18 Ocak 2014 Cumartesi

poongsan

Başlığı anlamadınız..Evet başlığın anlamı şu ben geçmişteki hayatımda bir polis köpeğiydim..Hoş annem göre kedi olduğum kesin neyse konu bu değil yine yaptığım vukuatları anlatayım..Hep ben ah ben..
Laptopum yeni sayılır 2 ay falan oldu alalı.Kendileri Microsoft 8..Babam alışamadı zaten kim kullansa alışamadı benim haricimde ama bende alışana kadar zorlandım şimdi sorunum yok severek kullandım..Derken geçen gün benim bilgisayar tutturdu beni Microsoft 8.1 yap diye önce 1 hafta hayır dedim olmaz dedim ama inadına gözüme gözüme sokuyor.İyi dedim ne olabilir ki..
Bastım tuşa tabii bir saat bilgisayarın içindeki kurulum değiştiği için bekledim tamam dedim sorun yok sonra bu dil İngilizceydi ona çevirdim sözde ben..Fakat bu seferde Microsoft'tan bir adresin şifren olsun ninjacım diyor tabii İngilizce diyor..Bunlarıda yaptım akıllı kızım ya bak sen..Neyse sonuçta hallettim sonra ne göreyim.Benim bilgisayar tamamen İngilizce olmuş dedim eee Türkçe oldu gibi gözüküyor sonra aklıma geldi acaba o Türkçe sadece Microsoft dosyaları için mi acaba dedim bir gittim Word falan Türkçe..Fakat bilgisayar İngilizce tamamen..Neyse sonra bilgisayarı kapattım uyudum uyandım tekrar açtım ana bilgisayar artık adım soyadımla açılıyor hatta şifreli açılıyor..Ben anlıyorum her şey hoş ama annem babam arada giriyorlardı şimdi korkuyorlar zaten 8 ile zar zor anlaşırken biraz daha güzel aslında 8.1 bana göre buna değinmek istemiyorum şimdilik İngilizce yüzünden babam ben onu ellemem artık diyor..Virüslü gibi sanki hastalık bulaşacak..Neyse o da haklı kendince..
Zaten onun kendi bilgisayarı var buda benim yoksa canımı öperdi gibi geliyor.Belki de öpmezdi bana kıyamaz..Canım babam ya..

2 yorum:

  1. pek bilgisayarını babana kaptırmak istemiyor gibisin ama yine de şifre ve dil problemini çözmeye yardımcı olmak için bi sayfa hazırladım sana. bi ara uğraşmak istersen burada bulunsun: http://serbestelektron.pen.io

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Gerçekten babama kaptırma korkusu içinde değilim çünkü babamın kendi bilgisayarı var çok az benim bilgisayardan baktığı oluyor onu da evin farklı bir odasında durmak isterse :)
      Dili Türkçe yapıyorum şu an çok güzel oldu bu ama çok zahmet etmişsiniz :)

      Sil