29 Haziran 2013 Cumartesi

Beni beni Bihterini

Bazen insanları anlamak zor bile olsa umursamıyorum.
Hayatımda eğitim çok önemli bu arada S. gitti başka kıtalara ben gidemedim kıskanıyorum bende Londra'ya gitmeyi isterim doğrusu ama bir şehir olması önemli değil.Edinburg bile olabilir mesela öyle bir kısıtlama yapmıyorum.

Artık büyüyorum arada bir düşerek ama umrumda değil yaralarımı seviyorum.Her şey iyi olacak görüyorum..Bugün acayip bir rüya gördüm.Rüyamda ben gelinikler içindeyim damadım ile içeri gireceğiz velhasıl kelam uyandım ben.Annem ve babam şöyle dediler;"İkimizde seni rüyamızda gördük kocan ölmüştü."..
Nasıl bir şey bu ya tövbe ya rabbim.Babamın rüyasında yanımda çocuğum varmış evlerimizden birini bana veriyorlarmış.Annemin rüyasında hamileymişim sonra 5-6 aylıkmış ve içimde bebeğim oynuyormuş.Annem üzülüyormuş,babam üzülüyormuş.Nasıl fena rüya bunlar..

Uzun zamandır bana yazmayan biri vardı E.T aradan zaman geçti bir anda yazmaya başladı.Ne yazıyorsun arkadaş sen bana ya diyerek sinir oldum.Zamanında sevdiremedin kendini şimdi rahatsız etme diyerek efendi bir şekilde "Lütfen konuşmayalım." dedim..
Kötü kızım ben..Herkesle konuşmak istemiyorum artık.Caniyim..
Sen beni arama sorma paşa sonra çık gel.Robokop'um seni bir döver zaten alt  devresisin cesedinde kemik kalmaz oğlum..

Son olarak tabii siz olayları tam anlamamış olabilirsiniz ama bu E.T muhabbetini size anlatacağım aa dostlar.Buradan pek anlaşılmıyor..

"Nihal solu verecek bir çiçek."
"Beni beni Bihter'ini.."

4 yorum:

  1. Kötü kız da olurmuuuuuş :)

    YanıtlaSil
  2. Uzun süredir yazmayıp sonradan yazanlar var yaaaaaa ... çok sinir bozucu:/ bende cevap vermiyorum. Bırak umursama biraz onlar seni umursasın. Hadi bekliyorz konuşmayıı :)

    YanıtlaSil