26 Nisan 2013 Cuma

gülsem mi ki ben

Bugün yazın aşkım gelmiş bulunmakta.
İlkbahar geldi.
Börtü böcek aşk yaşıyor biz ne yapıyoruz evde işe gideceğimiz saatlerin gelmemesi için süzük bakışlar atıyoruz..Millet almış sevgilisini adam gibi kolunun altına gezsin dursun biz mi bizde ancak kendi elimizi tutup kendimize sarılırız..
Bari kendime bir yepyenisinden platonik aşk yapabilsem onu bile yapamıyorum ki ..
Arkadaşlarda "çapkın ol." biraz diyor nasıl olunuyorsa o ..Ben tek eşli insanlardanım ya öyle çapkınlık turlarına çıkamam..
Ne bileyim üstümde röpleşandır elimde 2 buzlu sek viski ile beni hayal edin sağ gözüyle süzen böyle ahanda ben değil o ya..Ama neşeliyim bugünlerde..
Börtü böcek aşk yaşasa bile zaten kader kısmet kızım bu işler demek daha iyi ..
Hoş sevgili aramıyorum sadece robin olarak bir Barney'imi bulmam lazım neden Lily Marshall derseniz o kadar mükemmeli bulunamaz her halde bize ancak "Awesome"düşer..
Hem bununda artıları var vallahi yemin ederim..Ne diyenlere ohoo kendi başıma fink fink geziyorum yalnız,güzel,cool,soğuk kız cazibem var (cazibe tanınamadı ama şiddetli soğuk.)..
Lan insanlar korkuyor benden ..Babamın dediği gibi "Öyle soğuk mavi gözlerle bakma insanlara insanlar donuyor." yoksa babam haklı mı yoksa yoksa belki de gelecekteki Hello Sweetie'm bile kaçtı korku benden..
Kendi yazısını okuyup yazarken bu kadar sırıtan biri daha yoktur..
Şu depresyondan çıkmak iyi oldu bu arada arkadaş güneş ne kadar sarıymış..

2 yorum: