23 Mart 2013 Cumartesi

Nasıl delirdim

Son bir aydır çok pis delirdim kimse görmedi ama ben delirdim içten içe bir çılgınlık yapmanın niyetindeydim zaman daralıyor o gün çok özel bir gündü benim için nisan ayı..
Ama bugün o çılgınlığımı yapmaktan vazgeçtim..Neden?
Bu kadar aklımı yememe sebep olan aylardır direndiğim ve çok iyi başardığım direncimi kırıp gurursuz olmaya karar vermiş "sıçayım gururuna Gülnihâl."diyecektim ama sonra bu sabah vazgeçtim..
Nasıl delirdim?
Aylar boyunca sessizce içten içe delirmekteydim..Yalnızlaştırıyorum kendimi elimde olmadan o günden beri korkak olduğumu biliyorum..Yine aynı sebepten ötürü bir anda düşünce yoğunluğum tavan yapmış ve yapmamam gereken şeyleri yapmak istemiştim..
Zaten o yüzden vazgeçmemişmiydim ee niye şimdi ben gene aynı yola dönüyordum..
Halbuki benim haricimde memnuniyet hakimdi..
Nasıl delirdim?
Saymaya başladım..Nefes alıyordum 1,2,3,4... sonsuza kadar..
Ama bazen bir dost çıkar hayatınıza size arkadaş..Fark etmez ama dosttur işte..
Nasıl delirdim?
Onu ,onlu fikirleri düşünürken delirmiştim..Ama bu delirmek hali Manisalık hali delirmek değildir elbette bu yüreğinin çılgınca çığlıkları ve beyninde susmayanlardır..
Karanlık bir güç gibi seni gurursuzluğa alçalmaya iter.Bir dakika aslında siz alçalmazsınız kimse alçalmaz tabi bu durum tekil olunca sonuçta utanç olacak..Aslında kazanç her durumda iyikidir..İyiki o deliliği yaptım..Ama ben yapmayacağım 27 gündür beynimi yiyen ve biraz az zaman kala yapacağımı sandığım şeyi yapmamaya karar verdim.Yapsam değecek mi bilmiyorum çünkü..Hiç fikrim yok ki..
Zaten mutlu olan birini bulandırmanın ne mantığı var diye düşündüm sende o mutluluğu yaşasın diye yapmadın mı bunları dedim kendi kendime..
Neden delirdim?
İnsanları göre göre delirdim ben..
Teşekkürler..


1 yorum:

  1. Kalbinden geçeni yap.. Aşk Ahmet Telli şiirleri gibidir. Haklıdır her an her zaman..

    YanıtlaSil