21 Kasım 2013 Perşembe

Aşkısı mı


Romantik bir tipim..Sanırım yükselenim balık olduğu için ama ikizlerden dolayı çok mantıkçıyım.Bu kadar iki zıt özellik sahibi olmak herkese nasip olmaz.
Aşık olmak istiyorum ben ya hadi olsam böyle olacağım..
Geçen canım arkadaşımla Tuğçiş ile konuşuyoruz.Düşündük bunu.Baktım gayet güzelim,akıllıyım,becerikliyim Allah Allah nasıl oluyor da bu kadar kelek herifi buldum.Bu kadar derken görende 10,20 diyecek bir elin parmağı kadar ama yani fakat ben laylaylom sana göre sevmeler istemediğim için karşımdaki adamlarda hep hopaşinanay galiba sana göre sevmeler çıktığı için sorun oldu.
Cidden yani aşksız öleceğim,kedili teyze olacağım diye korkuyorum.Biri dün bana 23 yaşındasın dedi ya 22yim ben tamam mı nüfusumda hesapla 22 ya neden böyle yapıyorlar.Evlenme çağın geliyor demeler sonra  bakıyorum akranlarım evlenmiş yetmemiş bebek yapmış.İtiraf edeyim evlenmem yani hadi evlenelim hadi diyenle, evlensem çocuk yapmam şu yaşta ama yani ciddi bir ilişkim olsun şöyle ben 25 i göreyim sonra olabilir diyorum.Laylaylom olmasın ya gönül bu be sümüklü mendil mi?
Aslında son 3lemem tamamen hata yani olmayacak insanlara şans verdim yalan değil zaten olmadı bir kaç ay zor dayandım..Çünkü yani öyle bir adam olsun ki sümüğüm aktığında iğrenmesin yani hakaret edeyim ama onun hakaret olmadığını bilsin mesela gülsün ne bileyim böyle güçlü karakterli olsun ama sözümden çıkmasın mesela hani gizliden baskın olayım ben.Zaten anladım ben bana höyt diyen erkek sevmiyorum ben yüzde 51 baskın olmak zorundayım.Emir vermeyi çok sevmiyorum almayı da ama o yine de bana ne yaptığını söylesin.Birde cinsel çağrışım yapmaya çalışan erkeklere sinir oluyorum.Ben istemiyorum kardeşim kimseyle öpüşmek be bazı erkekler dikkat ediyorum da böyle öpüşme modunda avuçlarını öperler ancak yani .Bize ters böyle zaten cinsel çağrışım yapan adam bitmiştir benim için.Biz adamın alından öpenini makul görüyoruz.Ben zor adam arıyorum nerede böyle imalar yapmayacak namuslu erkek.Onlarda kapıldı mı acaba bilemedim ki...Gitsin nadirde olsa bana çiçek getirsin.
Çiçek olmaz derse pastada olur canım ya..
Yaş geçiyor hayatımın aşkısı neredesin ya..
Tülay geri dön hayatımın aşkı sevgilim neredesin gibi oldu :)




6 yorum:

  1. Hahaha okurken cok guldum ve beni mi anlatiyo diye dusundum. Ben daha yirmiyim ama annem ve tayfasi var sanki yarin evlenicekmisim gibi adam seciyolar niye sevgilin yok diyip duruyolar birine yan gozle baksam bu kezde yok o cocuk olmaz nereliymis yasi kacmis nufus memurundan beterler.. onlar yuzunden arada evde kaldim kompleksine giriyorum. Yirmiyim daha ben diye bagirsanda dinlemiyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle başlıyor bunlar zaten annem 20 yaşımda başladı komşu teyzelerle sonra devamı geldi.Şu an inanır mısın evde kalmış kız kurusu muamelesini görüyorum resmen..Hatta ben senin yaşındayken ablan kucağımda 1 yaşındaydı falan demeler..Daha zaman var aslında da şöyle doğru adamı bulsak olmaz mı dimi ama .. :)

      Sil
    2. http://4.bp.blogspot.com/_lD3Wk2qfPV0/SaSsA2hOqYI/AAAAAAAAEjY/R4tyUOaokQ4/s400/SevgiliKizlar-by-CihanCeylan-1.png

      Sil
    3. hahah benim annemde ben senin yaşındayken seni doğurmuştum evresine girdi.ve kesinlikle haklısın karşımıza saki doğru adam çıktı da biz yok dedik. ya aradığım kişi yok işte bu dediklerinde zaten çoktan birileri tarafından çoktan keşfedilmiş.. bide üst levelleri var bunun bak ayşenin fatmanın sevgilisi ne şirin arkadaşı yokmuyumuş onun...

      Sil
    4. Herkesin bir kısmeti varmış diyorlar benim ki nerede kim bilir :)
      Ooo üst leveller zaten yakıyor insanı nasılda efendi nasılda hayırlı damat nasılda kızın üstüne düşüyor falan demeler..

      Sil
  2. tip demedim canım huy bunlar benim aradıklarım yalnız yazık ya kimse bakmamış ki ona :)

    YanıtlaSil