19 Mart 2013 Salı

Pamuk Eller

Merhaba biliyorsunuz bir kaç yazım öncesinde çalıştığım için ellerimin çatlayıp kanadığından bahis ettim ama 3.gündür ellerim şahane ve elleriniz bu durumdaysa bende size kremleri tanıtmak istiyorum.Ellerim yüzünden bir çok krem aldık ve ev kremlerle kaplı.Normalde kozmetik tanıtacak biri değilim ama söz konusu el olunca olayı kayırıyorum arkadaşlar..
Bu yazıyı yazana kadar bu kadar kremim olduğunu fark etmemiştim ama varmış işte..

Bunlar Türkiye'de var mı bilmiyorum ama DIONIS Gardens'ın el ve vücud kremlerini kullanmak güzel yeşil elma kokulu ve keçi sütü maddeli gerçekten cilde iyi geliyor.Scrub olan bildiğiniz elma püresi desem yeridir ellerinize vücudunuza sürünce dehşet mis kokusu var iyi yumuşatır..

Önde görüdüğünüz Adnan Menderes Üniversitesinde Profesör olan hocanın dağıttığı krem lavanta kokuludur.Ayak kremleri de lavantalı mükemmel kokar ama az olduğundan kullanmaya pek kıyamıyorum yalan değil..Satın alınmıyor sadece kendisinin hediyesi..
Vaselin tropikalli gerçekten ellere iyi geliyor ama çok çok kullanmanız gerekli öyle günde bir kere sürünce hiç işe yaramaz benimki gibi ellerde ama ellerin normalse benden 10 puanı kapar..

Ve orada Norveç formüllü Neutrogena mı var ?İşte elleriniz mahvolmuşsa bunu kullanın ciddiyim bir kere sıktığında istediğin kadar ellerini yıka bulaşık yıka bana mısın demiyor ellerim 3 günde sayesinde pamuk oldu canımsın Norveçli el kremi :)


Ellerim için aldığımız ama genelde artık yüzüme sürdüğüm böğürtlenli Arko Nem.
Fiyatı uygun ve güzel ama kalıcılığı az bence..
Rosense Vaselin elleri falafoş olmuş insanlar için gül kokulu vaselin işe yarar ama ben yine de Norveçliyi tercih ederim..


4 yorum:

  1. vaseline iyidir tatlım onlardan kullan :) neutrogena da çok iyi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vaselin iyidir biliyorum..
      Neutrogena can ya tek geçerim bu alemde..

      Sil
  2. Gülnihal'im işte buna çok sevindim. Benim de bir önerim oriflame'ın tender care balmları, yara olan yere sürdüğün an etkisini gösteriyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah bir ara o bende vardı sanırım Dilara'm ama onu bulamadım koymak için benim ki yanlış değilse bademliydi .:)

      Sil