en büyük hayalim başarılı bir arkeolog olmaktı aynı zamanda bir üst teğmen olmak istiyordum kendimi sık sık dağda askeri talim yaparken hayal ederdim yada bilinmeyen bir yerlerde kazı çalışması yaparken..

2-) En sevmediğiniz insan tipi nasıldır?
En sevmediğim insan tipi aşırı suskun ,aşırı dinci,aşırı siyasetçi her şeyin aşırısı insanları sevmiyorum..Sana canım cicim diyip başkasına senin dertlerini anlatan insanları sevmem bu yüzden çok çok yakınlarıma bile dertlerimi paylaşmıyorum..
Engellilerle alay eden,tecavüz,kadın-erkek istismarını destekleyen insanlara ayrıca gıcığım öyle sinir oluyorum ki çenemle yıkarım o kadar aşağılarım sinirden gözüm döner..
Ve son olarak "Seni seviyorum" diyipte yarın götü başı başka oynayan insan tiplerini hiç sevmiyorum kız-erkek fark etmez..
    
3-) En büyük pişmanlığınız nedir?
En büyük pişmanlığım diye bir şey yok aslına bakarsanız..Sadece kendimden çok şey fedakarlık ediyorum gibi geliyor bazen ama pişmanda olmuyorum..
     

4-) En çok hangi mağazada alışveriş yapmaktan hoşlanırsınız?
Tam sorulacak soru..Öncelikle Koton,yeni yeni Mudo,LTB,Mango ve tabiki Batik ve Vena bunlar sevilesiler..Genelde kıyafet seviyorum o yüzden kıyafet üzerine olan yerleri seviyorum.Dolabıma bakarsak o Batik ,Koton ve Vena'dan yanaymış...
     

5-) Kaç senedir bloggersınız?
Aslında eskiden blogger açtığımdan stabil 8 sene ama burada 2 senemi deviriyorum..
    
6-) Evinizde/Odanızda en sevdiğiniz eşyanız?
Hiç tartışmasız yatağım..Yastığım..Yorganım..
     
7-) Emir alan bir insan mısınız yoksa emir veren mi?
Hem alırım hem veririm.Ama verdiğim daha çok biraz despot biri olabiliyorum.Burcumun etkisi sanırım hem uzlaşmacı hem uyumsuz biriyim..
     
8-) Ofis hayatını mı tercih edersiniz yoksa fabrikada/şantiyede çalışmayı mı?
İş sektörüm fabrika ama orada da laboratuvar o yüzden sorun yok sanırım..Hem seviyorum ben laboratuvarda olmayı..Ve çok özledim deney yapmayı çıldırasıya özledim..
     

9-) En sevdiğiniz dizi ya da diziler nelerdir?
En sevdiğim dizi Doctor Who..
Eskiden günümüze yaparsam Dong Yi,Medium,Merlin,Gossip Girl,Doctor Who,Rizzolli&İsles,CSI:NY,Dexter,Revolation,Ex-es benim normal şartlar altında hala ve devamlı favorilerim..

10-) En sevdiğiniz şarkı?
Gülnihâl'e sorulacak soru mu bu..Tabii ki Bonjovi It's my life..
     

11-) Bir kıyafete takılıp sürekli onu giyenlerden misiniz yoksa bir gün giydiğini yakın zamanda asla giymeyenlerden mi?
Bir kıyafeti hep giyenlerdenim onu değişik şekillerde kombin ederek giyerim..Çünkü severek aldıysam benim için bitmiştir..Hep göz bebeğimdir..

Mimlediklerim;

Deeptone,Çilek tadında, LaLa,Tuxedo,Bokbocugu,Çiğdemler,Geleceğin Asabi Amcası, Düşlem, Nyks,Dönence

2 yorum:

  1. seninle ilgili güzel şeyler öğrenmek güzell:)
    burdada mimlenmişim,
    teşkkür ediyor sonra yazmak şartıyla gidiyorum:))

    YanıtlaSil