3 Nisan 2013 Çarşamba

Rüzgarda Essin Saçlarım

Up uzun bir aradan sonra merhaba..
İşler güçler okul derken doğrusu buraya hem giremedim hem yazamadım.Ama şu var gittikçe iyileşiyorum.Yüreğimde ilkbahar rüzgarları dolanmakta.Yalnızlığımın tadını deli gibi çıkartıyorum..Artık kendimle daha arkadaş oldum..

Babam ise hem olumlu hem olumsuz sözler söyledi bana;"O kadar soğuksun ki insanlar korkuyor ve sana yaklaşmak istemiyorlar.Onlara gülmüyorsun arada kafanı kaldır." evet baya sertti doğrusu ama bu noktaya kendim gelmedim böyle olmak hiç istemezdim ama olmuştu ama birde ;"Sen güçlü ve özverili bir kızsın başaramayacağın bir şey yok nerede olman gerektiğini biliyorsun." dedi..
Birde isyan ettiğim bir anda;"İnsanlar iyilerin aptal olduğunu sanıyorlar hayır değil günü geldiğinde kazanacaksın." dedi..Haklı mı? Zaman gösterecek ama yüreğimde bazı karanlık noktaları kırdım içimde umut tohumları birikmeye başladı.
Bu yüzden odamı değiştirmeye başladım.Artık yeni bir Gülnihâl'e ihtiyacım vardı.Daha dik daha özgür daha güçlü..Önce kendi ayaklarım üstünde durmaya başladım.Ağır tempoyla uğraşıyorum.Odamda çeşitli çerçeveler vardı duvarda ne varsa kaldırdım kendimi bulduğum bir mavi kuşum birde içimi ferahlatan yeni aldığım bir çerçeve kaldı artık istemiyorum ıvır zıvır fazlalık hayatımda.Şifonyer aldım odam tamamen ahşaptan oldu iyice odamın yönünü değiştirdim her şey öyle yerli yerine oturdu ki bu yüzden mutluyum..Ayrıca çalar saat aldım günde 4  ile 5 saat maksimum uyuyan bir insanın ihtiyacı oluyor..

Birde şunlar var sırt üstü düştüğüm için 1 hafta önce şiddetli bel ağrıları çekiyorum en kötüsü 20 kilo gibi değerleri her gün kaldırıp indirdiğimden ağrılarım arttı..Gün 4-5 saat en fazla uyuyunca beynim doğrusu yavaştan yanmaya başladı artık hata veriyorum bugün tam 10 kere "repair " ne demek diye sordum ve devamlı unutuyorum alzhemir hastası gibi olmuştum anlamını öğrene bildim mi evet "tamir etmek" en azından işe yaradı insanlara bakarken uyuya kalabiliyorum mesela..
Birde 2 gün üst üste urfa yemek zorunda kaldım öğlen akşam buda hoş değil ben annemi özledim ah annem olsaydı yemek yapardı bende isyan edip boş vaktimde pilav ve tavuklu mantar sote yaptım afiyetle yedik devamlı abur cubur yiyemem ki ben..

Yeni şifonyerimin birinci katına ikea'dan aldığım ayırma kutularıyla ayırıp içine odamın binbir yerine saçılmış tokalar ve kozmetik ürünlerini tek çekmeceye koydum öyle düzenli ve güzel oldu ki ve etrafta bulunan tüm ıvız zvır saçma sapan şeyler kalktığı için çok mutluyum...

Okula ve işe keşke bir süre gitmeye bilseydim ama cumartesiye az kaldı biraz dinlenip gezmeyi umuyorum kendimi çok boşlamak istemem..

Hem insanının kendinden kıymetli pek şeyi yok (aile hariç)...Doğru kararlar veriyorum bu dönem ve içim daha aydınlık geçmiş aslında zorda olsa benim için gelecek aydınlık umuyorum herkes için mükemmel bir hayat olur..Çünkü ben başaracağım..

Biricik Ninjanız geri geldi...


I am Back

5 yorum:

  1. Tekrardan hoşgeldin Sakura Ninja :-)
    Her şeyin düzelmeye başlaması güzel, geleceğin daha da parlak olmasını diliyorum...
    Fighting!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aja aja Finghting her zaman her yerde en büyük ninja :D Slogan

      Sil
    2. işte bu! :D
      Seni böyle görmek istiyoruz!
      (Ah bir de düzgün yazsan :P)

      Aja Aja Fighting!

      Sil
  2. geçmiş olsun.
    okul, iş güç anladım da asıl moralini bozan ne oldu ki.
    yalnızlık diyosun.
    yalnızlık iyi bişi ki.

    son yazılarını okudum da mutlu olan birini bulandırmak.
    yazdıklarından anladığım noldu birine aşık olup sonra onun hayatına girmekten vaz mı geçtin.
    neydi bu kadar seni düşündüren üzen.
    geçmiş olsun.
    bak geçince o yaşadıklarına güleceksin, saçma gelecek.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deeptone öyle uzun bir mevzu ki..
      Eski yazılarımı hatırlarsın belki bilemiyorum..
      Ben biraz geçmişe bağlı biriyim ama geçmişten kurtulmam gerekli
      Çünkü geçmişte beni bekleyen bir şey yok sadece yapmam gereken önüme bakmam..
      Beni üzen her neyse artık onu bitirmek istiyorum ve bunun için çok çabalıyorum.
      Kendimi çok toparladım ve bunu hiçbir şeyin bozmasına izin vermem ..
      Çok yorucu hayatım çok yoruluyorum ama atlatacağım :)
      Biliyorum gülümseyen günler beni bekliyor haklısın :)

      Sil