12 Şubat 2013 Salı

mim-kitabı nasıl okursunuz?

Bu mim gene yine tekrardan bir tanecik Deeptone'dan..Canım deeptonum düşünüyor buralara haber veriyor bir girebilsem akıllı akıllı okuyup yorum yazacağım ama okul başladı 4 saatlik uyku ile okula gitmeye başladım ayaktayım ama nasıl gülerken dalacağım nasıl bir şeyse..

Mim: Hangi şekilde kitap okumayı seversiniz?
Genelde yatağa yatarım kafamı yastıkla yukarı kaldırır öyle okurum heyecanlanınca ayaklarım birbirine karışır kollarım yorulunca karın üstü döner yastığın üstüne kitabı koyar ayaklarım hava da okumaya devam ederim..
Dışarı metroda,otobüste ayakta ve ya otururarak okurum.İnsan gibi masada kütüphanede de okurum birde yatağın üstünde otururken ayağımı sandalye üstüne uzatıp kendim bebek gibi yatak durupda okurum..
Yeterki sarsın.
Öyle bir hastayım ki bir kitaba hasta kaldıysam elli kere aynı sahnesini okurum.Hoş bu yüzden çürüyüp sarma dağın olan kitaplarım var kitaplar yıpranmadan olmuyor olmuyor olamaz..

Mimlediklerim;

İpekto    ,  Düşlem,   LaLa,  Tuxedo,  Geleceğin asabi amcası(Huu nerdesin),  Bokbocuku, Çiğdemler, Siyah İnci,  Hmyra&Nyks ,Seyma mektepli, Veli Mektepli

2 yorum:

  1. vaktim olsada uzun uzun şunu yazsam bende.. :)
    yakındaa:D

    YanıtlaSil