21 Aralık 2013 Cumartesi

1900 Orkestra

20 aralık 20.00 de Ege Üniversitemizde harika bir grup sahne aldı.Grup  desem doğru olmaz sanırım Orkestra daha uygun sonuçta öyle anılıyorlar..
Öncelik olarak 2 parça jazz tarzı sırf enstrümanlarla eserler çaldılar daha sonradan gözlüklü tam sevilesi bir solist çıktı.Adamı eve al götür besle hani insan öyle ufak tefek şirin birinden nasıl bir ses çıkacağını bilemiyor öyle bir ses çıktı ki Zahit beyden inanamadım bir adam geçişlerde hiç mi detone olmaz.Kendisi aslında piskoterapistmiş ama kendine de şarkı söyleyerek terapi yapıyormuş..
Laf arasında konu ile alakasız gece saat 02.10 canım ekmek kadayıfı üstüne kaymak çekiyor..Allah'ım yanına geliyorum ya..
Neyse devam edeyim bayan solistleri de BBG evine katılmış zamanında..Özlem diye şen şakrak bir hanım..Sevimli konuşmaları olan biri.Benim beklentim büyük değildi ama sonra o kadar güzel bir gece geçirince iyi ki gitmişim ya dedim..
Topuklularımla gittim tabii ki..
Ve kendimle gurur duyuyorum o kadar alışmışım ki ne acı ne ağrı ne yamuk gitme ne zorlanma asla yok..
Orkestraya dönecek olursak ben öncelikle Bass gitarcı abiyi beğendim ama hiç gülmüyor bir ara gözüm takıldı insan o kadar neşeli parçalara güler ya buradan Serdar abiye diyorum ki gül abi bak elin yüzün düzgün ne güzel gül biraz sadece çalıyorsun enstrümanı ama ruhun nerede?
Saksafon çalan Yılmaz abi mesela ruh sahibi adam yansıyor izleyene sadece söyleyen değil arkadaki bireylere de göz gidiyor..
Ama her şeye rağmen harikaydınız..
Yine olsa yine giderim..
Yaşasın 1900 orkestra..

5 yorum:

  1. Yapma böyle şeyler, uzun zamandır konser yüzü görmedim kötü oluyorum :'(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya asıl şey var sen Japon festivalini takip ederdin varsa beni haberdar et ne olur :) Egedeki konserleri yazayım sana :)

      Sil
  2. Merhaba Serdar ben tesadüfen denk geldim yazdıklarına haklsın sanırım bundan sonra daha dikkat edicem, 1900 orchestra nın organizasyon sorumlusu benım her yeni sahne ayrı bir dikkat gerektiriyor bana yansımıs işin stresi önerilerini dikkate alıcam, teşekkürler güzel yorumların için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek ben grubu çok beğendim ,sizde güzel çalıyorsunuz zaten ama sadece şarkı söyleyene değil orkestraya da bakıyor insan onlar mutsuz olunca tabii seyirciye de yansıyor..Başarılarınızın devamını biliyorum umarım Ege'ye bir daha geldiğinizde yine geleceğim :)

      Sil