3 Kasım 2013 Pazar

Mim-Hayallerim

Tuxedo konusu hiç bir zaman bitemeyecek bir mimde beni etiketlemiş. "Benim, sizin ellerinize emanet ettiğim hayal fırçası.. Düşlerinizi istediğiniz renkte boyayabilirsiniz.. Dinlemeyi çok isterim.." Eline hayallerin fırçasını alan birinin tuvali sonsuz büyüklüktedir büyük ihtimalle, ben ise bu güzel mim'e o tablonun küçük bir kısmını tasvir edeceğim.

Öncelikle öyle çok hayalim var ki..Fakat başlamak istiyorum..
UNİCEF adına çalışan biri olmak çok isterim dünyanın her ucuna gidip tüm çocuklara şifa vermek hepsini sevmek istiyorum.Çünkü ağlayan aç ve hasta bir çocuk düşündüğüm an bile ağlıyorum dünyada bana bundan daha büyük acı veren bir şey olamaz.İstiyorum ki bir çocuk düştüğünde onu kaldırabileyim ,parmaklarımdan şifa saçabileyim..
Yine hayalim anne olmak.Ben anne olmak için doğmuşum herkesin bir görevi vardır ama benimde ilk görevim bu olmalı.Ama kendi çocuğum için değil sadece evlat edinmekte istiyorum ona da tüm annelik sevgimi sunup onu şevkatimle beslemek istiyorum.
Aşık olmak bir hayal bence.Aşk var mı bilemiyorum.Varsa bana da uğramalı o yüzden hayalim aşık olmak diyemem..
İyi bir kimyacı olmak istiyorum öyle bir ilaç bulunmasında katkım olsun ki mutlu olabileyim..

Hayalimde bir dünya var dinlerin olmadığı ,dillerin olmadığı,tenlerin olmadığı..Tüm dünyanın insan olduğu.Bir dünya var kafamda adı Birleşik Dünya İmparatorluğu olan..Her insanın eşit olduğu kara elmas için başka ırkların ezilmediği üstün ırkların olmadığı.Hayalim dünyanın yeşillikleri bol olduğu bizim dünyaya değil dünyanın bize hükümdar olduğu bir yer.Çünkü biliyorum ki biz benciliz.Tüm evren bizim için sanarız.

Benim bir hayalim var benimle gülecek,beni güldürecek bana yaşam sevinci verecek ve resim çizdirecek kadar mutlu bir beraberlik.Belki buda hayal emin değilim.Bir gün gerçek olursa yazacağım.Romantik bir hergeleyim ben.İçimdeki küçük kız hiç pes etmiyor.

Hayalim dünyayı gezmek..Her dili,dini,ırkı sevmek..Her tarihi yeri görmek.Mutlu olmak..

Bunların dışında hayallerim çoktur ama bunlardan ötesini belki de yazmak istemem..Teşekkürler.


Bu mim; Çilek Tadında,LaLa,Geleceğin Asabi Amcası,Bokbocugu,Miss Eliane, Fusün T.,Tuğçe(Bebecik),Fulya çiçeği,Çiğdemler,Deepciğim  ve nice bloklar..



3 yorum:

  1. Ne güzel hayaller :-)
    Umarım bir gün hepsi gerçekleşir... Gerçi dünya ile ilgili olanın ki ütopya ama olsun hayali bile güzel!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir gün ben görmesem de Birleşik Dünya İmparatorluğu kurulacak.İnanıyorum..

      Sil
    2. "Great and Bountiful Human Empire!"

      Sil