30 Mart 2014 Pazar

Mim Mimi-G

Zamska ve Tuxedo iki bloggerda beni mimlemiş ve benden bahsetmiş.Mim'in özelliği sevdiğiniz takip ettiğiniz bloglardan bahis ediyorsunuz..


1.Tuxedo 
Hayatım boyunca çok fazla erkeklere güvenen biri olmadım ,ama o her zaman benim arkadaşım ,sohbet etmeyi en sevdiğim  ve babam kadar dışarıda alışveriş yaparken gezmeyi sevdiğim tek erkek olma özelliğine sahip.Çok nadir blog yazdığı zamanlarda benden kat ve kat güzel yazdığını fark etmiş sanırım durmadan başının etini yemişliğim vardı.Şimdi ise kendi takipçileri olan benimde sıkı takip ettiğim harika bir blogger, harika bir insan..
2.Tıpçı Günce
Hayatıma gireli aslında çok yeni olmasına rağmen çok severek takip ettiğim girdiğim vakit muhakkak okumaya çalıştığım tatlı blogger,samimi öncelikle ne anlatıyor derseniz hayattan şeyler kendi hayatı,başkaları,okuduğu kitaplar..

Bu blogu ile gördüğüm zamanı çok mutlu olmuştum.Çünkü aslında ben böyle acayip blog okuyan bir blogger değilim ama birilerini sevdiğim zaman okurum.Zamska'da benim gibi aşk kitapları seven bir kız ve bu beni çok mutlu etmişti.Kendi gibi olan başkası olmayan biri sanırım insan samimiyet görünce oraya gidiyor..
Zamska ismi bana Franz Kafka'nın Dönüşüm kitabının baş karakteri olan Samsa ismini anımsatıyor saçma gelebilir ama nedende bu ismi söylerken aklıma bu kitap gelir ..

4.Siyah İnci(Dönence)
Kendi hayatını paylaşan bir erkek bloggerımız ,askere gitti ,askerden döndü hep yazdı ben ilk blog açtığımda beni ilk takip edenlerden biriydi ve ben o zaman ona çok alıştım ve aradan geçen 5 yıllık dilimde her yazdığını okumasam bile pek çok yazdığını okumaya çalıştım..Dilerim yazmayı bırakmaz..



Bu işte okuduğum en garip blogger diyebilirim kişisel özellikleri benimle tamamen zıt bir blogger olmasına rağmen hiçbir yazısını kaçırmadan okuyorum.Hayatı ciddi anlamda Dallas olan bir kişi bazen bunları yaşıyor mu diye üzüldüğüm bazen ayrıl lan şu dümbükten diye kızdığım bazen iyi yapmışsın diye sevindiğim acayip akıcı hayatını anlatan blogger.


6.Alis
Tuxedo sayesinde tanıyıp sevdiğim blogger tanıyalı çok olmadı ama çok seviyorum.Oda ilişkiler üzerine,kendi ilişkileri üzerinden yazıyor ama gerçekten güzel yazıyor..


Yazmadığım ama çok sevdiğim bloggerlar;
Deeptone(Sade ve Derin),Düşsel,Düşlem,Çilek Tadında(İpekto),Tugask(Blog adına ulaşamadığım için listeye direk ekleyemediğim blogger.),Yolun Neresindeyim?(Sergül Kato),Your Face My Canvas(Görkem Karman),Bikotbitişört,Bokböcükü,Füsun T.,Tulkas!?,Sesilya..

Herkes mimlidir..




9 yorum:

  1. çok teşekkürler. sözlerin beni çok mutlu etti. biliyomusun hiç aklıma gelmemişti Samsa ama şu bi gerçekki Dönüşüm en sevdiğim kitap. =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dönüşüm'ü gerçekten çok seviyorum ne alaka değil mi ama bana hep onu anımsatıyor :)

      Sil
  2. bana "güzel yazıyor" dedi! bana "güzel yazıyor" dedi!
    zıp zıplayasım geldi!
    ya sen ne tatlı bir kirazçiçeği ninjasın:) teşekkür ederim.. sevgiler :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok teşekkür ederim Alis'cim iyiki blogunu okumaya başlamışım büyük keyif alıyorum okurken sen yaz biz okuyalım :)

      Sil
  3. Bayer firmasi isi ne oldu merak icindeyim .. geliyomusun Almanya'ya???
    Sevgiler,
    cido

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sene stajyer alımı yapmadılar Çiğdem abla ne yazık ki ama o benim hep aklımda sapık gibi takip ediyorum :)
      Seni burada görmek çok güzel ..
      Sevgiler :)

      Sil
  4. ben de seni ve blogunu çok seviyorum ^^

    YanıtlaSil