13 Mayıs 2013 Pazartesi

Sevgi Dolu Ailem

Geçen sene yaş günümde daha önceden babam hiç yapmadığı bir şey yapmış.Gece kalkmış ve benim için resim çizmiş teknik resim yapmakta çok iyi olan babam için bu zorlu bir şey çünkü ben ömrüm boyunca babamı normal resim çizerken görmedim verin eline cetveli pergeli harika makine düzeneği çizsin ama bu onun için fazla.
Uyandım bir baktım bu resim gözlerim doldu bana hediye alamamış utanmış ama böyle güzel bir hediyeyi bana düşünüp yaptığı için nasıl mutlu oldum diğer hediyemin kargoyla gelirken camları parçalandığından hem bu kağıdı alıp hem onu alıp gittim bunu çerçevelettirip onu camlattım yatağımın baş ucunda duruyor.
Resimde babam yanağıma kırmızı kalemle öpücük koymuş kendisine de kocaman bir kalp koymuş kalbine.. Ve bana da bir kalp koymuş..Öyle şirin ki..
Benim en büyük hediyem bu aile değilde ne olsun..
Her anımda benimle olan canım ailem..

Dün anneler gününde ben çalışıyordum herkes annesine çiçekler ,baklavalar ,hediyeler götürüyordu ben ne kontöre sahiptim ne paraya ve 16 saat işteydim içim burkuldu annemsiz bir anneler günü..
Babam gelince hemen aradım annemi..
Aileme,anneme,babama öncelikle bana böyle tatlı kardeşler verdiği için çok teşekkür ediyorum sonra da Allah'ıma böyle güzel aileyi bana verdiği için..

1 yorum: