13 Şubat 2014 Perşembe

Sen bana hakaret edemezsin

Hayatta en sevmediğim insanlar belki de böyle insanlardır..
Şimdi bana yapılan bu hareket bir hakaret.Ve şu an sinirden ellerim titriyor.Asla o kişiye aynı şekilde tepki vermeyeceğim ama hem kalbimde hemde beynimde o kişiye dair ne varsa artık yok. Beni bir hayvanla özleştirdi.Teşekkür ediyorum kendisine ziraa eğer o insansa ben bir hayvan olmaktan sonsuz mutluluk içindeyim çünkü kendisi at gözlüklerinden daha dar bir zihniyet içinde olmak suretiyle ve hamam böceklerinden sonsuz özür dileyerek ki onların asla işlevlerini hor görmüyorum fakat bu haşerat bu mahlukat daha alt seviyede olabilir.
Öncelikle kendileri benim hayvan olduğumu söyleyen bu kişi,bu homo sapien, unutmamalıdır (Kingdom:Animalia) dır.Tabii o bunu kabul etmiyor..Nasıl unuttum hayvan olan bendim değil mi..
Bir insan bir bayana karşı hemde saygısızlık yapmayan,- ki yapsam bile bana hakaret etmeye hakkı olur muydu tartışılır.Yoktu.
Evet kendisi Homo sapien olarak çok üstün biri öyle üstün ki bana küfür gibi sözler sarf edebilir.Evet yaşasın erkeklik,yaşasın maçoluk, yaşasın insan olmanın sonsuz bilinci.
Ben bir senin deyiminle Pan troglodytes olmaya devam edeceğim.Kimseye bir zararım olmayacak hakaret etmeyecek,kendimi diğer canlılardan daha üstün görmeyeceğim.Sen Primatların yüz karası olabilirsin.Ben Pan troglodytes olduğum için çok mutluyum..

2 yorum:

  1. kim bu yaaaa. sen hayvansan eğer acaba o ne olabilir ki :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendisini mükemmel sanan biri..
      O üstün ırk ben şempanze düşün artık..

      Sil