5 Şubat 2014 Çarşamba

Platoniksapık

Aylar önce birine platonik olarak bağlanmıştım.Yani karşımdaki farkında değil bende masumca kendi çapımda bir oyun oynuyorum.Yani beklentisiz tamamen safça..Hani beni arkadaş olarak görüyor biliyorum bende onu görüyorum ama platonik oyunda eğlenceliydi..Hem üzmüyor hem üzülmüyordum ve son derece masumdu..
Sonra geçen haftalarda bana nasılsın iyi misin diye yazınca konuşmaya başladım.Ben zaten öyle rahatsız etmiyor ve genel olarak hani ciddi ağır olarak değil sadece biz konuşunca falan ilgileniyorum..
Derken bilirsiniz Facebookta böyle arkadaşlarınızın ne yaptığını gördüğünüz bir yerde bunun adını gördüm bir resim beğenmiş.Ben tabii ajan zibidi gonzalez olarak hemen acaba ne beğenmiş diye baktım bir de ne göreyim.Bir bayan poposu beğenmiş.Bildiğiniz kıç.Böyle hep insanın poposunun arasına kaçıyor hissi vermiyor mu diye düşündüğüm bir iç çamaşırı giymiş.
"Lannnn" diye söylendim.Midem fellik fellik kalkıyor ben hayali olarak bunu öyle masum öyle kibar yerine koyuyorum ki adam sapık.Tamam tüm erkekler sapık biliyorum.En masum erkek bile böyle iğrenç şeyler izliyorlar biz onları anlayamayız tamam ama iğrenç ya..
Sonra unuttum ben bu olayı aman bana ne be diye düşündüm.Derken ben olayı bilinç altımın derinliklerini atıp unuttum.Dersler falan derken..Bunu gördüm bir halini hatırını sorayım ayıp olmasın dedim.Derken çok konuşmadık bende internetten çıkacakken yine gözüme takıldı artık merakıma engel olamayıp baktım bu seferde çok ama çok ama çok büyük memelere sahip bir bayanı beğenmiş.Dedim bu sütü bozuk başka beğenmiş mi bakalım..Ajan ruhumla gezdim gezdim..Adamın tipini anlamış oldum.Koca göğüslü ,koca kıçlı ,koca dudaklı acayip tipli bayanlardan hoşlanıyor..
Ay umurumda değil eski bir platonik hoşlantımdı ama yine de gözümde bu kadar efendi olduğunu sandığım adamın sapık olduğunu görmek acayip bir şey..
Hayır tabii ki şu an böyle şeyler hissetmiyorum ama her masum erkeğin içindeki canavarı gördüm böylece..


6 yorum:

  1. Bakın, internet ortamı insanların gerçek kimliklerini gizler kabul. Ama her fırsatta orasını burasını açıp insanlara teşhir edip ilgi odağı olma peşindeki kadınlara ne diyeceksiniz? Şimdi ben bunlardan birkaçıyla muhatap olup, her kadının içindeki şeyi gördüm işte falan gibi bir yoruma girsem, kalan milyonların hakkına girmiş olmaz mıyım sizce? Mesele cinsiyet meselesi değil, zihniyet meselesi efendim. Kimseyi itham edip, zan altında bırakmayalım lütfen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her erkeğe itham etmek istemiyorum sadece çok masum olduğunu düşündüğüm birinden beklemediğim için belki de..Bunu sektör yapan insanlar var elbette ne yazık ki..

      Sil
  2. İnternetten görüştüğünüz kişilerle ilgili hüküm vermeyin bence. Çoğunda yanılırsınız çünkü. Sosyal medyanın en büyük özelliği budur, başkalarına yaranabilmek için yapmadığını bıraktırmaz insana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa siz olayı yanlış anladınız bu kişi benim interaktif arkadaşım değil ki canlı kanlı yıllardır tanıdığım biri..Sadece çok önceleri hoşlandığım biri.. Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu aramızda sizinle .. :)

      Sil
  3. Dogru, ben o sekilde anlamistim. Insanlarin iclerinde ne tasidigini bilemezsiniz, farkli cikabilirler dogru. Benim elestirdigim nokta su : " her masum erkeğin içindeki canavarı gördüm böylece" :)
    Yani onu "her" yapmamak lazim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten öyle aslında amacım onu yargılamak değil sadece benim kafamda koyduğum gördüğüm kişiden farklı çıkması şaşırtan beni.Nasıl böyle bir yanlışlık oldu bilemiyorum :D
      Haklısınız ama genelleme yapmadan duramıyor insan.Elbette her bir erkek aynı olamaz her bir kadın gibi..

      Sil