16 Haziran 2013 Pazar

we fall in crazy love

Deli aşıklar derler bilirsiniz..
Evet bizde böyleyiz işte benim Robokop'um ve ben tam bir deliyiz..Aynen böyleyiz..İlk görüşte birbirine vurulmak bu olsa gerek.Ayrı günlerde bile olsak önce o sonra ben vuruldum..Benim ondan haberdar olmadığım dönemlerde baya zor geçmiş..
Şöyle diyor ya bana " Sen delisin aşkım ama ben zır deliyim." gerçekten de böyleyiz..Mesela onu görmediğim de deli olduğum kesin.
Hangi çift bu kadar zamanda evlenmeye karar verir hoş benim Robokop'uma kalsa yarın nişanlanır gelecek ay evlenir bir güzel doğuya tayini ister gideriz..Ve bunda çok ciddi..Hatta ilk dediğinde korkmuştum bile ama artık alıştım..
Her ne kadar aşırı kıskanç olsa bile bu hallerini bile seviyorum..Göreve giderken iş yerime gelmesini bir dakika bile olsa yanıma uğramasını görevde beklerken beni aramasını seviyorum.Tabii o göreve gidince ben gelene kadar uyku uyuyamıyorum..Korku içindeyim hoş o kasklar ve çelik yeleklerle bir şey olmaz ama korkuyor insan..
Bu hayatta dünyada ,galaksi üzerinde benim ilk defa Aşkım dediğim ve bana ilk kez Aşkım diyen biri ve bu karşılıklı..Hemde o benden daha deli..
Dün gittiğimiz mağazada kızın kıskançlıklarını unutamıyoruz nazar getirecek paçoz..
"Ya sizin mesleğiniz ne? Kızım senin bu oğlandan çekeceğin var çok kıskanç ya bu."
Benim ki oralı bile olmadan tek kaş havada ;"Polisim ben."dediğinde kızın apışması süperdi.
"Hadi ya ..Peki sen?" diye döndü bana.
"Kimyager olacağım bende Ege'de okuyorum."
"Nasıl buldunuz ya birbirinizi ikinizde okumuşsunuz." bu arada fesat bakışlar atıyor bana.Bende aşkıma gömlek seçip verdin giysin diye kız dönüp bana demez mi.
"Kızım bence kıymetini bil meslekli oğlan."
"Asıl o benim bilsin ." dedim bende..
Biliyoruz herhalde ama mesleği için değil..Paçoz kıskanç kıskanç baktı.Evet Robokop'um kadar bende kıskancım ne yapayım.
Dün gittiğimiz her yerde tanıştırdığı herkesin daha 2. kelimede " Ooo nişanlın mı ?" diye sorması ve onunda ;"Evleneceğiz Allah nasip ederse hele okulu bitsin.Bana kalsa evlencezde idealist ne yapalım." demesi herkesin bir beklenti içinde olması her şeyimiz hızlı..
Önüme iki seçenek sundu ya evlenip altı sene doğuda kalacağız ya ben en kötü yere gidip orada 2 yıl görev yapacağım dedi ee okul var bende ikincisi dedim.Ama 2 yıl ya 2 koca yıl..
Normalde bekleme abidesiyim derdim ya yok ya ben nasıl bekleyeceğim onu ya ben onu yarım günde özlüyorum 2 yıl ya hoş evlenmek için erken diyorum gel uzatalım ama yok dinler mi.."Ben o kadar 2 yıl senden uzak kalacağım birde bir sene bekleyeceğim yok canım öyle bir şey anlamam ben basarım nikahı." ..
Deli aşkım benim..

Seviyorum ben bunu ya..

4 yorum:

  1. Nasıl mutlu oldum, nasıl anlatamam Gülnihal'im.
    Sen hep mutlu ol, siz hep mutlu olun.
    Hep çok aşık, hep gözgöze :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Dilara'm Amin amin sizde hep mutlu olun :)
      Hep hep aşkla..
      Allah ikimizinkileri de bozmasın :)

      Sil
  2. Ne hoş haberler, ne kadar güzel gelişmeler, okurken içim sıcacık oldu yahu ❤
    İnsallah daim olur, baş'a kadar gider ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Çiğdem abla umarım bundan sonra da böyle güzel gider :)
      Umarım sende mutlu olursun bizde haberlerini okuruz :)

      Sil