20 Haziran 2014 Cuma

Mim soydum başıma koydum

         Yine yeniden Zamskaa beni mimledi..


1. Açık ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz?
Açık ilişki ne ya ben gayet kapalı ilişki insanıyım bilemiyorum ..
2. Eşcinseller arasında marka takıntısı var mı? Giyimine sadece özen gösteren sadece eşcinseller mi? Dar pantolon giyen biri hakkında hemen eşcinsel bu diye düşünür müsün? Örneğin iç çamaşırı alırken aldıklarına dikkat eder misin yoksa don olsun derli toplu tutsun mu?
Eşcinsellerin marka takıntısı var mı hmm hiç fikrim yok..
Giyimine çok özen gösteren erkeklerin Gay olduğunu sandığım bir dönem oldu ama sonra geçti artık sadece bakımlı olduklarını düşünüyorum..
Ben iç çamaşırımı alırken özellikle itiraf etmem gerekir ki takım alıyorum çünkü giydiğimde uyumlu ve tatlı gözükmeleri hoşuma gidiyor sadece ben görüyor olsam da bence çok hoşlar..
3.  Küçükken bebek oynamayı sever miydin? Evcilik oynamayı sever miydin? Daha çok kız arkadaşın mı vardı, erkek arkadaşın mı?
Ben aslında her şeyi severdim sek sek,saklambaç,evcilik,yakan top vs. Kız arkadaşlarım çoktu ama bizim mahallede kız erkek beraber oynardık buda en az 15 kişilik bir gruptu..

4. Genelde yabancı müzik mi dinlersin? Müzik tarzın nedir? Dans etmeyi sever misin? Bacağını 180 derece ayırarak oturabiliyor musun?
Genelde yerli dinliyorum ama çok sevdiğim soft rock ve pop grubları var yabancı onlardan da vazgeçemem..
Dan etmeyi seviyorum ama evde hatta iyide oryantel yapıyorum, iyi derece vals,cha cha yaparım..Çocukken bale yaptığım için neredeyse hala açabiliyorum diyebilirim bacaklarım olabildiğince esnek bu yaşımda ki yıllardır bale yapmadım.

5. Fantezilerin var mı? 
Çok fantezi sahibi biriyim ama bu fanteziler ne aklıma gelmiyor aslında itiraf ediyorum biraz ormantiğim ve sanırım fantezi kuracak şey yok bende benim fantezilerim fantezi mi hiç fikrim yok benim fantezi deyince aklıma işte filmlerdeki kırbaçlı kadınlar geliyor ve tırslıyorum o yüzden sanırım fantezim şimdilik yok..

6. X'ten Next olur mu? Sevgili ile arkadaş kalınabilir mi?
Kim olduğuna bağlı yalnız bu herkesle olmaz genelde ben Eskiden arkadaş olacağına inanmam bir 2 eski sevgilimle hala konuşabiliyorum nedeni onların düzgün kişilikleri kesinlikle..
7. Pisuvar takıntınız var mı? Beden eğitimi dersleriyle aranız nasıl? 
Tabii ki hayır çünkü onu kullanmak için vücudumda uygun bir parça yada uzuvum yok..Bedenle aram çok iyiydi güzel takla atardım bir ara lisede boynumu zedelediğim için 3 yıl takla atarken boynum kırılıp öleceğimi sandım bunu minik 3 yaşında yegenim ile atlattım çünkü bana takla atmayı göstermesini rica ettim ve oda atladı bende atladım ve bu korkumu yendim.Hatta ikimiz durmadan takla yarışı yaptık ve ben artık yaşlanmaya başladığımı o gün anladım çünkü 5 takladan sonra çok yorulmuştum..
8. Sizce eşcinseller narsist midir? 
Hiçbir fikrim yok ama narsist olmak güzelde değil..

9. Bir harem kur deseler haremine alacağın tek kişi? 
 John Bonjovi


Mimlediklerim;Her zaman mimlediklerim işte;Deeptone,Buddha,Siyah İnci,Füsun T.,Tuxedo,Alis,4.tekil şahıs,Öküz,Tulkas..... Herkes ..

2 yorum:

  1. -John Bonjovi- bayılırımmmm:)
    ah beni de düşündüğün için teşekkür ederim, biriken mimlerimi toparlayıp ortaya karışık yapıcam:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnan bende sürekli mim yapıyorum ne zaman baksam mimliyim :D artık mim çalışıyorum :)
      John bonjovi gençlikten beri rüyam :D

      Sil