9 Mayıs 2013 Perşembe

Seymen'imi ararken

Yaklaşık 7 yıldır bebecik ile arkadaşız onunla tanıştıktan sonra öyle şeyler paylaştık ki..
Birlikte kahveler içtik ,dertleştik..Her zaman hayatımızın aşkını bulmak istedik..Hem iyi konumlardaki birer bayan hemde aşkı arıyorduk.Fallarda hep bizim için özel olanı görüp "Aaa bebecik bak işte 3 vakte geliyor." sonra "aaa Gülnihâl bak çok yakışıklı bu .......tam senin tipin."..
Birlikte Tiziano Ferro sonra benim tanıştırdığım yakışıklılık abidesi olan İspanyol Chayanne'yi izler izler "Allah'ım yanına geliyoruz !" derdik aynı klipleri izlerdik hep.
Bazen saatlerce Tiziano'nun fotoğraflarına sıra sıra bakar ve ben her biri hakkında yorum yapardım "İyi aile çocuğu,dindar,bak nasıl terbiyeli durmuş,böyle bakınca ne kadar sevimli,kızım bu İtalyanlar koyu dindar bak,çok çapkındır bu şimdi.." derdim bu sene Tiziano'nun gay olduğunu öğrendik.Velhasıl kelam bu görüşmemiz de Tiziano'nun erkek sevgilisine yazdığı ve oynadığı klibi izleyip "Nasıl nasıl nasıl ..." diye dumur olduk..
Biz o zamanlar bir arada nereden gördüysek Asmalı Konak'ı internetten izlemeye karar vermiştik.
Açtık izliyoruz..Benim ressam berem(o zamanlar da vardı ama keçe değildi.) vardı ve resim yapıyorum işte..
Açtık izliyoruz daha ilk bölüm Bebecik bana döndü;"Gülnihâl işte senin eşin olacak adamda böyle Seymen gibi biri olur..Sen aynı Bahar gibi kızsın sana ancak bir Seymen lazım."Sonra o dizinin her bölümünde bunu sürdürdük,Bahar'da benim gibiydi hem biraz inatçılık ve dik kafalılık onda da var..Ve aşkı önemsiyor..Seymen hem kabayken hem ince ruhlu ve kültürlü bir adam olması ve kara kaş göze sahip olması da belki etkendir..
Biz hep Bebeciğe Tiziano'yu uygun görmüştük ama benim canım bebeğim ne talihsizmiş gene gidip gay buldu..Nedir bu kızın talihi sevgilisi gay çıkar beğendiğimiz şarkıcısı gay çıkar bahtsız kızım benim..
Velhasıl kelam Bebecik ve ben ruh eşimizi arayıp durduk.Evet yaşımız küçüktü ama hemen evlenip çoluk çocuk yapalım diye değil elbette..Nitekim ben Seymen'imi arayıp durdum oda Tiziano'sunu..
Şimdiye kadar olan Gülnihâl "Beklediği ile kalan ve Seymen sandığı kişinin Seyhan olduğunu anlayan kız!" olarak kala kaldı Seymen'ini bulana kadar..
Bebecik ise "Tiziano sandığı adamın aslında gay olduğunu ,hatta üstüne yetmezmiş gibi gerçek hayattaki lover'ı da gay çıktı  ve aşka isyan etti çünkü olmayacak bir sevdada hapsoldu."
..
Bebecik hep şöyle der;"Gülnihâl ne bizim bu halimiz bizim çevremizde farkında mısın hiç aşk hayatı düzgün olan yok ,yok vallahi ya anlamıyorum."  haksız sayılmaz..

Aslında aşk dışında bir şey aramıyorduk.
Hep bekleyen biriydim..
Annemin kaderi,ablamın kaderini görüyor ve bekleyebileceğimi düşünüyordum ve bekledim de ama unuttuğum tek şey vardı.Babam ve eniştem sağdık çıkmışlardı ,yarın bir gün değişecek adamlar değildiler.Halbuki ben yarın ne olacağı belli olmayan birini sevmiştim.Normal bir sevgiyi bile aşırı sanıp gözünde büyüten ,sevgiyi sınıflandıran ve ayıran (ki sevginin birimi olmaz öğrenmemiş.) birini Seymen'im zannediyordum.Ama her şeye rağmen mutluydum her zaman..Güzel duyguları öğrendim..
Artık kimseyi beklemeyi planlamıyorum çünkü anladım ki gerçek aşk kendisi beni bulmalı.
Bir insan doğruysa doğrudur.
Siz onu sadakat ile bekleseniz bile karşınızdaki insan görmüyorsa hiçbir değeri yoktur..
Bir gün bebecik Tiziano'sunu bende Seymen'imi bulacağım..Yeeepp...

Evet kızlar aşka küsmüyoruz değil mi?
Hem bu yazın ne getireceğini kim bilebilir..

Ve annem şöyle demişti;"İki kişinin yolları ayrılınca ayrılmazlar canım kaderde ne varsa o olur.Alın yazında kimi adı geçerse o..Eğer kaderinde o varsa döner dolaşır seni bulur..Sen bitti olmadı dersin ama seneler sonra bir bakarsın o olur..Yada bunlar geleceğin için bir sabırdır ve daha güzelini görmek bulmak içindir.."
evet buna inanıyorum gerçekten bir şey alın yazısıysa olur ..
Yani bazı şeyleri zorlamaya gerek yok o yüzden aman aşk gelsin beni bulsun, dağları delsin Ferhat olsun demiyorum artık.
Artık hayırlısı olsun diyorum..
Herkes gibi sevdalara bazen özensem bile eksiklik duymuyorum artık alıştım bu halime.Hem gerçekten doğru kişiyi bulana kadar laylaylom galiba sana göre sevmeler tarzı adamlara ihtiyacım yok.
Zaten bugüne kadar böyle insanlarla takılmadım da ben sevdiğinde esaslı seven kızlardan oluyorum hani o saftirik olanlardan.Ama olsun bir gün buna değecek birini seveceğim..
Oda beni tabiiki ..
Laa benim gibi kız sevilmez mi ya cadaloz desen ben çızgır desen ben ama inatçıyım,dikkafalıyım ama bunlara rağmen beni sevecek elbet biri olacak..




7 yorum:

  1. Okurken hem ayrı bir hüzünlenip hemde ayrı bir güldüm gerçekten bizi anlatan ve ifade eden yıllara destan paylaştığımız konuyu yazmışsın umut ediyorum ki hayallerin büyükleşerek kırılması yeni umutların doğmasına sebeb olur ..Bu bakımdan yazdığın yazının hem bizim aramızda dostluğunun kuvvetinin hem de gelecek olan aşkın bunlara benzer olabileceğini düşünüyor bitmemesini istiyorum ikimiz içinde ne güzel ki bloglarımızda bunları yazıp hem okuyup gülebileceğiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim ya biz seninle daha neler paylaşacağız ileride birbirimizin çocuklarına teyzelik yapacağız mesela :) Birbirimize kahveler yapacağız ben sana makarnalar yapacağım daha dur sen :)

      Sil
    2. Bundan eminim ama inan evleneceğiz eşlerimizi ve çocuklarımız ile olan ortam nasıl olucak şimdiden merak ediyorum doğrusu :)

      Sil
    3. Off bilemiyorum ki dilerim çok güzel olacak :)
      Küçük mutlu ailelerimiz olur herhalde:)

      Sil
  2. Aşk bekleyince gelen bir şey değildir.
    Aşk arayınca bulunacak bir şey de değildir...
    Hiç beklenmedik bir anda ışık hızında oluşur!

    Kader, kısmet, evren, tesadüf ne olursa olsun bir gün karşına çıkacaktır...
    Her ne kadar cadaloz, inatçı, aksi soğuk bir kız olsan da!
    Aşk orada bir yerde seni bekliyor...

    Biraz reklam olacak ama Ted'in söylediklerinin aynısını söylüyorum. :)
    http://eabou.blogspot.com/2013/04/video.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle her şey kendiliğinden olur evrende kendini en boşluğa bıraktığın anda gelir seni bulur..
      Tedciğim ile ortak noktamız bu bence..
      Ah evet soğuk,aksi,nalet bir kız olduğumu her zaman biliyorum ve hiç inkar etmedim ki..
      Her güzel insanın kötü özellikleri yok mudur önemli olan kendimi tanıyor olmam ve asla ve asla yalan söylemem..
      Bakacağım yeep..

      Sil
    2. Yeap! :-)
      Dürüstlük ve açık sözlülükte bütün kötü özelliklerini silip atıyor. Hep öyle ol!

      Sil