13 Şubat 2013 Çarşamba

Sevgililer günü

Bugün erkeklerin en korkulu rüyası en nefret ettiği gün bugün kızların çıldırasıya heyecanla beklediği romantizmlerinin tavan yaptığı egoist bir gün..
Evet bugüne kadar sevgililer günü yaşamadım.Hatta bir keresinde sevgililer gününde dışarı çıkma gafletinde bulundum sevgililer balonlar,güller,hediyelerle geçiyordu sinir oldum ama şu da var ben o günü kıskanmıyordum..Ben yalnızdım aaaa dostlar..
Bence insan istediği an mesela yürüyorsun bir şey gördün "ah çok yakışır." diyip alıp verse insan daha samimi..
Şimdi biliyorum erkekler zorlanıyor..Haksızlar diyemem..Ama biz bayanlar benim gibi genleri oynanmış odun ve kalas türevi kızlar hariç çoğu kız bugünü anlamlı buluyor bense bugünün haricinde verilince samimi buluyorum..
Genelde erkekler sevgililerinden sevgililer gününden bir yada 2 gün önce ayrılırlar maksat hediye parası vermemek halbuki kızlar mektuplar çikolatalar abuk subuk kızsal parfümleri sıktıkları eşyaları atkıları,kazakları sevgililerine verirler..
Bu arada mühendislik fakültesinden bir çocuğunun tüm eski sevgililerine her sene yaptığı aynı hediye aynı olayları dinlemiş ve direk " zaten erkek bunlar ne beklerdin." demiştim..
Erkekleri salın teknoşehirlere,arabalara,maçlara,atlara bırakın ps oynasınlar bu özel gün olayları kasıyor bu adamları bunlar sinir oluyor stres oluyor..Saçmalıyor bunlar error veriyor..Bunların geninde yok kızlar anlayın ya hoş varsa sevgiliniz sevin onu başını okşayın tamam köpek sever gibi demedim..
Sevgililer gününüz kutlu olsun çiftler..
Forever Alone günümüz kutlu olsunnnnnn..
Öpücükler Great Gülnihâl :D (İğrenç kız!)


6 yorum:

  1. ''Bu arada mühendislik fakültesinden bir çocuğunun tüm eski sevgililerine her sene yaptığı aynı hediye aynı olaylar''

    Fena :)

    Bence Kızlar hediye konusunda çok daha acınası durumda. Listeleriniz pek uzun değil.
    Ve bir sır veriyorum sana. Hediye olayına giremeyen erkek kütüktür.d

    Ve ben sevgililer gününe tavırlıyım. Kutlamam kutlattırmam :) Olaya baya partizan bakıyorum :)

    Bu sebep ile ben de senin gibiyim hiç kutla(madım)yamayadım. :)

    YanıtlaSil
  2. Forever alone günü (dünya saplar günü)15 şubat değil miydi itinayla takip ediyorum da :D

    YanıtlaSil
  3. Forever alone günü(Dünya saplar günü)15 şubat değilmiydi ya itinayla takip ediyorumda :D

    YanıtlaSil
  4. Ekşi de olsak şükelalardım bu yazıyı. Ne kadar da haklısın kasıyor bizi bu günler bırakın atbinelim yada sadece erkeklerde takılabileceğimiz bir gün olsun ne bileyim hiç bir kız bulaşasın o gün bize ;) Düşüncesi bile güzel :D

    YanıtlaSil
  5. aynı düşüncedeyiz haha:)

    YanıtlaSil