24 Temmuz 2013 Çarşamba

Anladım sonu yok yalnızlığın

Biliyorsunuz artık aşkı ,sevgiyi buldum ha dostlar diyordum..
Ama bitireceğim yakında..
Öyle üzülüyorum ki yine de bundan başka bir çarem yok.Daha yarım saat önce kamerada bana gülümseyen bir insandan ayrılmak canımı çok yakacak..
Ya niye ben diye düşünmekten yoruldum.Mutlu olmak istiyorum ama hep engeller..
Ne engeli derseniz?
Ben Türküm o Kürt..
Eee ne var bunda diyorsunuz..Bir şey yok zaten ben buna bile alışmıştım ama o Türk düşmanı..Benim yanımda benim milletime " Salaklar,gerizekalı bu Türkler." diyor.
Yetmiyor İzmir düşmanı."Her türlü pisliği yapar bu İzmirliler." diyor bende kızıp " Bende İzmirliyim farkında mısın?".dediğim zaman " Sen ayrısın." diyor.
Asker düşmanı..Ailem asker dolu benim..
Ben ne yapayım.
Kuzenim bile gidip sülaleyi dinlemeyip bir Kürtle evlendi sonra üstüne kuma geldi zar zor boşandı şimdi korku içinde yaşıyor.
Evet robokopum belki kötü bir adam değil..Onun için pek çok şeye göz yumdum.
Ama yarın bir gün ileride o benim milletime laf söyleyince susmam mümkün değil..Kırma bile olsam ben Türküm hep öyleydim.Bununla gurur duyuyorum..
Onu seviyorum.Ama sevgi bazen yetmiyor.2 gündür düşünüyorum.Terk edemiyorum hemen.Bende kendi haline bıraktım bitirmek için bitsin diye.
Malesef doğru karar bu biliyorum.
En kötüsü o kadar güzel hayallerimiz vardı ki..
Ama onun nefreti ,düşman zihniyeti ile asla bunları düşünemem.İçim yansa da çok sevsem bile bazen dur diyeceğim bir an bu..

Ben "Sen ne biçim konuşuyorsun ileride çocuğumuz olunca o sevmediğin Türklerin genini taşıyacak." deyince susup kalan biri ile mutlu olamam..Bu sefer mutlu olacağım diyorum.Buldum diyorum..Ama olmuyor işte..Kendimi tekrardan uzun ara derslere vereceğim belki de aşk falan uzun süre uzak kalmam gereken bir şeyler..
Ve anladım ki malesef doğulu ve Kürt çok farklı şeylermiş..Bu kadar farlı kültürlerin insanı olabileceğimizi düşünemezdim onu sevdiğim için en ilkel örflerine bile razıydım ama görüyorum ki o zaten benim ulusumdan nefret ediyor.İleride bir tartışmada " Sende Türksün İzmirlisin." demesindense böyle kalması daha iyi..

2 yorum:

  1. Ah canım Gülnihalim öyle hassas bir çizgi ki ne desem eksik kalacak.
    Aşk, her şeyi aşar deniyor ama bir yerde tıkanıyorsun. Yolun başında olması yıllar sonra olmasından çok daha iyi, inan bana. Hem neden uzak duracakmışsın, yine sever yine aşkı bulursun. Hayat, mucizelerle dolu. Öyle güzel bir kalbin var ki her haliyle sana uygun biri yine olacak.. Sen hep mutlu kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi canım bir daha olursa affetmem gerçekten.Sevsem bile unuturum sonuçta ne sevgiler bitiyor.Zaman her şeyi düzeltiyor seninle konuşuruz olur mu yani uzun konu aslında..

      Sil