21 Aralık 2013 Cumartesi

Ay çok fifi

Bugün liseden arkadaşım K. ile buluştuk.Uzun bir aradan sonra özlemişim onu dertleştik..2 aydır eşinden ayrı ailesinin yanındaymış ha ayrıldık ayrılacağız derken hoş kocası onu deli gibi seviyor oda kocasını öyle ama kocasının ailesi o kadar rahatsız etmişler ki kızı huzuru kalmamış yetmemiş bunların yorganlarının içine muska koymuş oğlanın ailesi.Bende "Yıkma yuvanı hemen savaş bir öyle kolay mı yuva kurmak ama yıkmak çok kolay seviyorken,seviliyor iken dayan biraz."dedim çünkü aklı kocasında telefonda benim yanımda bile 3 dakika konuştu ve nasıl aşık olduğunu anladım.Mantığı ayrıl diyor kalbi dayanamıyor..
Bana dedi ki;"Gülnihal ne zaman aşkı aramazsan aşk seni bulur." cidden belki de öyle.Hoş artık aşkı da aramıyorum şu bir kaç aydır onu da fark etmeye başladım.Belki umutsuzluk belki umurumda değil artık tabii yaşım çok genç ve şu an derslerim daha mühim gibi geliyor artık çokta umursamıyorum eskisi gibi..Saldım çayıra.
Bu arada en yakın arkadaşım G. nişanlandı.Eski yazılarımı okuyanlar bilirler bu arkadaşım evliydi fakat eşi dövüyordu onlarda boşanmışlardı işte bu arkadaşım artık aşktan umudu kestiği vakit nişanlısı ile tanıştı çok mutlulular.Çevremdeki tüm 22 yaşındaki akranlarım ya evli ya nişanlı.Ben mi ben sap!
Hayır üzülmüyorum bunu yazarken güldüm doğrusu..Herkesin kaderi bir değil ya..Nerede eski Gülnihal nasılda üzülürdüm ama artık üzülmüyorum çünkü hayatımda biri olmasa da huzurum var.
Ha sevenim yok mu var.Hatta birisi beni çok sevdiğini falan söylüyor lakin ben sadece izliyorum kendisini kendimi yoramam hacılar.Zaten 5 dersim açıklanmış 1 tane kötü not almışım moralim bozuk.Ne demek zayıf ders ya ben ben Gülnihal o notu nasıl aldım delireceğim.Arkadaşlarıma göre bir ilahım ama bana göre iğrenç yani.Anneme göre aman geçte boş ver.Ben yüksek not almak istiyorum ya bu finallerde görün beni nasıl parçalayacağım dersleri heyt be koçum benim yürü Gülni kim tutar seni.Böyle kendime gaz veririm.
Aşk mı dedi biri..
Çok ta fifi..


6 yorum:

  1. allam ya aşkı boşver düşünme.
    gelirse gelir zaten beklersen gelmez kii.
    fifi yani.
    tembel seniii.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi bende beklemiyorum artık zaten :)
      aynen fifi ya çok tın :)
      Tembel oldum deme ya :'( neden tembel oldu bir dersim :(

      Sil
  2. K. hiç ayrılmasın, G. yede yeni beyaz sayfasında sonsuz mutluluklar :-)

    Yalan dostum aşk diye bir şey yok, aşk dediğin üç günlük eğlence...
    o yüzden çok ta fifi :D

    Bir dersten bişi olmaz nazar boncuğu işte ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de ayrılmasınlar mutlu olsunlar..
      Fifi ama bence aşk dediğin şey 3 günlük eğlence değil bence sana katılmıyorum bu konu da aman çokta umurumda yani :)
      Nazar boncuğu sevmiyorum :'(

      Sil
  3. Allah bu arkadaşlarımızı ayırmasın herkes mutlu olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oy canım benim inşallah sana da nasip etsin Allah güzel yüreklim ya :)

      Sil